Installatie & Materialen

Beveiligingscamera-, alarm- of toegangscontrole installatie en materialen

Om het door u aan te schaffen beveiligingssysteem goed te kunnen installeren én te onderhouden heeft u het juiste gereedschap en de juiste bekabeling nodig. Ook om de winkelmand aan te vullen met de benodigde arbeid om e.e.a. door ons te laten installeren kunnen we hier toevoegen aan uw bestelling. Op die manier maken we het nóg overzichtelijker wat het kost om een alarmsysteem, camera, intercom of enig hang- en sluitwerk op uw locatie te installeren.   

Speciaal voor buitencamera's!
Speciaal voor buitencamera's!
Speciaal voor buitencamera's!
Speciaal voor buitencamera's!
Backup voor internetmodem!
Zakelijk tarief
Professionele installatie!
t.b.v. tijdelijk huuralarm!
Professioneel

Garantie en service op installatie

Een van de grote voordelen om de door u gekozen beveiligingsmaatregelen door Locked Safe Holland te laten installeren is dat u natuurlijk garantie heeft op de installatie 'inclusief de montage'. Als er iets niet goed is, krijgt u z.s.m. service op afstand of er komt een monteur ter plaatste, net zo lang tot dat het wél goed is. 

Dat is in tegenstelling tot wanneer u zelf dingen monteert wat u hoogstwaarschijnlijk niet dagelijks doet, de garantie met betrekking tot de arbeid en installatie is dan natuurlijk volledig voor u zelf. Ook kunt u tijdens het installeren apparatuur per ongeluk kapot maken door het verkeerd aan te sluiten. Dan vervalt uw garantie ook. U doet er dus verstandig aan om de beveiligingsapparatuur aan te laten sluiten door een vakman die kennis heeft van de producten.