Filteren
Filteren
Fabrikanten
Prijs
tot
Risco

Alarmsystemen

Een alarm- beveiligingssysteem laten installeren door LSH is een goede keus! Wij zijn volledig erkend beveiligingsspecialist elektronisch én bouwkundig.

U weet dus precies wie u in huis haalt, de vakman!.

Wij werken uitsluitend met eigen monteurs en beveiligers, die voorzien zijn van de wettelijk verplichte diploma's. Met een verklaring van BETROUWBAARHEID!

Risco Smart Plug
(0 reviews)

  Een alarmsysteem of beveiligingssysteem van Locked Safe Holland biedt u altijd de beste beveiliging die er is!

  De beste draadloze alarmsystemen kunt u door ons laten voor-programmeren. We sturen hem desgewenst op zodat u hem desgewenst helemaal zelf, of gedeeltelijk zelf kunt monteren. Wij kunnen het alarmsysteem natuurlijk ook volledig voor u installeren, of alleen in bedrijf stellen. Kijk bij Installatie & Materialen voor een gerichte prijsindicatie.  

  Maak een afspraak! 085 0768990

  Draadloos buiten- alarmsysteem zonder vals alarm!

  Met ons professionele buitenalarmsysteem houdt u inbrekers ook écht buiten. Inbraken worden voorkomen en inbrekers worden opgepakt met ons High-end buitenalarm van Ajax, Jablotron of Satel. De combinatie met een professionele buitencamera zorgt voor een sluitend beveiligingsplan.

  Maak een afspraak! 085 0768990

  Alarmopvolging door sleutelhouder, meldkamer óf u zelf?

  Uw nieuwe draadloze alarmsysteem kunt standalone bedienen, dat houdt in; zonder abonnementen en zonder meldkamerdienst. Maar het is altijd beter om het wél aan te sluiten op een erkende particuliere alarmcentrale ofwel 'PAC'. Zij zijn namelijk altijd wakker, alert en gaan nooit op vakantie! De centralisten op de 'PAC' werken 24/7 en zijn er voor uw veiligheid. Elk gewenst protocol is met hen af te stemmen. De beste oplossing voor u is om uw buiten- alarmsysteem op de alarmcentrale aan te sluiten in combinatie met Dahua starlight of Hikvision ColoVu camera's, zodat zij live met u mee kunnen kijken. Door middel van Live View kan óók direct de regionale politie worden aangestuurd. In combinatie met een erkende bewakingsdienst of beveiligingsdienst voor het sleutelbeheer en de alarmopvolging, weten wij zeker dat u met een gerust gevoel, naar bed én op pad gaat.    

  Maak een afspraak! 085 0768990

  Wat kost een alarmsysteem of wat mág het kosten?

  Goede vraag, wat kost een alarmsysteem, wat kost een keuken? Dat is natuurlijk een hele goede vraag. Zoveel mensen, zoveel wensen. Een draadloos alarmsysteem (een basis set) heeft u bijvoorbeeld al vanaf € 395,-

  Maar, dan moet het alarmsysteem nog bij u geïnstalleerd worden. Doet u dat zelf? Laat u dat doen door een 'handig mannetje' of elektricien? Of laat u dat doen door een gekeurd en gecertificeerd beveiligingsbedrijf met gescreend en opgeleid personeel? 

  Laten we er vanuit gaan dat deze basis beveiliging- set voor € 200,- gemonteerd is. Dan heeft u al een draadloos alarmsysteem voor € 595,- incl. montage. Voor uw beeldvorming; u heeft dan gemiddeld twee elektronisch  beveiligde deuren en één of twee bewegingsmelders. Maar, de meeste huizen hebben natuurlijk veel meer inbraak-gevoelige punten en daarom is een basis alarmsysteem niet voldoende om ervoor te zorgen dat inbrekers buiten blijven.

  U wilt natuurlijk ook graag uw alarmsysteem aan kunnen zetten als u naar bed gaat, dan wilt u misschien ook even naar het toilet kunnen gaan, zónder dat het alarm af gaat. Dus dan is het verstandig om toch alle bereikbare gevelopeningen aan te sluiten. En ook om eventueel rookmelders aansluiten op het alarmsysteem zodat die brandalarm melding ook aan iemand wordt doorgegeven.

  'Dan redden we het niet meer met een basissetje.. Hebben we dan nog vaste lasten?' Nee, niet persé. Maar, u neemt een beveiligingssysteem om uzelf en uw spullen veilig te stellen voor als u slaapt of op pad gaat, dat zorgt voor een prettig en veilig gevoel. Maar, u wenst dan niet te worden gestoord...Wie gaat de alarmmelding opvolgen als u aan het wandelen bent of op het strand ligt? De buren zijn waarschijnlijk aan het werk, of misschien wel op vakantie?! Wat gebeurt er als de stroom uitvalt, wordt uw alarmmelding dan nog wel verstuurd?

  Kortom; er zitten een hoop voordelen aan een doordacht beveiligingsplan en een All- in serviceovereenkomst, namelijk: 

  Wij, ‘LSH security en de meldkamer’ slapen nooit, zijn nooit dronken, gaan nooit op vakantie en zijn 24/7 persoonlijk bereikbaar. We kijken dus altijd met een wakker hoofd mee wanneer er écht iets aan de hand is. Als wij moeten komen kijken, weten wij ook goed hoe we de situatie aan gaan pakken.

  Andere beveiligingsbedrijven bellen de klant op en zeggen bijvoorbeeld: ”Meneer uw alarmsysteem is afgegaan, gaat u zelf even kijken?”. 'Maar ik ben aan het wandelen op de Veluwe.' ''Ja maar meneer u heeft nu de telefoon opgenomen dus dan gaan wij niet meer kijken, dat moet u zelf doen''.

  Wij hebben ‘gelukkig’ een hele andere visie en nemen die zorg volledig uit handen.

  Landelijk gemiddeld: Kunt u uw woonhuis in basis goed laten beveiligen met een alarmsysteem tussen de € 1200,- en € 3500,- (afhankelijk van de grootte van uw woning en hoeveelheid ramen en deuren).
  De jaarlijkse kosten liggen gemiddeld tussen de € 200,- en € 750,- tot risicoklasse 2, en dat is onder andere; van meldkamer, tot 24/7 onderhoud en fysieke alarmopvolging door een gerenommeerd en goed beveiligingsbedrijf.

  Een camera-bewakingssysteem met geïntegreerde intercompost en live video beeld op uw smartphone kan een hele goede aanvulling zijn op uw alarmsysteem. 

  Maak een afspraak! 085 0768990 (kantoortijden) Heeft u spoed? Bel dan ons alarmnummer 0418 518001