Filteren
Filteren
Prijs
tot

Meldkamer

Meldkamer, Particuliere alarmcentrale PAC

Een alarmsysteem zónder adequate 24/7 meldkamer is als een auto zónder reservetank en zonder ANWB service. Dan ga je namelijk toch nét niet helemaal lekker op pad, zeker niet als je wat verder weg moet!

Ons advies is altijd, neem een 'LSH all in- service overeenkomst', inclusief basismeldkamer, alarmopvolging door bewakingsdienst en een onderhoudsovereenkomst in één. Dan heeft u nooit onverwachte kosten en wordt u altijd geholpen. Uw beveiligingsinstallatie inclusief de opvolgprotocollen zijn dan altijd 'up to date'.

De medewerkers van de alarmcentrale/ meldkamer, slapen nooit, gaan nooit op vakantie en zijn nooit dronken als zij aan het werk zijn. Er is dus altijd een betrokken iemand die met een 'wakker hoofd' met u mee kijkt! Onze vaste klanten zouden niet meer anders willen.

Ook als u uw telefoon in uw strandtas heeft zitten, of in een bespreking zit en tijdelijk niet bereikbaar bent weet de centralist precies wat ze moeten doen en wie ze moeten bellen, of aansturen. Dat heeft u namelijk vooraf duidelijk met ons afgesproken.     

Snel, adequaat, betrokken én vriendelijk is het allerbelangrijkste voor een goede meldkamer!

Wij zijn meerdere keren veranderd van particuliere alarmcentrale/ meldkamer en met ál onze klanten over gegaan omdat de service niet snel en goed genoeg was. Lange wachttijden, geen persoonlijke betrokkenheid, bijdehante centralisten, we maken het allemaal mee.  

Inmiddels hebben wij geleerd van onze fouten en sluiten nu het liefst alleen nog maar aan bij de beste meldkamers met de snelste opvolging van heel Nederland.

Wij kunnen ons namelijk géén slordige fouten permitteren. Ook bij meldkamers geldt; 'goedkoop is duurkoop'. Goede mensen kosten geld, daar moet je in investeren om ze aan je te binden en wijzer te maken. Iedereen wil beter worden in wat hij of zij doet. Op beveiliging wil je niet besparen, dat moet gewoon goed zijn.

Dit is de meldkamer/ particuliere alarmcentrale van 'Alarmmeldnet'. Zij hebben inmiddels twee vestigingen en zijn in ons opzicht de allerbeste meest betrokken partij waar we mee samenwerken. Zij hebben nét als wij, kwaliteit bovenaan staan, kwaliteit en soliditeit kun je niet garanderen voor de laagste prijs!   

De centralisten van Alarmmeldnet kijken bij sommige 'hoger risico klanten' met een camerasysteem én buitenalarm direct live mee. 

De beste professionele buitenbeveiligingssystemen beginnen met een betrouwbare buitendetectie en een snelle alarmopvolging. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen! De beste camerabeelden en 'live' beelden worden door ons getest en aangeleverd. Projecteren (waar hangt u ze op?) van de camera's is heel erg belangrijk, zodat de centralist het in het donker óók goed kan beoordelen. 

De beste beveiligingssystemen voor binnen en buiten koopt u natuurlijk bij Locked Safe Holland. Wij stellen hoge eisen aan de laadsnelheid van de camerabeelden en de beeldkwaliteit zelf. Zo kunnen de beelden goed 'live' beoordeeld worden zodat opsporing achteraf makkelijker wordt en er een goed signalement kan worden gemaakt voor de bewakingsdienst en politie, zodat ze gericht achter hen aan kunnen.

Rijdt de politie op alarmen? Ja!

Hier zijn alleen wel regels aan verbonden, het moet namelijk een geverifieerd alarm zijn. Dat betekend dat het aannemelijk moet zijn dat er wordt ingebroken. Dat kan door middel van live camerabeeld, of door heterdaad, dus als iemand ziet het gebeuren en de politie belt. Het kan ook door middel van verschillende alarmzones die tegelijkertijd afgaan. Het eerste alarm moet dan natuurlijk zo snel mogelijk binnenkomen. Het liefst al als ze over de poort klimmen.

Geverifieerde alarmmelding

Daarom is het dus tevens belangrijk om alle bereikbare gevelopeningen te voorzien van een tril/ schok en magneetcontact. Dan gaat het luide alarm al af als de inbreker nog buiten staat. Wanneer ze dan naar binnen stappen gaat het alarm binnen óók af en mag de centralist de politie bellen voor een geverifieerde alarmmelding. In de regel rijdt de bewakingsdienst én de politie het rubber van de banden om bij het risicoadres te komen. Want inbrekers pakken wij natuurlijk allemaal graag in hun kraag!  

Zet u het alarmsysteem aan als u thuis bent? Ja!

Natuurlijk, het liefst zet u de buitenschil van het alarm aan als u 's avonds thuis bent en op de bank zit. Stel; er loopt iemand door de achtertuin die daar niets te zoeken heeft. U weet echt wel of u bezoek verwacht. Het alarmsysteem en de meldkamer kunnen dan al hun werk doen. Ze bellen u op en kijken 'live met u mee'. Als er iets gebeurt, kunnen zij direct de hulpdiensten inschakelen om een inbraak óf overval te voorkomen.

En dat is wat we willen. Inbraken voorkomen en inbrekers ontmoedigen.