Filteren
Filteren
Fabrikanten
Geschikt voor plafondmontageUitleg
Geschikt voor aanbouwUitleg
Geschikt voor inbouwmontageUitleg
Noodstroomvoorziening geïntegreerdUitleg
Geschikt voor noodverlichtingUitleg
Geschikt voor lichtlijnconfiguratieUitleg
Geschikt voor wandmontageUitleg
Materiaal behuizingUitleg
LichtsterkteUitleg
Met lichtbronUitleg
Met lichtsensorUitleg
Met bewegingssensorUitleg
LamptypeUitleg
BreedteUitleg
KleurUitleg
SlagvastheidUitleg
Lichtkleur volgens EN 12464-1Uitleg
Prijs
tot

Verlichting

Schrik- of beveiligingsverlichting voor buiten kopen?

De allerbeste camerabeelden hebben óók verlichting nodig. Tevens is beveiligingsverlichting belangrijk voor sociale controle. Het geeft u ook een gevoel van welbehagen als u over een verlicht tuinpad naar uw achterdeur kunt lopen. Bij Locked Safe Holland koopt u alle verlichting van Steinel voor buiten. We bieden zelfs ledlampen aan die u zonder dat er stroom in de buurt is kunt ophangen. Deze Steinel buitenverlichting werkt volledig op zonne-energie. Steinel is een Duits kwaliteitsproduct waar u jarenlang plezier van heeft. 

Heeft u meerdere lampen nodig of wilt u advies? Neem dan s.v.p. even contact op voor uw persoonlijke, scherpe prijsopgaaf! Contact & route

*Wij bieden de mogelijk tot gespreid betalen, 3 maanden 3 gelijke delen, lease, kooplease of volledige financiering! Voordeel is afschrijving over langere termijn.

Vervang uw oude verlichting voor buiten ledverlichting Solar XL van Steinel om stroom te besparen

Het aanschaffen van Steinel lampen heeft meerdere voordelen. Uw huis fleurt op van verlichting en sociale controle is veel meer mogelijk als uw buurtgenoten zien wat er om uw huis gebeurt. Bovendien geeft uw intercomsysteem of camerasysteem rondom uw bedrijf of woning een veel beter beeld weer. Als u de juiste Dahua Starlight of Hikvision ColorVue camera's aanschaft behoudt u zelfs een helder kleurenbeeld in de avond en nacht uren. Welke camera het beste beeld geeft is overdag is lastig te bepalen. Vrijwel elke camera geeft overdag een prachtig beeld. De inbrekers  komen meestal in de avond of nacht, dus een goede beveiligingscamera kunt u pas onderscheiden in gestelde situatie. Elke camera heeft dus 'wat' restverlichting nodig. Goedkopere camera's hebben 's avonds  veel méér verlichting nodig dan kwalitatief betere camera's.

Met de beveiligingsverlichting van Steinel maakt u een uitstekende keus. 

Hoe plaats je beveiligingsverlichting voor het beste camerabeeld?

Om het beste uit een beveiligingscamera te halen mag een beveiligingscamera nooit recht in de verlichting kijken. Dan knijpt de camera zijn lens dicht. De beveiligingscamera moet zoveel als mogelijk 'indirect licht' krijgen. U plaatst uw beveiligingsverlichting dus altijd met de camera's mee. Tuinverlichting, zoals grondspots vinden beveiligingscamera's meestal niet prettig. Zeker met een klein beetje regen en spinnenrag, blijft er dan weinig van uw camerabeelden over. Sterker nog, u krijgt dan van de onduidelijke zwart wit beelden te zien zoals in het tv-programma 'opsporing verzocht'.

Wilt u advies over de juiste beveiligingsverlichting met de beste bewakingscamera's?

U kunt ons het beste even e-mailen met foto's van uw bedrijf of woning, dan kunnen wij u dan de beste producten voorschrijven.