Nanda van Alebeek, de grootste en best beveiligde kijkdoos van Nederland!

Marcel Theunissen
18-05-19
  • 0
  • 0

De Grootste en best beveiligde kijkdoos van Nederland

Nanda van Alebeek, landelijk bekende kunstenares uit Zaltbommel, gespecialiseerd in buitenkunst, beelden, bodypaint en dans- en performance kleding

Maakte de grootste kijkdoos van Nederland. Nanda van Alebeek is in mijn ogen dé meest bevlogen en meest ondernemende kunstenares die Zaltbommel kent. Ze is vooral bekend geworden door haar prachtige kleurrijke beelden in de grachten van Zaltbommel, de Uiterwaarden van de Bommelerwaard en natuurlijk het bodypainten. 

Zij was de eerste in Nederland die daar professioneel mee begon, er trainingen in geeft en er zelfs een boek over heeft uitgebracht.

Kortom, een vrouw met ongekend veel energie en creativiteit. De kunsten van Nanda horen ook echt bij de regio waar we wonen. Ze is een puur gevoelsmens en altijd bezig met andere mensen een andere kant van zichzelf te laten inzien. Voor Nanda doen wij graag wat extra!

Beveiliging kunstproject

De gemaakte kunst ‘De grootste kijkdoos’ moet natuurlijk goed beveiligd worden tegen vandalisme of vernieling. Het staat buiten én midden op de markt van Kerkdriel. Die uitdaging hebben we direct aangenomen, ‘natuurlijk doen wij dat!’

We kunnen als lokaal betrokken beveiligings- bewakingsbedrijf natuurlijk zorgen dat niets onopgemerkt blijft. Door middel van een alarmsysteem Schok- en trildetectie gecombineerd met een Dahua mobiel Camerasysteem en LSH Live View in de surveillanceauto zorgen we voor een super oplossing met adequate alarmopvolging en live videobeeld.

Wij sponsoren dit project op beveiligingsgebied voor 100% en dragen hierbij mee aan een kleurrijke, creatieve en vrolijke omgeving. Er is al genoeg ellende op de wereld!

Nanda je bent een toppertje!

Dus allen… kom kijken bij de grootste kijkdoos van Nederland (wij denken de grootste van de hele wereld…) vanaf morgen zondag 19-05-2019 om 10.30 uur op het Monseigneur Zwijsenplein te Kerkdriel wordt de grootste kijkdoos feestelijk geopend in de muziekten.

De kijkdoos van Nanda verandert wekelijks en zal in totaal zo’n drie maanden in de muziektent van het centrum in Kerkdriel blijven staan.

De kijkdoos 'op schaal'. 

Zondagochtend in Kerkdriel tijdens de opening.
  • 0
  • 0

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.