Filteren
Filteren
Prijs
tot

Alarmopvolging

Meldkamer, Alarmopvolging keyholding en Nachtschadeservice

Wij hebben altijd de bedoeling om belangrijke secondes te besparen en blijven dit proces finetunen om te zorgen dat we zo snel mogelijk naar onze klant kunnen rijden. Doordat wij een uniek alarmopvolging- systeem bedacht en doorontwikkeld hebben, zodat wij altijd direct kunnen aanrijden besparen we belangrijke tijd. Tijd die een inbreker minder heeft, dus sneller moet beginnen met wegkomen. Het opstellen van het juiste waarschuwprotocol en vroegtijdige signalering is belangrijk, maar ook met welke PAC/ alarmcentrale. Niet alle particuliere alarmcentrales zijn namelijk zo snel als dat wij graag zouden willen.

Maak een afspraak! 085 0768990

Als u zich via ons aansluit bent u er zéker van dat u géén lange wachttijden heeft en dat alarmmeldingen snel én adequaat worden opgevolgd.

Maak een afspraak! 085 0768990

70% van alle door ons gereden alarmmeldingen doen wij binnen 10 minuten. 40% zelfs binnen 5 minuten. Landelijk gezien is dit heel erg snel en uitzonderlijk.

Maak een afspraak! 085 0768990

Nachtschadeservice en alarmopvolging

Ondanks alle genomen beveiligingsmaatregelen kan er helaas toch nog wel eens worden ingebroken, of een poging daartoe zijn. Dat is pas balen! Zeker als u niet thuis bent of als er iets gebeurt op uw bedrijf terwijl u lekker ligt te slapen. Dit zijn helaas dingen die kunnen altijd gebeuren, net zoals dat u autopech kunt krijgen. Zolang er geen gewonden vallen en de schade beperkt blijft zijn er wel ergere dingen op de wereld. 

Het is wel heel prettig dat daar allerlei handige services voor zijn om de mensen zo min mogelijk te belasten met deze vervelende zaken. Niemand zit daar namelijk op te wachten, en al helemaal niet als je op vakantie bent of ’s nachts ligt te slapen na een drukke werkdag.

Daarom hebben wij onze unieke Nachtschaderservice (zie het als een soort Carglass service) Onze officiële naam is dan eigenlijk ook Locked Safe Holland Nachtschadeservice B.V. (Handelsnaam: LSH Security) Dit komt voort uit de politie-ervaring van Toine Theunissen (de oprichter en ex- politieagent, vader van Marcel Theunissen).

Als er is ingebroken:
Stellen we de sporen veilig, maken we een fotoreportage, overleggen we met de politie én doen ter plaatse aangifte. Daarna ruimen we de rommel op en treffen we noodvoorzieningen om te zorgen dat het pand weer afgesloten kan worden en op alarm kan.
Schades worden zo beperkt (denk aan regen, wind en ramp-toeristen)

De eerste stap naar definitief herstel is dan ook gezet, betreft glasschade en te vervangen of te herstellen hang- en sluitwerk.

‘De meeste verzekeraars vergoeden onze opruim- en herstelwerkzaamheden onder de noemer opruimkosten’.

Maak een afspraak! 085 0768990

Dus voor u een super service! Voor ons een kleine moeite én het kost u niets extra!


Keyholding en sleutelbeheer

Wat wij reeds voor circa 1000 tevreden klanten doen is, beheer van de sleutels en fysieke alarmopvolging. Keyholding is tegenwoordig  erg belangrijk; bedrijven leggen de verantwoording bij ons neer en wij zorgen dat wij altijd als sleutelhouder achter de hand zijn. De risico's van 'eigen personeel' midden in de nacht naar een alarmmelding sturen is echt niet meer van deze tijd. En als werkgever bent u volledig verantwoordelijk voor uw personeel. U wilt natuurlijk altijd voorkomen dat er iets met hen gebeurd. 

Maak een afspraak! 085 0768990

Onze opdrachtgevers verdienen hun geld (meestal) overdag en wij beginnen met ons bewakingswerk als de meeste mensen naar huis gaan. Onze klanten slapen daardoor lekker door en worden 's nachts niet gestoord door een 'vervelende' meldkamer die zegt dat je je bed uit moet om te gaan kijken wat er aan de hand is.

Voor veel van onze zakelijke klanten zijn wij na kantoortijd aanspreekpunt en lopen we een nauwkeurige sluitronde. We zorgen dat het pand veilig is voor de nacht en de weekenden. De kosten wegen vaak niet op tegen de zekerheid en het gemak. Want wie is er bij u verantwoordelijk voor het op de juiste manier afsluiten? En wat als die persoon op vakantie of ziek is? Serieuze bedrijven nemen hier een bewakingsdienst voor aan.

Een bewakingsdienst als LSH Security heeft inmiddels een supermooi- en trouw klantenbestand opgebouwd. Onze klanten zijn blij met ons en wij met onze klanten! 

TRNSPRNT (spreek uit als TRANSPARANT)

Via ons beheer- management platform heeft u direct overzicht in de werkzaamheden die wij voor u gedaan hebben. Dit wordt door onze klanten als heel prettig ervaren. 

Maak een afspraak! 085 0768990