Over ons

LSH is specialist in het voorkomen van inbraken, het inbraakveilig maken van woningen, bedrijven en buitenterreinen.

Beveiligingstechniek, o.a. hang- en sluitwerk, elektronische beveiligingssystemen én een eigen bewakingsdienst dat is best uniek. Wij durven met enige zekerheid en trots te zeggen dat wij het snelste beveiligingsbedrijf van Nederland zijn met de meest complete service! 70% van 'alle alarmmeldingen' zijn wij binnen 10 minuten ter plaatse en bij 40% zelfs binnen 5 minuten.

Met onze unieke 'Nachtschadeservice' zijn onze klanten verzekerd van een complete dienstverlening. Vergelijk het met een ANWB of Carglass Service speciaal voor woningen en bedrijven. 

"Onze klanten hebben dus écht een goede nachtrust!"

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons. Feel Safe, Go Locked Safe! 


Beveiligers van de regio Rivierenland en een klein stukje daar buiten!

 • Alarm- en camerasystemen / Meldkamerdiensten
 • Beveiligingscertificaat t.b.v. verzekering
 • De nummer 1 in Alarmopvolging (mét Live View)
 • Afsluitrondes en openingen
 • Receptiediensten
 • Visitatie
 • Kleinschalige evenementen
 • DOG Security AD-HOC
 • Tijdelijke beveiliging manbewaking
 • Leegstand beveiliging inclusief alarmopvolging
 • Mobiele surveillance / Camerabewaking


Alarmopvolging - Keyholding

Door middel van een speciaal door LSH ontwikkeld sleutelbuizensysteem kunnen we extra snel reageren bij het opvolgen van alarmmeldingen. Zeker in het buitengebied telt elke seconde.

 • Indien gewenst wordt een sleutelbuis geleverd met een NC alarmcontact zodat ‘oneigenlijk gebruik’ uitgesloten of gecontroleerd is.
 • Uw sleutel is dus ook te allen tijde veilig bij het eigen pand aanwezig en daarmee dus onder dagelijks toezicht.
 • LSH monteert de sleutelbuis in eigen beheer.
 • Er zijn ook oplossingen voor achter een hekwerk in een betonnen paal.

Op diverse industrieterreinen zoals o.a. De Wildeman hebben wij speciale tarieven voor meldkamer, onderhoud én alarmopvolging omdat dat in een collectief zit! Informeer gerust naar de mogelijkheden. 


Een goede beveiliger wil graag door de klant gecontroleerd worden!

Alle systemen van LSH zijn zo op elkaar ingericht dat volledige transparantie geboden wordt. Samen met de meldkamer (die telefoongesprekken opneemt) plus GPRS Track & Trace in de mobiele surveillancevoertuigen en ons management platform van TRNSPRNT zijn alle acties en tijden gelogd.

Met andere woorden:

 • LSH Security laat haar dienstverlening graag 100% controleren
 • Alle systemen maken dat mogelijk
 • Via logbestanden is elke actie terug te zien
 • Meldkamer logt tijden / handeling incl. telefoongesprekken
 • In online klantomgeving is alles terug te vinden

Beveiligingsplan op laten stellen?

LSH Security is VEB beveiligingsbedrijf van het jaar 2019

De woorden van de VEB voorzitter: ‘jullie blinken uit in wat jullie doen’.

Landelijk dekkend netwerk

Door middel van ons online security management systeem TRNSPRNT geven wij onze klanten volledig inzicht in onze dienstverlening en kunnen wij onze diensten landelijk aanbieden via ons eigen platform. U heeft dus indien gewenst maar één aanspreekpunt voor al uw beveiliging!

VEB Erkend beveiligings- bewakingsbedrijf


Missie, doel en strategie van Locked Safe Holland & LSH Security

Vanuit kennis, ervaring op het gebied van inbraakbeveiliging en alarmopvolging, hebben wij inmiddels een ijzersterke beveiligingsfilosofie ontwikkeld.

Vanuit deze filosofie maken wij elk risico-object veiliger en verhogen wij het leef- gemak en comfort. Dit doen wij onder andere door automatisering toe te passen in het dagelijkse leven van onze opdrachtgevers. Met ons ruime producten- en complete dienstenaanbod zorgt ons beveiligingsteam voor een goede nachtrust en een ontspannen vrije tijd van onze tevreden opdrachtgevers.

Beveiliging is en blijft altijd! Het is onze missie dit altijd te blijven controleren, te updaten en te finetunen.

De strategie van LSH is dat wij het oppakken waar anderen het laten liggen. Elke klant is voor ons belangrijk en een ambassadeur voor succes.

'Alle klanten van Locked Safe Holland & LSH Security moeten een goede nachtrust hebben en met een prettig gevoel op pad gaan!'


Onze kracht

Is dat wij midden in ons verzorgingsgebied werken. Midden in Nederland, in Zaltbommel (tussen Utrecht en Den Bosch) en langs de A2 gevestigd zijn. Wij maken dagelijks complete beveiligingsplannen, installeren beveiligingssystemen, zowel binnen als buiten. Met de juiste protocollen, snelle opvolging, unieke 'nachtschadeservice' en een professionele mobiele- surveillancedienst voor een adequate en 100% gecontroleerde alarmopvolging.

Altijd de juiste gegevens, snelle communicatie, duidelijke rapportages, controle én periodieke evaluaties zorgen voor duidelijkheid en rust. Dag én nacht is ons professionele team hard het werk om de belangen van onze fijne, trouwe klanten te behartigen en hen 24/7 het juiste 'geruste gevoel' te geven.

Dit zijn enkele redenen waarom wij al jaren lang 'de snelste' en meest complete alarmopvolgings- dienst in de wijde regio zijn. We hebben zelfs een uniek sleutelbuizen-systeem ontwikkeld, zodat we altijd direct naar het risico-object kunnen rijden. Kostbare tijd wordt hiermee bespaard.

Door onze regionaal bekende 'Nachtschadeservice' (inbraak- herstelservice) bieden wij een 'onmiskenbare meerwaarde' voor onze klanten. Onze éérste klant is daarom ook nog steeds klant en dat al meer dan 36 jaar. Daarnaast bieden we zowel in de zakelijke dienstverlening als in de particuliere markt een compleet pakket aan beveiligingsproducten en diensten.


'Een beveiligingsplan wat volledig door ons is bedacht en is uitgevoerd, beperkt schades en voorkomt inbraken.'


Locked Safe Holland en LSH Security zijn volledig erkende VEB beveiligingsbedrijven. Wij voldoen aan de eisen die VEB stelt en beschikken conform de Wet Particuliere Beveiligingsbedrijven en Recherchebureaus over alle vereiste vakdiploma’s en een optimale vakkennis.

De VEB bewaakt de kwaliteit door jaarlijkse kwaliteitscontroles en inspecties.
De betrouwbaarheid van een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf staat onomstotelijk vast en blijkt uit een door de politie verstrekte Verklaring van Betrouwbaarheid. Daarnaast onderschrijven verzekeraars de ‘VEB Kwaliteitsregeling of VEB Keurmerk’ waarin de kwaliteitseisen voor VEB Erkende Beveiligingsbedrijven zijn opgenomen.


Hebben wij uw interesse gewekt en ontvangt u graag een persoonlijke prijsopgaaf? Bekijk hier wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Tot snel!