Filteren
Filteren
Prijs
tot

Slotenservice

Slot kapot of sleutel vergeten, deur op slot? Heeft u zich buiten gesloten? 

Dat is al vervelend. Maar het kan nog veel vervelender... 'Bel vooral NIET naar de ‘Slotenmaker boeven! bovenaan in Google' Dan word je voor zeker een opgelicht.

Voorkom grote schades en ellende. Check eerst of ze wel juiste bedrijfsgegevens hebben, ERKEND zijn als slotenmaker. Als je dat toch wel doet, spreek dan vooraf duidelijk een prijs af om teleurstelling achteraf te voorkomen. 

Wij openen zonder schade! Zoek een VEB erkend bedrijf in de buurt of bel ons: 0418 518001

Een Slotenspecialist of slotenmaker ben je namelijk niet zomaar!

Wij zijn gediplomeerde en gescreende vakmensen en werken uitsluitend met professioneel precisie- en duur inbrekersgereedschap. We hebben 35 jaar kennis en heel erg veel ervaring op het gebied van 'openen zonder schade' en hang- en sluitwerk. In sommige situaties zijn schades echter niet helemaal te voorkomen, we kunnen dit wel beperken.

*Zie onze tarieven onder de afbeelding.

Alle slotenmaker hang- en sluitwerk (spoed) klussen worden veelal door Toine- of Marcel Theunissen zelf gedaan.

We voorzien u graag van een goede service en een eerlijk advies!

Mocht het deurbeslag en of slot uiteindelijk tóch vervangen moeten worden, dan kunnen wij u ter plaatse een goede inschatting van de kosten en geschatte levertijd geven.’

Bel de LSH alarmlijn voor snelle of (spoed)service: 0418 518001 

Bij ons kunt u ‘direct of op rekening’ betalen via onze webshop, wij rekenen reëel en doen niets zonder goed overleg met u. 

U moet wel rekening houden met avond, nacht- of weekendtarief en de ad-hoc voorrijkosten, afhankelijk van hoever het rijden is vanaf onze standplaats Zaltbommel.

Kosten om een slot te openen 
(particulier incl. btw en zakelijk op rekening excl. btw.)

  • Altijd € 85,- voorrijkosten (tot 25km vanaf Zaltbommel) ma t/m vrijdag. Za / Zo weekend overdag 150,-
  • Altijd € 85,- p/u voor het openen van de deur en minimaal één uur wordt altijd berekend.
  • Snelle of spoedservice is z.s.m.
  • Ingepland werk is minimaal een week tot 14 dagen levertijd. Dan zijn de voorrijkosten tot 25km € 65,-   

Mocht na het openen van uw afgesloten deur nodig blijken dat de cilinder vervangen moet worden, dan varieert dat van: € 45,- tot € 145,- (van budgetcilinder- tot veiligheid certificaatcilinder) Als het een cilinder is van een bestaand sluitsysteem, kunnen prijzen erg oplopen. We moeten het certificaat hebben en er worden bestel/ projectmanagement- en verzendkosten gerekend.

(Genoemde tarieven zijn inclusief btw. voor particulieren, maar excl. btw. voor bedrijven.)

U moet wel kunnen aantonen dat u gemachtigd bent betreffend pand te laten openen én zich aan ons kunnen legitimeren.


Sluit uw deur niet goed meer of tocht het teveel?

Vaak kunnen wij door het plaatsen van een meerpuntssluiting of driepuntsluiting uw oude deur weer goed sluitend maken. Is dat goedkoop? Nee, niet bepaald. Eerst moet uw oude deur netjes hersteld worden en weer star en vers nadat het oude sluitgarnituur eruit en er af is. Daarna kunnen wij vakkundig een goedgekeurde SKG meerpuntssluiting monteren waarmee we een kier van maximaal 1,5cm een heel eind dicht krijgen. Wij werken alleen met de beste renovatieproducten.

Politie keurmerk of SKG gekeurde veiligheidscilinders of veiligheidsloten.

'Niemand kan zómaar een sleutel bij laten maken zonder certificaat!' Dat is wat we willen...

Locked Safe Holland is specialist in DOM Sicherheits-Technik sleutels & sluitsystemen. Koop uw gelijksluitende sluitsysteem bij ons op bestelling. 

Om een sleutel bij te laten maken van een bestaand certificaat systeem moeten wij het certificaatnummer hebben of een kopie en uw legitimatiebewijs.

Heeft u een Locked Safe Holland sleutel, dan die maken wij meestal terwijl u wacht.. (bij ons op de zaak)

De Slotenmaker met Slotenservice is REGIO GEBONDEN! 


WIJ VINDEN SNELHEID NAMELIJK ERG BELANGRIJK.

WIJ ZIJN U GRAAG VAN DIENST IN DE VOLGENDE REGIO’S:

Zaltbommel, Den Bosch, Vught, Rosmalen, Gorinchem, Dreumel, Culemborg, Geldermalsen, Waalwijk, Heusden, Wijk en Aalburg.

Dit is ons directe klanten / verzorgingsgebied waar wij al jaren dagelijks komen en wij inmiddels een vertrouwde partij voor velen zijn. We kunnen voor u een uitzondering maken indien u buiten onze regio woont, informeer dan wel eerst even naar onze voorrijkosten.

Kwaliteitskeurmerk en keurmerk beveiliging

VEB erkend beveiligingsbedrijf & Bewakingsbedrijf ND1727 / TBV en TBMB diploma's via het CIBV behaald. Tevens doen wij de jaarlijkse opfriscursus / Authorized European LockSmith.

Locked Safe Holland is een VEB geregistreerd keurmerk beveiligingsbedrijf. Dat betekend dat wij elk jaar ‘zoals het hoort’ worden gecontroleerd door het VEB (dé branchevereniging van circa 800 aangesloten beveiligingsbedrijven).

Tevens krijgen wij elk jaar een opfriscursus via een opleider en worden we persoonlijk vermeld in het CIBV register.  Dit doen wij om aan de allernieuwste (verzekerings-) eisen te blijven voldoen en onze vakkennis op peil te houden.

Heeft u een slotstoring of wilt u uw deur professioneel geopend hebben? U kunt ons het beste even opbellen. Onze bewakingsdienst neemt altijd direct de telefoon voor u op.

Bel lokaal 0418 518001