Filteren
Filteren
Fabrikanten
WiFiUitleg
Prijs
tot

Camera's

Professionele installatie van een camerabewakingssysteem voor het perfecte beeld. Overdag én nog veel belangrijker 's nachts!  

Elke situatie is uniek. Camerabeveiliging is daarom altijd maatwerk, u kunt uitgaan van een vakkundige installatie, ruimen onze rommel op en de bekabeling werken wij op de beste manier weg. 

Wij werken uitsluitend met eigen monteurs en beveiligers, die voorzien zijn van de wettelijk verplichte diploma's. Met een verklaring van BETROUWBAARHEID! U weet dus wie u in huis haalt.

Veel verkocht!
Starlight 4x Zoom Mini-PTZ
(0 reviews)
 • bulletBeeldsysteem: Niet bekend
408,98
Leverbaar
Ajax MotionCam S PhOD Jeweller draadloos zwart
(0 reviews)
  Op aanvraag
  100% Tevredenheidsgarantie
  Ajax MotionProtect S Plus Jeweller draadloos wit
  (0 reviews)
   Op aanvraag
   100% Tevredenheidsgarantie
   Ajax DomeCam Mini 5MP, 2.8mm lens Wit
   (0 reviews)
    Op aanvraag
    100% Tevredenheidsgarantie
    Ajax BulletCam 5MP, 2.8mm lens Wit
    (0 reviews)
     Op aanvraag
     100% Tevredenheidsgarantie
     Ajax TurretCam 5MP, 2.8mm lens Wit
     (0 reviews)
      Op aanvraag
      100% Tevredenheidsgarantie

      Wat zijn de regels voor camerabewaking? Waar begint een goede nachtrust mee?

      Uw oude camerasysteem weer aansluiten?

      Om oude camera's te behouden en de beste nieuwe camera's er aan toe te voegen, kunt u bij ons de beste hybride XVR Dahua camerarecorders kopen. Zo krijgt u de oude camerabeelden ook live op uw smartphone. 

      Intercom of deurbel met camera op smartphone

      Complete camerabeveiliging laten installeren kan op verschillende manieren nl; Eén factuur met aanbetaling. Betalen in 3 gelijke delen (drie maanden) lease, koop-lease of volledige financiering met een vast maandbedrag (max. 5 jaar). Dit geldt niet voor losse camera's of recorders, deze regeling is bedoeld voor projectjes.

      Iedereen kan tegenwoordig live camerabeeld bij de voordeur op zijn telefoon hebben. Officieel mag je de straat niet filmen. Toch is de politie blij met duidelijke camerabeelden als er toch iets aan de hand is. Wat is de regelgeving? Het allerbeste is om de intercom te koppelen met de andere camera's. Het is belangrijk dat deze van het zelfde merk zijn. Dahua en Hikvision hebben de beste oplossingen met de beste nachtzicht of starlight camera's gecombineerd met hun intercomsysteem. Wil je een Dahua intercom, dan neem je Dahua starlight camera's en het liefst ook een recorder. Wil je liever een Hikvision intercomsysteem met ColorVu camera's, dan pak je uiteraard ook weer een Hikvision recorder. 

      Camera's en alarmsysteem combineren

      Alle merken alarm- en camerasystemen zijn vaak via ONVIF te koppelen. Werkt dit? Ja! Werkt dit snel genoeg? Nee. Een alarmsysteem is een signaleringssysteem en een camerasysteem is een observatiesysteem, elk merk wil alles integreren, wij zeggen: 'schoenmaker blijf bij je leest'. De beste combinatie is dan ook; een alarmsysteem voor betrouwbare detectie en een professioneel camerasysteem voor een goede verificatie, live beeld én opsporing achteraf.

      Nachtbeeld camera's

      Bijna alle camera's geven overdag een supergoed en strak beeld, zelfs de 'bouwmarkt camera's' en andere B merken. Maar alle camera's hebben het moeilijk wanneer het donker wordt. En dat is nou precies de tijd dat inbrekers hun slag slaan. Een buitenalarmsysteem en camerasysteem die door ons geadviseerd én geïnstalleerd is geeft u een goede nachtrust, comfort, veiligheid en zekerheid.  

      Wat kost een camerasysteem, of wat mag het kosten?

      De kosten liggen natuurlijk aan de omvang en kwaliteit van de camera’s. Bijna elke camera, zelfs de goedkoopste  geeft zoals gezegd overdag een perfect beeld. Maar het gaat om de donkere uren, want dan komt kwaliteit en camera keuze om de hoek kijken. Het is uiteindelijk wat u zelf wilt en wat het u waard is. In de regel is het vaak zo, dat wanneer er éérst voor een goedkope oplossing gegaan wordt met achteraf een slecht opname of een verkeerde projectie (plaatsing) van de bewakingscamera er uiteindelijk tóch voor een professionele oplossing wordt gegaan. In dat geval kost het u een hoop ergernis én dubbel geld. Ons advies is; hang direct semi professionele camera's op en laat dit doen door mensen die er ook echt verstand van hebben. Dan voorkomt u teleurstelling achteraf. 

      Wij rekenen Dahua en Hikvision toe aan het semi professionele en betaalbare segment, hetgeen wat wij momenteel veelal leveren en monteren. Ze hebben een goede prijs kwaliteitsverhouding en het ziet er nog eens goed uit ook.

      De arbeid maakt het meestal duur; bij een recorder, twee camera’s, wat montage en klein materiaal kun je rekenen op ongeveer € 1750,- incl. btw en montage.

      Een extra camera inclusief steun en dergelijke kost ongeveer € 395,- exclusief montage en bekabeling. Als u er een bijbehorende intercom bij zou willen, dan komt er nog circa €800,- bij.

      Dit zijn natuurlijk geschatte prijzen op reële ervaring, maar als u wilt dat wij dit precies voor u uitrekenen, dan kunt u ons het beste even contacteren.

      Onderhoud op uw camerasysteem

      Om altijd goede en bruikbare camerabeelden te hebben, is het van groot belang dat deze worden schoongehouden. Dat is vooral belangrijk met buitencamera's, zelfs de beste buitencamera's moet je schoonhouden. Deze kun je het liefst elke maand zelf even nalopen. Buitencamera's trekken door de warmte en het infrarode licht spinnenrag en ongedierte aan. Als uw bril vies is, poetst u hem ook telkens weer opnieuw, anders ziet u niks.

      Dat is met een buiten beveiligingscamera niet anders. Elk vuiltje op de lens, wordt 100 x vergroot en als het echt donker wordt neemt het infraroodlicht het over, dat is hetzelfde als in het donker met een vergrootglas door een vies raam kijken. Dat heeft ook geen nut. Dan hebben we het nog niet gehad over de weerkaatsing van het licht bij regen in de regendruppels. En in Nederland regent het nog wel eens, dus dit komt vaak voor. Des te belangrijker om dit met regelmaat bij te houden.

      Overeenkomst voor onderhoud op uw camerasysteem

      Sluit met ons een periodieke onderhoudsovereenkomst af, zodat u zelf géén omkijken meer naar uw camerasysteem heeft en altijd een werkend camerasysteem met goede beelden waar u iets aan heeft. Net als uw voertuigen, heeft uw camerasysteem periodiek onderhoud nodig. De software van de camera's of recorder moeten soms veiligheidsupdates krijgen. Het is ook belangrijk om het wachtwoordenbeheer 'up to date' te houden. We komen het nog steeds tegen; er is ergens ingebroken en de recorder heeft geen beelden opgeslagen, of de beelden zijn zó slecht dat u er simpelweg niks aan hebt. Dit voorkomt u simpel met een onderhoudscontract. Minimaal eens per jaar moet alles worden nagelopen door een specialist. Vraag gerust een offerte op om uw camerasysteem te laten onderhouden of te updaten.