Filteren
Filteren
Fabrikanten
Prijs
tot

Toegangscontrole

Elektrische deuropener, elektrische slot, systemen met pasjes en toegangscontrole van CDVI of Paxton

Toegangscontrole is altijd maatwerk van een aantal verschillende beveiligingsproducten bij elkaar. We kunnen veel producten van Maasland beveiliging en Paxton met elkaar combineren. Bijvoorbeeld: een elektrische deuropener of een elektrisch deurslot van bijvoorbeeld Maasland security die gecombineerd wordt met een proximity toegangslezer van een CDVI of Paxton Net2 toegangscontrolesysteem.

*Wij bieden de mogelijk tot gespreid betalen, 3 maanden 3 gelijke delen, lease, kooplease of volledige financiering! Voordeel is afschrijving over langere termijn.  Wij stellen persoonlijk uw gewenste pakket samen!  

Verlenging binnenzijde!
Verlenging buitenzijde!
Aanbieding!
Dahua Video deurbel WiFi intercom
(0 reviews)
 • bulletWiFi: Ja
250,-
205,-
 Leverbaar
codeslot mechanisch met vrijzetpal dubbel
(0 reviews)
 • bulletMontagewijze: Opleg
363,95
 Leverbaar
codeslot mechanisch nachtschoot
(0 reviews)
 • bulletMontagewijze: Opleg
146,95
 Leverbaar
CDVI Atrium A22
(0 reviews)
  716,32
   Leverbaar
  CDVI Atrium A22 Set
  (0 reviews)
   1.018,82
    Leverbaar

   Géén badge is géén toegang!

   Toegangscontrole op uw panden zodat al uw medewerkers geregistreerd er in- en uit kunnen.

   Paxton Net 2 toegangscontrole of de Paxlock Pro. Het geheel inclusief uw hang en sluitwerk moet kloppen. Als ondernemer wilt u natuurlijk controle over uw pand(en). Met een professioneel toegangscontrole systeem kunt u vrij nauwkeurig bepalen wie wanneer in uw pand is of mag zijn. Vreemden die niet binnen hoeven te zijn, houdt u dan ook liever buiten. 

   Er zijn stand-alone systemen en volledige netwerk gestuurde systemen. 

   Toegangscontrole met vingerlezer, vingerscan, gezichtsherkenning of inmiddels conventioneel mét proximity tag of sleutelhanger. 

   De vraag is; welke functionaliteiten en neven systemen wilt u gebruiken voor uw beheer? Is het voor binnen of buiten? wilt u poorten en deuren aansturen? Aan de hand van een camerasysteem heeft u bijvoorbeeld ook zicht en kunt u zien of er één of meerdere personen tegelijk naar binnen lopen met één proximity tag. Is het voor een klein woonhuis of dichte appartementsdeur? Dan is een digitale deurspion vaak al voldoende.

   Hoe zorgt u dat een toegangscontrole systeem ook inbraak-veilig is en zo goed als, volledig of minimaal aan de 'SKG anti-inbraak norm’ voldoet? Bij sommige bedrijven (best veel eigenlijk, omdat dat vroeger zo werd gedaan en helaas nu nog steeds) loop je met een scherpe zakdoek naar binnen! Ondanks dat zij recentelijk 'duizenden euro’s' hebben uitgegeven aan een toegangscontrole of toegangsverleningssysteem, loop je met een klein spanningszoekertje of schroevendraaier binnen 3 seconden naar binnen. 

   De alarm- of elektro-installateur heeft dan namelijk even een dagschootopener geplaatst, ze noemen dat dan een ‘elektrisch slot’. Als er iets écht niks met een slot te maken heeft dan is het wel een elektrische deur- of dagschootopener, die flipper je namelijk echt zo open.

   In vakjargon zeggen we dan, op de nette manier; ‘daar heeft iemand aan gesleuteld met het verkeerde inzicht’. Uw deur moet namelijk altijd op slot of vergrendeld zijn wanneer u niet wil dat er iemand binnen komt. Dus; veiligheidssloten en elektro- mechanische meerpuntssluiting met paniekfunctie en dergelijke elektrische motorsloten die op de juiste manier aangesloten worden op het beheersysteem of inbraakalarm. 

   Maak het moeilijk voor inbrekers

   Met de eerder genoemde producten zorgen we dat het moeilijk wordt gemaakt voor een inbreker of insluiper. De verzekering doet er altijd alles aan om niet uit te hoeven keren bij een inbraak of poging daartoe. Wanneer de slotcombinatie of complete deur niet volgens de SKG norm óf door goed bouwkundig vakmanschap is vergrendeld, draagt u zelf het financiële risico. 

   Ja het is veelomvattend! 

   Als u van plan bent om te gaan bouwen of rigoureus te verbouwen is het prettig om vooraf goed advies in te winnen en in kaart te hebben hoe de workflow is, of wordt. We kunnen u helpen met deze vraag- en invulstukken en u vooraf een globale prijsindicatie te geven om een en ander mee- te financieren of in de begroting mee te kunnen nemen. 

   'Financier uw toegangscontrole- en beveiligingssystemen mee met uw bouw- of verbouwkosten. Ook met toegangscontrole geldt; 'goedkoop is duurkoop'.

   Hoe installeert u een toegangscontrolesysteem?

   Een toegangscontrolesysteem heeft altijd stroom nodig en vaak een internet of netwerkverbinding. Sommige systemen hebben een 'eigen' systeemkabel en andere werken via UTP (netwerkbekabeling). Het aansluiten, afwerken, instellen en programmeren is specialistisch werk waarvoor vaak productgebonden trainingen voor zijn. De bekabeling en dergelijke voorbereidende werkzaamheden kunt u in eigen beheer uitvoeren.  

   Hoe installeert u een elektrische deuropener?

   U kunt dit het beste laten doen door een timmerman of hang- en sluitwerk specialist. De voorbereidingen kunt u natuurlijk allemaal al treffen.