Slotenmaker slotenservice regio Gelderland Brabant en Zaltbommel

Marcel Theunissen
03-08-21
  • 0
  • 0

Zoekt u een erkende slotenmaker in de buurt van Zaltbommel?

Wij zijn een regio gebonden slotenmaker, want we vinden snelheid en goede service erg belangrijk! Bel lokaal 0418 518001 ons alarmnummer en u heeft direct de dienstdoende beveiliger aan de lijn.

De Slotenspecialist en slotenmaker van Zaltbommel is VEB erkend.

Al onze medewerkers zijn gediplomeerde en gescreende vakmensen en werken uitsluitend met professioneel precisie- gereedschap, echter zijn sommige kleine beschadigingen niet altijd helemaal te voorkomen. Afhankelijk van de inbraakwerendheid van uw deurbeslag en veiligheids- cilinder bepaald hoe snel een deur open is. Misschien heeft u uw deur alleen maar dicht getrokken en kunnen wij hem super snel voor u openen. Mocht het deurbeslag en of slot uiteindelijk tóch vervangen moeten worden, omdat hij niet makkelijk open gaat dan kunnen wij u ter plaatse een goede inschatting van de kosten en levertijd geven.’

Check hier onze actuele slotenmaker tarieven. Tarieven slotenmaker Zaltbommel

Gespecialiseerd in Fuhr Elektrische meerpuntssluiting of elektromechanisch Fuhr paniekslot.

Heeft u een storing op uw Elektromechanische Fuhr meerpuntssluiting? Wij kunnen deze vaak binnen enkele dagen voor u ter plaatse vervangen!

Ook in de volgende regio's is onze professionele slotenmaker u graag van dienst!

Slotenservice leveren wij in:

Den Bosch, Vught, Rosmalen, Zaltbommel, Gorinchem, Dreumel, Culemborg, Geldermalsen, Waalwijk, Heusden, Wijk en Aalburg.

Dit is ons directe verzorgingsgebied. De regio waar wij al jaren lang dagelijks komen en wij inmiddels een vertrouwde partij voor velen klanten zijn. Indien u buiten onze regio woont kunnen we een uitzondering maken maar informeer dan wel eerst even de actuele slotenmaker voorrijkosten.

Kwaliteitskeurmerk slotenmaker /slotenservice en keurmerk beveiliging

VEB / CIBV / Authorized European LockSmith

Locked Safe Holland is een CIBV en VEB geregistreerd keurmerk beveiligingsbedrijf. Dat betekend dat wij elk jaar ‘zoals het hoort’ worden gecontroleerd door het VEB (dé branchevereniging van beveiligingsbedrijven). Tevens krijgen wij elk jaar een opfriscursus via het CIBV en VEB om aan de nieuwste (verzekerings-) eisen te blijven voldoen en vakkennis op peil te houden.

Heeft u een slotstoring of wilt u uw deur professioneel geopend hebben door onze professionele slotenmaker? U kunt ons het beste even opbellen. Onze bewakingsdienst neemt altijd direct de telefoon voor u op.

Bel lokaal 0418 518001

Slot zit vast, slot is kapot, sleutel vergeten of heeft u zich buitengesloten? Dat is al vervelend genoeg. Maar het kan nog veel vervelender...

'Bel vooral NIET naar de ‘Google slotenmaker boefjes!' Check eerst of ze juiste bedrijfsgegevens hebben, erkend zijn als slotenmaker en spreek vooraf duidelijk een prijs af om grote teleurstellingen te voorkomen. Sommige rekenen namelijk rond de €1000,- kosten schaamteloos aan u door en u heeft geen poot om op te staan.

"Legitimatie verplicht. U moet wel kunnen aantonen dat u gemachtigd bent betreffend pand te laten openen én zich aan ons kunnen legitimeren."

Bij ons kunt u ‘direct op rekening’ betalen via onze webshop, wij rekenen reëel en doen niets zonder goed overleg met u. U moet wel rekening houden met avond, nacht- of weekendtarief en de ad-hoc voorrijkosten, afhankelijk van hoever het rijden is vanaf onze standplaats Zaltbommel.

Kosten om een slot te openen Ad-Hoc, dus spoed tarief (particulier incl. btw en zakelijk op rekening excl. btw.)

Altijd € 75,- voorrijkosten (tot 25km vanaf Zaltbommel) ma t/m vrijdag.
Altijd € 67,50 p/u voor het openen van de deur (minimaal één uur wordt berekend).

Mocht na het openen van uw afgesloten deur nodig blijken dat de cilinder vervangen moet worden, dan varieert dat van: € 45,- tot € 145,- (van budgetcilinder- tot veiligheid certificaatcilinder)

Uw deur is dus weer 'open' én goed afsluitbaar vanaf € 189,-

(Genoemde tarieven zijn inclusief btw. voor particulieren, maar excl. btw. voor bedrijven.)

Slotenspecialist en slotenmaker Zaltbommel

Onze medewerkers zijn gediplomeerde en gescreende vakmensen en werken uitsluitend met professioneel precisie- gereedschap, echter zijn sommige schades niet helemaal te voorkomen, de herstelkosten zijn geheel voor uw eigen risico. Mocht het deurbeslag en of slot uiteindelijk tóch vervangen moeten worden, dan kunnen wij u ter plaatse een goede inschatting van de kosten en geschatte levertijd geven.

  • 0
  • 0

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.