Filteren
Filteren

Installatie & Materialen

Beveiligingscamera-, alarm- of toegangscontrole installatie en materialen

Om het door u aan te schaffen beveiligingssysteem goed te kunnen installeren én te onderhouden heeft u het juiste gereedschap en de juiste bekabeling nodig. Ook om de winkelmand aan te vullen met de benodigde arbeid om e.e.a. door ons te laten installeren kunnen we hier toevoegen aan uw bestelling. Op die manier maken we het nóg overzichtelijker wat het kost om een alarmsysteem, camera, intercom of enig hang- en sluitwerk op uw locatie te installeren.   

Garantie en service op installatie

Een van de grote voordelen om uw gekozen beveiligingsmaatregelen door Locked Safe Holland te laten installeren, is dat u natuurlijk garantie heeft op de installatie inclusief de montage. Als er iets niet goed is, krijgt uw service op afstand of er komt een monteur ter plaatste, net zo lang tot dat het wel goed is. 

In tegenstelling, tot wanneer u zelf dingen monteert, de garantie met betrekking tot de arbeid is natuurlijk voor uw zelf. Ook kunt u tijdens het installeren apparatuur per ongeluk kapot maken. Ook dan vervalt uw garantie. U doet er dus verstandig aan om de beveiligingsapparatuur aan te laten sluiten door de vakman.