Paxton Net2 Pro software

Paxton
Pro Software
Paxton Net2 Pro software
Paxton Net2 Pro software
Prijs op aanvraag
Offerte product
Wordt niet (zomaar) los geleverd, instructie of extra info zijn benodigd. Bij sommige producten kunnen prijzen afwijken. Vraag ons gerust om een persoonlijke prijsopgaaf voor een actuele aanbieding! Neem contact op.
Paxton Net2 Pro software
Paxton Net2 Pro software
(0 reviews)
Prijs op aanvraag
Offerte product
Deel dit product
Omschrijving

Paxton Net2 Pro software

Net2 Pro software is ontworpen om te gebruiken met een PC voorzien van Windows 10, 8, Windows 7 of Windows Vista besturingssysteem. Het is zo ontworpen dat elke Windows gebruiker zich meteen thuis zal voelen. Met de software beheer je tot duizenden gebruikers, honderden deuren, maak je rapporten en bekijk je eenvoudig alle gebeurtenissen. Er zijn twee versies beschikbaar: Net2 Lite, het gratis te downloaden pakket om de toegang tot uw deuren te beheren en Net2 Pro met extra opties en mogelijkheden als aanvulling op het Net2 Lite pakket.

Net2 Lite bevat alle basis toegangscontrole functies om toegangsrechten te beheren en rapportages te maken. Andere mogelijkheden in dit pakket zijn, cliënt software, IP camera integratie, alarm integratie voor een partitie en plattegronden. De nieuwe functies in de Net2v5 Lite software zijn: uitgebreide Net2 Entry integratie, tijdelijke autorisaties, beheer deur wizard, tourniquet modus en nieuwe Triggers en Acties.

Net2 Pro heeft alle mogelijkheden van Net2 Lite plus geavanceerde opties als Timesheet, Timeline, Brandalarm integratie, Multi-partitie alarm integratie, Security Lockdown, Anti-Passback en kaartontwerp software. De nieuwe functies in de Net2v5 Pro software zijn: geavanceerde beheerders bevoegdheden en specifieke dagen.

Timesheet is een handig software pakket om de aanwezige uren van werknemers inzichtelijk te maken. De software berekent de gewerkte uren van de gebruikers gebaseerd op de In/Uit kloktijden en is eventueel handmatig te wijzigen. Wij adviseren om het pakket niet te gebruiken voor loonadministratie of uitbetaling van de gewerkte uren.

  • Geavanceerde beheerders bevoegdheden (Pro)
  • Card Designer (Pro)
  • Timesheet aanwezigheidssoftware (Pro)
  • Security Lockdown (Pro)
  • Anti-passback (Pro)
  • Brandalarm integratie(Pro)
  • Client/server-structuur staat meerdere clients toe
  • Multi-partitie alarm integratie (Pro)