Puck KeySafe SKG

Puck KeySafe
Marcel's keus! Goedgekeurd t.b.v. verzekering
Puck KeySafe SKG
Puck KeySafe SKG
Puck KeySafe SKG
Puck KeySafe SKG
Puck KeySafe SKG
199,-
189,-
Langere levertijd
Langer dan gebruikelijk maar ze zijn onderweg.
Puck KeySafe SKG
Puck KeySafe SKG
(0 reviews)
199,-
189,-
Langere levertijd
Deel dit product
Omschrijving

Puck Key Safe of Keysafe, sleutelkluis, zorgkluis of sleutelsafe SKG en Politiekeurmerk gecertificeerd.

Berg sleutels veilig op in de Puck KeySafe. Een veilige en door de verzekering goedgekeurde oplossing als het gaat om het opbergen van sleutels aan woning of bedrijf. (Tot een bepaalde risicoklasse, bij een hoog risico plaats je geen Puck!) De Puck is getest op vijf minuten inbraakwerendheid als hij op de correcte manier is geïnstalleerd.  

Of het nu gaat om een reserve sleutel voor noodgevallen opslaan, toegang wilt verlenen aan vertrouwde personen, vrienden, familie of misschien de thuiszorg. De Puck KeySafe is een goede en veilige keuze!

Product kenmerken

1. Robuuste constructie: De Puck KeySafe is gemaakt van hoogwaardig staal en is ontworpen om duurzaamheid te garanderen. Het is bestand tegen de elementen van inbrekers en biedt bescherming tegen vandalisme.

2. Beveiligde toegang: De KeySafe is voorzien van een cijfercombinatieslot met ongeveer 10,000 mogelijke combinaties. De KeySafe heeft ook een reroll functie dat houd in dat de cijfercombinatie terug naar 0-0-0-0 rolt als de kluis is geopend.

3. Eenvoudige installatie: Het installeren van de Puck KeySafe is een fluitje van een cent. Monteer hem stevig aan een muur of ander oppervlak naar keuze met de meegeleverde bevestigingsmaterialen.

4. Grote opslagcapaciteit: Deze KeySafe biedt voldoende ruimte om meerdere sleutels op te bergen.

5. Veelzijdigheid: Of het nu voor uw huis, kantoor, vakantiewoning, Airbnb-verhuur, of andere toepassingen is. de Puck KeySafe biedt overal een veilige en makkelijke oplossing.

Met de Puck KeySafe is zorgen over kwijtgeraakte sleutels verleden tijd! De KeySafe zorgt voor een veilig en vertrouwd gevoel, Bescherm uw eigendommen en vereenvoudig uw dagelijkse routines met deze betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken sleutelkluis. Bestel de Puck KeySafe vandaag nog en geniet van gemoedsrust en gemak!