LSH Security

Logo LSH Security beveiligingsbedrijf

Locked Safe Holland Security beveiliging- bewakingsdienst ND1727 

De kracht van LSH Security is dat we midden in Nederland in 'Zaltbommel' (tussen Utrecht en Den Bosch) langs de A2 gevestigd zijn. We hebben veel ervaring hebben in 'de beveiliging', met het maken van complete beveiligingsplannen, het installeren van beveiligingssystemen, fysieke alarmopvolging met nachtschadeservice en mobiele surveillance als speerpunt. Communiceren, rapporteren, controleren en evalueren zijn kernbegrippen van LSH Security. Dag en nacht zijn onze beveiligers hard het werk om de belangen van onze trouwe klanten te behartigen en hen het juiste 'geruste gevoel' te geven. 

Dat is de reden waarom wij al jaren lang 'de snelste' en meest complete alarmopvolgingsdienst uit de wijde regio hebben. We hebben zelfs een uniek tijdbesparend sleutelbuizen-systeem ontwikkeld, zodat we altijd direct naar het risico-object kunnen rijden. Door onze Nachtschade- herstelservice bieden wij een onmiskenbare meerwaarde voor onze klanten. Onze eerste klant is daarom ook nog steeds klant. Daarnaast bieden we zowel in de zakelijke dienstverlening als particulier een compleet pakket aan beveiligingsdiensten.

De nummer 1 in Alarmopvolging & Keyholding 

70% van alle alarmmeldingen rijden wij binnen 10 minuten en 40% zelfs binnen 5 minuten. Met onze unieke nachtschadeservice bent u verzekerd van een goede nachtrust. Zie het als een soort ANWB of Carglass service speciaal voor woningen en bedrijven. Onze klanten hebben dus een goede nachtrust! (buiten onze directe regio nachtschadeservice in overleg)

Waar de bouwkundige en elektroniche-beveiligingsmaatregelen van Locked Safe Holland stoppen, 

Begint de uitgebreide dienstverlening van LSH security. De combinatie van de twee bedrijven maakt een compleet geheel, waar wij én onze klanten het grote voordeel van hebben.

Landelijk dekkend netwerk

Door middel van ons online security management systeem TRNSPRNT geven wij onze klanten volledig inzicht in onze dienstverlening en kunnen wij onze diensten landelijk aanbieden via ons eigen platform. U heeft dus indien gewenst maar één aanspreekpunt voor al uw beveiliging!

VEB Erkend beveiligings- bewakingsbedrijf

Locked Safe Holland en LSH Security zijn volledig erkende VEB beveiligingsbedrijven. Wij voldoen aan de eisen die VEB stelt en beschikken conform de Wet Particuliere Beveiligingsbedrijven en Recherchebureaus over alle vereiste vakdiploma’s en een optimale vakkennis. 

De VEB bewaakt de kwaliteit door jaarlijkse kwaliteitscontroles en inspecties.
De betrouwbaarheid van een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf staat onomstotelijk vast en blijkt uit een door de politie verstrekte Verklaring van Betrouwbaarheid. Daarnaast onderschrijven verzekeraars de ‘VEB Kwaliteitsregeling of VEB Keurmerk’ waarin de kwaliteitseisen voor VEB Erkende Beveiligingsbedrijven zijn opgenomen.

LSH Security is VEB beveiligingsbedrijf van het jaar 2019

De woorden van de VEB voorzitter: ‘jullie blinken uit in wat jullie doen’.