Diensten

Inbraakbeveiliging is veel van hetzelfde, maar vaak net even anders

Snelle service en een goede dienstverlening blijken daarbij erg belangrijk. Wij bewaken panden, installeren, onderhouden en vervangen wekelijks meerdere beveiligingssystemen. Standalone of VEB gecertificeerd en full- service. Ook voor meldkamer- en bewakingsdiensten kunt u bij ons terecht. Zowel zakelijk als particulier. 

Over ons, Locked Safe Holland & LSH Security 

Locked Safe Holland Beveiliging B.V. is in 1986 gestart in Hurwenen op een centraal gelegen locatie vlakbij de A2 en midden in ons directe verzorgingsgebied. Inmiddels is ons bedrijf verhuisd naar Zaltbommel; een ideale locatie om onze klanten nog beter te voorzien van onze service en dienstverlening. Locked Safe Holland is één beveiligingsorganisatie, maar het bestaat uit twee bedrijven. Samen bieden wij een uniek totaalconcept voor onze klanten. Locked Safe Holland inbraak- en brandbeveiliging is het installatiebedrijf en een zowel bouwkundig als elektronisch erkend beveiligingsbedrijf. Sinds 2002 is Locked Safe Holland Nachtschadeservice B.V. / LSH Security actief als erkend bewakingsbedrijf ND1727 dat voornamelijk buiten kantoortijden met een geheel eigen surveillancedienst en speciaal daarvoor opgeleide beveiligingsmedewerkers werkzaam is. Dat heeft onmiskenbare meerwaarde voor onze nieuwe opdrachtgevers en bestaande klanten. Vandaar dat wij zeggen: 'Feel Safe, Go Locked Safe!'

Specialisme in beveiliging 

Wij hebben als speerpunt het beveiligen van bedrijven en particulieren door middel van snelheid in alarmering en fysieke alarmopvolging. Wij stellen hoge eisen en denken na over alle details om inbraken en overvallen te voorkomen en inbrekers 'in hun kraag te pakken'. Het liefst op heterdaad en anders met duidelijke camerabeelden achteraf in samenwerking met de politie.

Kwaliteitsgarantie, erkenningen en certificaten van Locked Safe Holland & LSH Security

De kracht van onze beveiligingsorganisatie is dat we sinds de start een ijzersterke 'beveiligingsfilosofie’ hebben, een compleet pakket aan beveiligingsmaatregelen bieden en zeer korte aanrijdtijden hebben bij alarmmeldingen. De leidende gedachte is altijd; 'zo snel mogelijk een alarm detecteren', waarop direct actie kan worden ondernomen. Het liefst nog als de inbrekers buiten staan, zodat een inbraak voorkomen kan worden, of in ieder geval de diefstal beperkt blijft.

Privatisering politietaken naar erkende beveiligingsbedrijven zoals LSH Security

Doordat de politie meer taken loslaat en zowel particulieren als ondernemers steeds meer op zichzelf aangewezen zijn om in hun eigen veiligheid te voorzien, wordt deze taak veelal overgenomen door particuliere beveiligingsorganisaties. Ondernemers regelen de beveiliging vaak zelfstandig of slaan de handen ineen door het opzetten van bijvoorbeeld een beveiligingscollectief. Particulieren verenigen zich inmiddels ook tegen het inbrekersgilde. Door middel van een groeps-app blijven ze in contact en waarschuwen ze elkaar als er iets gaande is. De (sociale) beveiliging zit in de lift en de beveiligingstechniek wordt ook steeds beter.

Goede nachtrust en zorgeloze vrije tijd voor onze klanten

Wij zijn een fit 'familiebedrijf’ en hebben als doel om onze klanten een goede nachtrust en een zorgeloze vrije tijd te geven. Inmiddels bestaan we 35 jaar als regionale beveiligingsorganisatie. Met vallen en opstaan hebben wij ons een weg gebaand in de professionele beveiligingswereld door dag én nacht keihard te werken. Maar die moeite loont! We hebben inmiddels talrijke, fijne en trouwe klanten en een professioneel team van medewerkers die 24/7 paraat staan voor de veiligheid en bedrijfscontinuïteit van al onze opdrachtgevers. 

De tweede generatie heeft onlangs besloten het complete beveiligingsbedrijf door te zetten. Medewerkers en klanten zijn ervan verzekerd dat zij nog lange tijd een beroep kunnen blijven doen op het complete servicepakket van onze organisatie. Wat ons betreft gaan we nog vele jaren door en bezorgen we nog meer mensen een vakantie met een onbezorgd en veilig gevoel.

Op deze website laten we u graag op een creatieve manier zien wat Locked Safe Holland en LSH Security allemaal voor u in huis heeft. Op de dagboekpagina vindt u advies, de laatste projecten, historie én ons laatste nieuws.

VEB Erkend beveiligingsbedrijf én bewakingsbedrijf

VEB is dé grootste beveiligings-brancheorganisatie van Nederland. Locked Safe Holland en LSH Security zijn beide erkende VEB beveiligingsbedrijven. Wij voldoen aan de eisen die zij stellen en beschikken conform de Wet Particuliere Beveiligingsbedrijven en Recherchebureaus over alle vereiste vakdiploma’s en een optimale vakkennis.

De VEB bewaakt de kwaliteit door jaarlijkse kwaliteitscontroles en inspecties. De betrouwbaarheid van een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf staat onomstotelijk vast en blijkt uit een door de politie verstrekte Verklaring van Betrouwbaarheid. Daarnaast onderschrijven verzekeraars de het 'VEB keurmerk / kwaliteitsregeling’ waarin de kwaliteitseisen voor VEB Erkende Beveiligingsbedrijven zijn opgenomen. Locked Safe Holland voldoet aan al deze hoge eisen.

Specialist inbraakbeveiliging VEB

S.I.B. is een titel die bedacht is door het VEB, de branchevereniging voor de beveiligingsbedrijven. Er zijn circa 20 mensen in Nederland die deze titel mogen gebruiken. Het houdt in dat deze personen zowel Bouwkundig Technisch Beheer Mechanische Beveiliging (TBMB) en Elektronisch Technicus Beveiligingsinstallaties (TBV)  erkend zijn.

Bekijk de website van het VEB (Vereninging van Erkende Beveiligingsbedrijven)


"Bent u er óók aan toe om nu écht eens 'goed' beveiligd te zijn en met een gerust gevoel op pad te gaan?"

Gratis overstap service

Bent u er nu ook aan toe om eindelijk eens goed beveiligd te worden met alle services onder een dak? Dat kan, we hebben daarvoor een gratis overstapservice zodat u nooit dubbele kosten heeft! Heeft u net uw jaarabonnement betaald? Geen probleem, wij nemen uw contract (maximaal 1 jaar) voor onze rekening. U betaalt bij ons pas op het moment dat uw huidige contract is afgelopen. (Wel even uw factuur en abonnementsperiode laten zien.)

De overstapservice geldt voor: Meldkamer abonnement, Onderhoudscontract en Alarmopvolging / keyholding. Contact & route

"Locked Safe Holland Security (LSH Security) is in 2019 door het VEB uitgeroepen tot Beveiligingsbedrijf van het jaar!"


"De woorden van de VEB voorzitter (Jan Kuipers) ; Jullie blinken uit in wat jullie doen!"