Filteren
Filteren
Prijs
tot

Surveillance

Mobiele Surveillance en Patrouilleren zorgt voor een sluitend geheel.

Er wordt bijna altijd vergeten dat een snelle alarmopvolging een van de belangrijkste dingen is die er is bij het voorkomen van inbraken. Een gemiddelde inbraak duurt vier minuten vanaf het moment dat ze binnen zijn. Denk maar eens na over hoeveel gratis boodschappen u kunt inladen in vier minuten. Dan kunt u een aardige bus vol laden, zéker als ze dat met drie of vier man tegelijk doen.

"We doen het wel met techniek en camera's'' wordt vaak gedacht of gezegd. De slimme beveiligingstechniek en alle software AI 'Artificial intelligence' is écht schitterend! Maar je hebt er helemaal NIKS aan om een inbraak te voorkomen als er niemand in een rap tempo kan gaan kijken om ze op te pakken of weg te jagen!  

Hoe snel kan de alarmopvolging zijn, als er géén surveillancedienst in de buurt is?

De enige manier om daar achter te komen is 'testen' en onderzoeken. Welke erkende beveiligings-/  bewakingsbedrijven zitten het dichts bij uw woonhuis of bedrijf in de buurt? En hoe zijn hun overige werkzaamheden- en diensten ingericht?  

Met een willekeurige periodieke surveillance of een uitgebreide patrouille door een bewakingsdienst, verbindt u dat beveiligingsbedrijf aan uw 'omgeving'.

De aanrijdtijd van de beveiliger wordt aanzienlijk korter bij alarmmeldingen als hij toch al met regelmaat in de buurt moet zijn. Door bijvoorbeeld twee surveillancerondes in de avond en drie in de nacht op willekeurige tijden stapvoets een ronde te laten rijden weet u zéker dat die auto altijd redelijk in de buurt moet zijn. De politie surveilleert namelijk alléén als zij tijd over hebben. Daar is dus geen pijl op te trekken. Ze zijn er natuurlijk ook erg blij mee dat particuliere initiatieven steeds vaker en beter worden opgezet.

Inbrekers plannen een inbraak zorgvuldig. Daarom moeten we ze altijd een stapje vóór blijven of het ze in ieder geval erg moeilijk maken. Ontmoedigen dus!

Inbrekers kijken naar aan- en afrij-routes. Wat is de pakkans? Rijdt er een bewakingsdienst in de buurt? Waar zit het politiebureau? Hoe hoger het risico, des te meer er wordt uitgezocht. Even los van de gelegenheidsinbreker, die alleen maar kijkt naar 'het moment en de kans'. Als u in Nederland dichtbij een snelweg woont, of uw bedrijf is daaraan gelegen loopt u altijd méér risico op een inbraak. Ze kunnen dan namelijk makkelijk vluchten, nog voordat de bewakingsdienst en politie de melding binnen hebben zijn de inbrekers al gevlogen. 

Het sluitende stuk van uw beveiligingsplan is een snelle en adequate mobiele surveillancedienst die goed samenwerkt met de lokale politie.  

Die op vroegtijdige signalering, van het liefst een buitenalarm, gecombineerd met 'live' cameratoezicht al wordt aangestuurd door de snelle particuliere alarmcentrale. Op die manier kun je supersnel fysieke alarmopvolging realiseren. Collectiviteit is 'key'. De kosten kunnen worden gedeeld en iedereen heeft profijt van deze 'beveiligingsauto in de buurt' en snelle alarmopvolging. Als inbrekers al weten dat er 'altijd' een beveiligingsauto in de buurt is, laten ze het vaak al uit hun hoofd om eraan te beginnen.