Filteren
Filteren
Prijs
tot

Dahua

Dahua Security / (spreek uit: DaaHoeWah)

Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd

Dahua is in 2001 opgericht in China door Fu Fiquan. Ondertussen wordt Dahua in meer dan 180 landen verkocht. In 2015 begon Dahua Europe B.V. in de Benelux met een kantoor in Zoetermeer. Het bedrijf heeft in totaal meer dan 16.000 werknemers. Dahua Technology staat op de tweede plek in de a&s Asmag.com Security top 50 lijst sinds 2018. De omzet van het bedrijf was in 2018 wereldwijd 3,45 biljoen dollar. 10% van de jaarlijkse omzet wordt geïnvesteerd in R&D. Dahua is gespecialiseerd in geavanceerde camera bewakingsapparatuur, inbraakbeveiliging, toegangscontrole en intelligente gebouwbeheersystemen. Het bedrijf blijft zich snel ontwikkelen en zorgt dat het werkt met de nieuwste technologieën. Wij werken heel graag met Dahua omdat de producten van topkwaliteit en vooruitstrevend zijn.

U kunt bij ons terecht voor het gehele assortiment van Dahua Security, dus niet alleen maar voor camera’s. Wij verkopen ook alle toebehoren en accessoires van Dahua die bij een camerabewakingssysteem passen. Wij kijken samen met u welke producten het beste werken voor de desbetreffende toepassing.

Starlight 4x Zoom Mini-PTZ
(0 reviews)
 • bulletBeeldsysteem: Niet bekend
408,98
Leverbaar
8 Poorts switch
(0 reviews)

  Dahua ervaringen of review van Dahua producten

  Antwoorden zijn gegeven door de eigenaar en directeur van Locked Safe Holland en LSH Security, Marcel Theunissen. 

  1. Aan wie/wat zou je Dahua aanraden en waarom?
  Ik zou Dahua aanraden aan iedereen die goed en snel beeldkwaliteit belangrijk vind. De videobeelden hebben namelijk een extreem korte laadtijd zodat je de beelden gelijk live in de app of op de desktop kunt zien. Ik vind Dahua beter dan andere topmerken die gespecialiseerd zijn in camerabewakingssystemen.

   2. Zijn klanten te spreken over deze producten? Waar zijn ze het meest en het minst tevreden over?
   Al onze klanten zijn 100% tevreden met hun Dahua product. Zij zijn vooral te spreken over de beeldkwaliteit (zelfs bij weinig licht al goed kleurenbeeld), de snelheid en het gebruiksgemak. Ontevreden klanten komen bij Dahua producten eigenlijk niet voor, mits Locked Safe Holland of een andere professional het heeft geïnstalleerd.

   3. Welke versie en welk product van dit merk is het beste en waarom?
   Ik zou iedereen de Dahua Starlight serie aanraden. Deze serie staat erom bekend dat je bij heel weinig licht toch zeer mooi kleurenbeeld hebt. De Starlight serie kan op zowel particuliere als zakelijke situaties toegepast worden.

   4. Waarom zou de klant voor Dahua moeten kiezen?
   Dahua biedt een goede prijs-kwaliteit verhouding. Bovendien vind ik de producten van Dahua veel beter dan bijvoorbeeld hun grote concurrent Hikvision.

   5. Wat zijn de voordelen en nadelen?

   Een nadeel is moeilijk te bedenken maar, de oude intercomsystemen en de ‘white label’ Dahua bewakingscamera’s hebben vaker problemen met firmware en updates. Ook hebben de eerste serie VTO2000A intercoms problemen met vocht en directe regen inslag. Dat is met onze weersomstandigheden nog wel eens een probleem natuurlijk.

   Voordelen
   Het grootste voordeel vind ik de snelheid van de beeldopbouw. Live camerabeelden zijn van groot belang wanneer je inbraak wilt voorkomen. Onze surveillancedienst heeft bij alarmmeldingen de camerabeelden snel nodig zodat zij vakkundig kunnen handelen. Zij kunnen de beelden dan bekijken vanuit hun surveillanceauto. De meldkamer/PAC kan ook heel goed meekijken wat er gebeurt via de Dahua camera’s als er een melding binnen komt. Dahua is voor onze monteurs fijn om te installeren omdat je kunt afstellen terwijl je nog op de ladder staat met een speciale Dahua testmonitor. Je kunt met Dahua gemakkelijk snelle platforms creëren waarbij intercoms en camera’s gecombineerd worden.

   Zowel zakelijk als particulier worden Dahua bewakingscamera’s dagelijks door ons verkocht en geïnstalleerd. Klanten zijn erg tevreden en te spreken over de app DMSS, beeldkwaliteit en de prijs kwaliteitsverhouding.

   Via het software platform van Dahua Security ‘Smart PSS’ zijn meerdere vestingen van één klant makkelijk weer te geven op één of meerdere schermen. Zo zijn de privé intercom en zakelijke camera’s bijvoorbeeld heel eenvoudig te bedienen.

   Onze monteurs werken graag met Dahua beveiligingscamera’s