LSH Security

Uw persoonlijke beveiligingsbedrijf dat altijd in de buurt is! Regionaal betrokken, dat staat vast.

Honderden klanten gingen u voor en zijn al meer dan 20 jaar klant, sommige zelfs al meer dan 30 jaar. Dat wil wel wat zeggen. Juist omdat wij onze focus hebben op onze klanten dichtbij kunnen wij iedereen de juiste aandacht geven. Snel handelen in geval van calamiteiten is daardoor een feit. Onze medewerkers zijn veelal woonachtig in de directe regio dat ook vele voordelen biedt. Daarnaast hebben we goed contact met lokale Politie, de Gemeentes én de Brandweer waar ook verschillende medewerkers als vrijwilliger werkzaam zijn. Hoe groter de klantdichtheid, des te beter de sociale cohesie en regionale veiligheid.

Daarnaast besteden wij veel aan sponsoring van het lokale verenigingsleven, diverse sportclubs en regionale sportevenementen met de aanhangende goede doelen! Wij proberen dus altijd iets goeds terug te doen voor de regio en onze (sportende-) medemens!      Beveiligers van de regio Rivierenland en een klein stukje daar buiten! 

 • De nummer 1 in Alarmopvolging mét Live View
 • Afsluitrondes en openingen
 • Receptiediensten
 • Visitatie 
 • Kleinschalige evenementen
 • DOG Security AD-HOC
 • Tijdelijke beveiliging manbewaking
 • Leegstand beveiliging inclusief alarmopvolging
 • Mobiele surveillance / Camerabewaking


Alarmopvolging - Keyholding

Doormiddel van een speciaal door LSH ontwikkeld sleutelbuizensysteem kunnen we extra snel reageren bij het opvolgen van alarmmeldingen. Zeker in het buitengebied telt elke seconde.

 • Indien gewenst wordt een sleutelbuis geleverd met een NC alarmcontact zodat ‘oneigenlijk gebruik’ uitgesloten of gecontroleerd is.
 • Uw sleutel is dus ook te allen tijde veilig bij het eigen pand aanwezig en daarmee dus onder dagelijks toezicht.
 • LSH monteert de sleutelbuis in eigen beheer.
 • Er zijn ook oplossingen voor achter een hekwerk in een betonnen paal. 


Een goede beveiliger wilt graag door de klant gecontroleerd worden!

Alle systemen van LSH zijn zo op elkaar ingericht dat volledige transparantie geboden wordt. Samen met de meldkamer (die telefoongesprekken opneemt) plus GPRS Track & Trace in de mobiele surveillancevoertuigen en ons management platform van TRNSPRNT zijn alle acties en tijden gelogd.

Met andere woorden:

 • LSH Security laat haar dienstverlening graag 100% controleren
 • Alle systemen maken dat mogelijk
 • Via logbestanden is elke actie terug te zien
 • Meldkamer logt tijden / handeling incl. telefoongesprekken
 • In online klantomgeving is alles terug te vinden

Beveiligingsplan op laten stellen? 


LSH Security is VEB beveiligingsbedrijf van het jaar 2019


De woorden van de VEB voorzitter: ‘jullie blinken uit in wat jullie doen’.


Locked Safe Holland Security beveiliging- bewakingsdienst ND1727

De kracht van LSH Security is dat we midden in Nederland in 'Zaltbommel' (tussen Utrecht en Den Bosch) langs de A2 gevestigd zijn. We hebben veel ervaring in 'de beveiliging', met het maken van complete beveiligingsplannen, het installeren van beveiligingssystemen, fysieke alarmopvolging met unieke 'NACHTSCHADESERVICE' en mobiele surveillance als speerpunt. 

Communiceren, rapporteren, controleren en evalueren zijn kernbegrippen van LSH Security. Dag en nacht zijn onze beveiligers hard het werk om de belangen van onze trouwe klanten te behartigen en ze het 'geruste gevoel' te geven.

Dat is de reden waarom wij al jaren lang 'de snelste' en meest complete alarmopvolgingsdienst uit de wijde regio hebben. We hebben zelfs een uniek tijdbesparend sleutelbuizen-systeem ontwikkeld, zodat we altijd direct naar het risico-object kunnen rijden. 

Door onze Nachtschade- herstelservice bieden wij een onmiskenbare meerwaarde voor onze klanten. Onze eerste klant is daarom ook nog steeds klant. Daarnaast bieden we zowel in de zakelijke dienstverlening als particulier een compleet pakket aan beveiligingsdiensten.

De nummer 1 in Alarmopvolging & Keyholding

70% van alle alarmmeldingen rijden wij binnen 10 minuten en 40% zelfs binnen 5 minuten. Met onze unieke nachtschadeservice bent u verzekerd van een goede nachtrust. Zie het als een soort ANWB of Carglass service speciaal voor woningen en bedrijven. Onze klanten hebben dus een goede nachtrust! (buiten onze directe regio nachtschadeservice in overleg)

Waar de bouwkundige en elektroniche-beveiligingsmaatregelen van Locked Safe Holland stoppen,

Begint de uitgebreide dienstverlening van LSH security. De combinatie van de twee bedrijven maakt een compleet geheel, waar wij én onze klanten het grote voordeel van hebben.

Landelijk dekkend netwerk

Door middel van ons online security management systeem TRNSPRNT geven wij onze klanten volledig inzicht in onze dienstverlening en kunnen wij onze diensten landelijk aanbieden via ons eigen platform. U heeft dus indien gewenst maar één aanspreekpunt voor al uw beveiliging!

VEB Erkend beveiligings- bewakingsbedrijf

Locked Safe Holland en LSH Security zijn volledig erkende VEB beveiligingsbedrijven. Wij voldoen aan de eisen die VEB stelt en beschikken conform de Wet Particuliere Beveiligingsbedrijven en Recherchebureaus over alle vereiste vakdiploma’s en een optimale vakkennis.

De VEB bewaakt de kwaliteit door jaarlijkse kwaliteitscontroles en inspecties.
De betrouwbaarheid van een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf staat onomstotelijk vast en blijkt uit een door de politie verstrekte Verklaring van Betrouwbaarheid. Daarnaast onderschrijven verzekeraars de ‘VEB Kwaliteitsregeling of VEB Keurmerk’ waarin de kwaliteitseisen voor VEB Erkende Beveiligingsbedrijven zijn opgenomen.