Filteren
Filteren

Alarmopvolging

Alarmopvolging en Nachtschadeservice

Altijd de gedachte om belangrijke secondes te besparen. Het proces blijven finetunen om te zorgen dat we zo snel als mogelijk naar de klant kunnen rijden.

Dit kan doordat wij een uniek systeem hebben bedacht zodat wij nooit hoeven te twijfelen, maar direct kunnen rijden. Het afstemmen van het juiste protocol is belangrijk, maar ook met welke PAC/ alarmcentrale is belangrijk.

Niet alle alarmcentrales zijn zo snel als dat wij graag zouden willen… Maargoed als u via ons aansluit bent u er zéker van dat u géén lange wachttijden heeft en dat alarmmeldingen snel én adequaat worden opgevolgd.

70% van alle door ons gereden alarmmeldingen doen wij binnen 10 minuten. 40% zelfs binnen 5 minuten. Landelijk gezien is dit heel erg snel en uitzonderlijk.

Dus, wilt u een goede en betrouwbare bewakingsdienst / alarmopvolging voor uw woning of bedrijf?

Bel ons dan direct om een afspraak te maken.

Nachtschadeservice en alarmopvolging

En dan! Ondanks alle genomen beveiligingsmaatregelen wordt er toch nog ingebroken. Dat is pas balen, zeker als u niet thuis bent of er gebeurd iets op uw bedrijf terwijl u lekker ligt te slapen.

Dit zijn helaas dingen die altijd zullen gebeuren net zoals, dat je autopech kunt krijgen of een steentje tegen je ruit. Zolang er geen gewonden vallen en de schade beperkt blijft zijn er wel ergere dingen op de wereld.

Maar het is wel heel prettig dat daar allerlei handige services voor zijn om de mensen zo min mogelijk te belasten met deze vervelende zaken. Niemand wil vervelende zaken, helemaal niet als je op vakantie bent of ’s nachts ligt te slapen na een drukke werkdag.

Daarom hebben wij onze unieke Nachtschaderservice (zie het als een soort Carglass service) Onze officiële naam is dan eigenlijk ook Locked Safe Holland Nachtschadeservice B.V. (Handelsnaam: LSH Security) Dit komt voort uit de Politie ervaring van Toine Theunissen (de oprichter en ex- politieagent, mijn vader).

Als er is ingebroken: dan stellen we de sporen veilig, maken een fotoreportage, overleggen met de politie én doen ter plaatse aangifte. Daarna ruimen we de rommel op en treffen we noodvoorzieningen om te zorgen dat het pand weer afgesloten kan worden en op alarm kan. Zo worden schades beperkt (denk aan regen, wind en ramp-toeristen) En is de eerste stap naar definitief herstel ook gezet betreft glasschade en te vervangen/ te herstellen hang- en sluitwerk.

‘De meeste verzekeraars vergoeden onze opruim- en herstelwerkzaamheden onder de noemer opruimkosten’.

Dus voor u een ‘super service’ voor ons een kleine moeite én het kost u niets extra.

Keyholding en sleutelbeheer

Manage uw keyholding en beheer uw sleutels

Wat wij reeds voor circa 1000 tevreden klanten doen is het bewaren van de sleutels. Keyholding wordt steeds meer gedaan, bedrijven leggen de verantwoording bij ons neer en wij zorgen dat wij altijd als sleutelhouder achter de hand zijn.

‘Onze opdrachtgevers verdienen hun geld (meestal) overdag en wij beginnen met ons bewakingswerk als de meeste mensen naar huis gaan’. Onze klanten slapen daardoor dus lekker door en worden 's nachts niet gestoord door een 'vervelende' meldkamer die zegt, dat je je bed uit moet om te gaan kijken wat er aan de hand is.

Voor veel van onze zakelijke klanten zijn wij na kantoortijd aanspreekpunt en lopen een nauwkeurige sluitronde. We zorgen dat het pand veilig is voor de nacht en de weekenden. De kosten wegen vaak niet op tegen de zekerheid en het gemak. Want wie is er bij u verantwoordelijk voor het op de juiste manier afsluiten? En als die persoon op vakantie of ziek is. Serieuze bedrijven nemen hier een bewakingsdienst voor aan.

Een bewakingsdienst als LSH Security heeft inmiddels een super mooi en trouw klantenbestand opgebouwd. Onze klanten zijn blij met ons en wij met onze klanten! We kennen hen persoonlijk.

TRNSPRNT (spreek uit TRANSPARANT)

Via ons beheer- management platform heeft u direct overzicht in de werkzaamheden die wij voor u gedaan hebben. Dit wordt door onze klanten als heel prettig ervaren.