Filteren
Filteren
Prijs
tot

HomeLock

Het Beveiligingssysteem speciaal voor particulier en kleinbedrijf.

Voor een LSH HomeLock alarmsysteem maken wij altijd klantspecifiek een aanbieding.

*Alle merken alarmsystemen die wij leveren in ons HomeLock Beveiliging concept zijn universeel en indien gewenst op ALLE meldkamers in Nederland aan te sluiten. U zit bij ons NOOIT vast aan langdurige contracten. Ook werkt de bijbehorende bedieningsapp op uw smartphone dan nog zoals het hoort!

  • 24/7 Locked Safe Holland Security
  • 24/7 Politie assistentie en verificatie
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • 24/7 Fysieke 'eigen' alarmopvolging (dus niet door derde partijen!!!) 
  • 24/7 Onderhoudsservice
  • 24/7 Meldkamer en alarmcentralediensten
  • 24/7 Nachtschadeservice/ herstelservice bij schades en calamiteiten
  • Voldoet aan alle verzekeringseisen! 

Eenmalige installatiekosten vanaf € 195,- (is afhankelijk van de wensen)

Wij installeren uw alarmsysteem professioneel en volgens de richtlijnen.

Beveilig uw eigendom en krijg volledige controle op afstand via uw smartphone en/of via de officiële meldkamer. Alarm beveiliging is altijd maatwerk. Door ineens de juiste keuze te maken weet u zeker dat u voor de komende jaren alles ineens goed geregeld heeft! Laat u daarom adviseren door onze professionals. Hoe stellen wij een beveiligingsplan op? Waar begint een goede nachtrust mee? Kent u onze all-in service? Wij werken uitsluitend met gescreende eigen monteurs, die minimaal voorzien zijn van het wettelijk verplichte MBV of TBV diploma.

HomeLock Logo

HomeLock® by Locked Safe Holland

  
Locked Safe Holland Beveiliging & LSH Security.

HomeLock staat voor kwaliteit in producten en kwaliteit in dienstverlening. Eind 1998 al, heeft Locked Safe Holland een totaalconcept in beveiliging bedacht en de naam HomeLock® geregistreerd als eigen EU merknaam. Het idee achter dit beveiligingsconcept is dat er voor elk type woonhuis, midden- of kleinbedrijf een betaalbare basisoplossing werd geboden voor een vaste prijs inclusief montage en alle gewenste services.

(Alle Na-Apers met low budget kwali-kwali smart alarmsystemen die een slap aftreksel van onze naam gebruiken en online tegenkomt hebben helemaal niets met ons bedrijf te maken.) 

HomeLock Sleutelhouder & alarmopvolging

Door Locked Safe Holland Security als sleutelhouder aan te stellen met het dienstenpakket van alarmopvolging en nachtschadeservice bent u ervan verzekerd dat uw beveiliging in goede handen is als u afwezig bent. Onze medewerkers behartigen altijd de belangen van onze opdrachtgevers als die aan het werk of op vakantie zijn.

Wij willen onze klanten dag én nacht bij staan, denken mee met elke gezinssituatie en bieden totaalbeveiliging die betaalbaar is voor elke portemonnee.

HomeLock Huisdiervriendelijk alarmsysteem

Heeft u dieren in huis en wilt u toch uw woonhuis goed beveiligen? Het lijkt bijna onmogelijk, maar Locked Safe Holland biedt de mogelijkheid om uw huis van binnenuit goed te beveiligen en uw huisdier(en) toch vrij in huis rond te laten lopen.

Uw huisdier wordt bij het opstellen van het beveiligingsplan meegenomen en het alarmsysteem wordt hierop afgestemd. De alarmsystemen, zowel bedraad als draadloos, hebben detectoren die op basis van een dubbele detectiebron werken. Ook zijn er detectoren beschikbaar die ingesteld kunnen worden op het gewicht van uw huisdier(en).

HomeLock Video intercomsystemen voor thuis

Met een video intercomsysteem hoort en ziet u altijd direct wie er voor uw deur staat voordat u open doet. Ook kunt u met een professionele video-intercom de deur op afstand openen en uw bezoeker indien gewenst toegang verlenen. De intercomsystemen van Locked Safe Holland werken eenvoudig, zijn bij ons goed uit de test gekomen, hebben een mooi design en zijn ontworpen voor optimale communicatie.

HomeLock Digitale deurspion

Altijd weten wie er voor uw (voor)deur staat? Een digitale deurspion biedt de oplossing en geeft u altijd een haarscherp beeld. Zo brengt u meer veiligheid in uw omgeving.

HomeLock Brandbeveiliging woonhuis 24/7

Met een brandbeveiligingssysteem voorkomt u bij brand dat de veiligheid van uzelf of uw gasten in gevaar komt of dat kostbare bezittingen verloren gaan. Een tijdige signalering van brand en/of rookontwikkeling is dan ook van onschatbaar belang. Uw HomeLock systeem kunt u helemaal uitbreiden met rookmelders zodat uw huis ook helemaal brandveilig is!

HomeLock Brandbeveiligingssysteem woning

Met een vakkundig geïnstalleerd brandbeveiligingssysteem, inclusief rookmelders wordt u door een brandalarm op tijd gewaarschuwd als er brand uitbreekt. U kunt er dus ook voor kiezen om de rookmelders aan te sluiten op uw alarmsysteem. Dan wordt het signaal doorgegeven aan de  meldkamer en wordt er de nodige actie ondernomen.