Filteren
Filteren
Prijs
tot

Slotenservice

Slot kapot, sleutel vergeten of heeft u zich buitengesloten? Dat is al vervelend genoeg. Maar het kan nog veel vervelender...

'Bel vooral NIET naar de ‘Google slotenmaker boefjes!' Check eerst of ze juiste bedrijfsgegevens hebben, erkend zijn als slotenmaker en spreek vooraf duidelijk een prijs af om grote teleurstellingen te voorkomen. Sommige rekenen namelijk rond de €1000,-  kosten schaamteloos aan u door en u heeft geen poot om op te staan.

U moet wel kunnen aantonen dat u gemachtigd bent betreffend pand te laten openen én zich aan ons kunnen legitimeren.

Bij ons kunt u ‘direct op rekening’ betalen via onze webshop, wij rekenen reëel en doen niets zonder goed overleg met u. U moet wel rekening houden met avond, nacht- of weekendtarief en de ad-hoc voorrijkosten, afhankelijk van hoever het rijden is vanaf onze standplaats Zaltbommel. 

Kosten om een slot te openen Ad-Hoc, dus spoed tarief (particulier incl. btw en zakelijk op rekening excl. btw.)

Altijd € 75,- voorrijkosten (tot 25km vanaf Zaltbommel) ma t/m vrijdag.
Altijd € 67,50 p/u voor het openen van de deur (minimaal één uur wordt berekend).

Mocht na het openen van uw afgesloten deur nodig blijken dat de cilinder vervangen moet worden, dan varieert dat van: € 45,- tot € 145,- (van budgetcilinder- tot veiligheid certificaatcilinder)

Uw deur is dus weer 'open' én goed afsluitbaar vanaf € 189,- 

(Genoemde tarieven zijn inclusief btw. voor particulieren, maar excl. btw. voor bedrijven.)

Slotenspecialist en slotenmaker

Onze medewerkers zijn gediplomeerde en gescreende vakmensen en werken uitsluitend met professioneel precisie- gereedschap, echter zijn sommige schades niet helemaal te voorkomen, de herstelkosten zijn geheel voor uw eigen risico. 

Mocht het deurbeslag en of slot uiteindelijk tóch vervangen moeten worden, dan kunnen wij u ter plaatse een goede inschatting van de kosten en geschatte levertijd geven.’ 

Alle hang- en sluitwerk klusjes worden veelal door Toine- of Marcel Theunissen zelf gedaan, we voorzien u graag van een goede service en een eerlijk advies!

Bel de LSH alarmlijn voor spoedservice: 0418 518001

Sluit uw deur niet goed meer of tocht het teveel?

Vaak kunnen wij door het plaatsen van een meerpuntssluiting of driepuntsluiting uw oude deur weer goed sluitend maken. Is dat goedkoop? Nee, niet bepaald. Eerst moet uw oude deur netjes hersteld worden en weer star en vers nadat het oude sluitgarnituur eruit en er af is. Daarna kunnen wij vakkundig een goedgekeurde SKG meerpuntssluiting monteren waarmee we een kier van maximaal 1,5cm een heel eind dicht krijgen. Wij werken alleen met de beste renovatieproducten.

Politie keurmerk of SKG gekeurde veiligheidscilinders of veiligheidsloten.

'Niemand kan zómaar een sleutel bij laten maken zonder certificaat!' Dat is wat we willen...

Locked Safe Holland is specialist in DOM Sicherheits-Technik sleutels & sluitsystemen. Koop uw gelijksluitende sluitsysteem bij ons op bestelling. 

Om een sleutel bij te laten maken van een bestaand certificaat systeem moeten wij het certificaatnummer hebben of een kopie en uw legitimatiebewijs.

Heeft u een Locked Safe Holland sleutel, dan die maken wij meestal terwijl u wacht.. (bij ons op de zaak)

REGIO GEBONDEN! WIJ VINDEN SNELHEID NAMELIJK ERG BELANGRIJK.

WIJ ZIJN U GRAAG VAN DIENST IN DE VOLGENDE REGIO’S:

Den Bosch, Vught, Rosmalen, Zaltbommel, Gorinchem, Dreumel, Culemborg, Geldermalsen, Waalwijk, Heusden, Wijk en Aalburg.

Dit is ons directe klanten/  verzorgingsgebied waar wij al jaren dagelijks komen en wij inmiddels een vertrouwde partij voor velen zijn.

We kunnen voor u een uitzondering maken indien u buiten onze regio woont, informeer dan wel eerst even naar onze voorrijkosten.

Kwaliteitskeurmerk en keurmerk beveiliging

VEB / CIBV / Authorized European LockSmith

Locked Safe Holland is een CIBV en VEB geregistreerd keurmerk beveiligingsbedrijf. Dat betekend dat wij elk jaar ‘zoals het hoort’ worden gecontroleerd door het VEB (dé branchevereniging van beveiligingsbedrijven).

Tevens krijgen wij elk jaar een opfriscursus via het CIBV en VEB om aan de nieuwste (verzekerings-) eisen te blijven voldoen en vakkennis op peil te houden.

Heeft u een slotstoring of wilt u uw deur professioneel geopend hebben? U kunt ons het beste even opbellen. Onze bewakingsdienst neemt altijd direct de telefoon voor u op.

Bel lokaal 0418 518001