Filteren
Filteren
Prijs
tot

HomeLock

HomeLock beveiligingssystemen speciaal voor particulieren een betaalbare beveiliging voor elke portemonee

Het unieke HomeLock® by Locked Safe Holland is een concept van Locked Safe Holland Beveiliging B.V.

HomeLock Beveiliging voor particulieren

Eind 1998 heeft Locked Safe Holland een totaalconcept in beveiliging bedacht en de naam HomeLock® geregistreerd als eigen EU merknaam. Het idee achter dit beveiligingsconcept is dat er voor elk type woonhuis of kleinbedrijf een betaalbare basisoplossing werd geboden voor een vaste prijs inclusief montage. De kracht van HomeLock is dat er tevens een totaalservice kan worden geboden inclusief; onderhoud, alarmcentrale en alarmopvolging door onze eigen bewakingsdienst LSH Security. We noemen dit een all- in serviceovereenkomst

Bij het vernieuwde HomeLock concept gaan we ook nu nog uit van een basispakket, maar bieden we verschillende mogelijkheden, standalone of met alle services. Door de jaren heen heeft Locked Safe Holland verschillende merklijnen gevoerd namelijk: FBI, Scantronic, Terxon, ABUS, Jablotron en momenteel Vesta by Climax smart alarmsystemen. Nog steeds wordt volledige ondersteuning gegeven op alle reeds eerder gemonteerde alarminstallaties en kunnen componenten indien nodig vervangen worden. 

Er zijn zelfs nog steeds oude HomeLock alarminstallaties actief, die door goed onderhoud efficiënt en stabiel blijven functioneren. Met de keuze voor ons HomeLock concept heeft uw alarmsysteem dus gegarandeerd een lange levensduur! U kunt kiezen voor koop, huur, all- in lease of huurkoop.

Onderstaand een aantal speciaal geselecteerde HomeLock producten om uw woonhuis beter te beveiligen. Het merk wat wij momenteel als HomeLock voeren is het nieuwe HomeLock Vesta smart alarmsysteem.

"Wij bieden u de mogelijk tot gespreid betalen, 3 maanden 3 gelijke delen met 0% rente, lease, kooplease of volledige financiering! Overweegt u zich goed te laten beveiligen, laat dan uw specifieke pakket door ons samenstellen!"

Uw voordeel is afschrijving over langere termijn, zakelijk gezien kan dat ook wel prettig zijn, géén hoge investering en toch volledig beveiligd.

Vraag naar de combideal!
Aanbevolen!
Jablotron 100 Buurt Watch set 6
(1 review)
  • bulletBediening op afstand mogelijk: Ja
1.873,-
1.032,-
 Leverbaar
Aanbieding!
Dahua Video deurbel WiFi intercom
(0 reviews)
  • bulletWiFi: Ja
250,-
205,-
 Leverbaar
Logo
Ajax Hub KIT Luxe (Wit)
(0 reviews)
  • bulletMateriaal: Kunststof
735,-
 Leverbaar

HomeLock Sleutelhouder & alarmopvolging

Door Locked Safe Holland Security als sleutelhouder aan te stellen met het dienstenpakket van alarmopvolging en nachtschadeservice bent u ervan verzekerd dat uw beveiliging in goede handen is als u afwezig bent. Onze medewerkers behartigen altijd de belangen van onze opdrachtgevers als die aan het werk of op vakantie zijn.

Wij willen onze klanten dag én nacht bij staan, denken mee met elke gezinssituatie en bieden totaalbeveiliging die betaalbaar is voor elke portemonnee.

HomeLock Huisdiervriendelijk alarmsysteem

Heeft u dieren in huis en wilt u toch uw woonhuis goed beveiligen? Het lijkt bijna onmogelijk, maar Locked Safe Holland biedt de mogelijkheid om uw huis van binnenuit goed te beveiligen en uw huisdier(en) toch vrij in huis rond te laten lopen.

Uw huisdier wordt bij het opstellen van het beveiligingsplan meegenomen en het alarmsysteem wordt hierop afgestemd. De alarmsystemen, zowel bedraad als draadloos, hebben detectoren die op basis van een dubbele detectiebron werken. Ook zijn er detectoren beschikbaar die ingesteld kunnen worden op het gewicht van uw huisdier(en).

HomeLock Video intercomsystemen voor thuis

Met een video intercomsysteem hoort en ziet u altijd direct wie er voor uw deur staat voordat u open doet. Ook kunt u met een professionele video-intercom de deur op afstand openen en uw bezoeker indien gewenst toegang verlenen. De intercomsystemen van Locked Safe Holland werken eenvoudig, zijn bij ons goed uit de test gekomen, hebben een mooi design en zijn ontworpen voor optimale communicatie.

HomeLock Digitale deurspion

Altijd weten wie er voor uw (voor)deur staat? Een digitale deurspion biedt de oplossing en geeft u altijd een haarscherp beeld. Zo brengt u meer veiligheid in uw omgeving.

HomeLock Brandbeveiliging woonhuis 24/7

Met een brandbeveiligingssysteem voorkomt u bij brand dat de veiligheid van uzelf of uw gasten in gevaar komt of dat kostbare bezittingen verloren gaan. Een tijdige signalering van brand en/of rookontwikkeling is dan ook van onschatbaar belang. Uw HomeLock systeem kunt u helemaal uitbreiden met rookmelders zodat uw huis ook helemaal brandveilig is!

HomeLock Brandbeveiligingssysteem woning

Met een vakkundig geïnstalleerd brandbeveiligingssysteem, inclusief rookmelders wordt u door een brandalarm op tijd gewaarschuwd als er brand uitbreekt. U kunt er dus ook voor kiezen om de rookmelders aan te sluiten op uw alarmsysteem. Dan wordt het signaal doorgegeven aan de meldkamer en wordt er de nodige actie ondernomen.

Wilt u meer weten over ons vernieuwde HomeLock concept? Stuur ons een e-mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.