Filteren
Filteren
Prijs
tot

All- in service

Unieke All-in service

Alle services onder één dak! Van deurcilinder tot compleet opgeleverd beveiligingsplan, alles op één adres is wel zo makkelijk.

Zie de All- in Service van LSH maar als een soort van ANWB of Carglass- service maar dan voor je woning of bedrijfspand. Het enige verschil is dat je als klant bij LSH niet eens zelf aanwezig hoeft te zijn.

LSH is de sleutelhouder die 'altijd wakker en paraat is' om de belangen van ons opdrachtgevers te behartigen. Op die manier hebben onze klanten geen omkijken en gaan dus met een gerust hart op pad, of naar bed!  

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op.

24/7 Bewaking- en alarmdienst

Onze vaste klanten kennen wij persoonlijk. Tot de oprichting van deze webshop, zijn wij altijd regio gebonden te werk gegaan. Wij kennen onze vaste klanten persoonlijk en zij kennen ons. Dat is héél prettig want onze klanten zijn geen 'nummertje' maar staan op een gedeelde eerste plaats. Wij nemen hen serieus en weten vaak van de hoed en de rand.

  • Snelle alarmopvolging
  • Gescreende 'eigen' beveiligingsmedewerkers
  • Super goede controle op werkzaamheden door moderne systemen

Maak een afspraak! 085 0768990

Uitstekende reviews

Onze eerste klant is nog steeds klant. Regionaal hebben wij uitstekende reviews, zo is onze allereerste klant is nog steeds klant. De reviews van Trustpilot moeten we nog opbouwen omdat deze webshop ook voor ons net nieuw is.

Vraag uw persoonlijke offerte aan. Contact & route