Kabelgoot buiten RVS kabelgoot of kabelgoot voor aan de buitengevel

Marcel Theunissen
04-04-23
  • 0
  • 0

Kabelgoot buiten

Welke kabelgoot kun je het beste voor buiten gebruiken? Dat ligt er een beetje aan waar de kabelgoot buiten gemonteerd gaat worden. In het zicht of buiten het zicht. Moet de kabelgoot buiten vandaalbestendig zijn of zit hij niet binnen bereik.

Je kunt buiten beter geen gele of grijze PVC pijp gebruiken, deze vriest sneller kapot en is niet, of veel minder bestand tegen vandalisme. Kabelgoot buiten? Kies voor RVS kabelgoot zoals deze.

RVS kabelgoot

De mooiste oplossing vinden wij is een vandaalbestendige RVS kabelgoot. Wij plaatsen deze RVS kabelgoot vaak achter de regenpijp, of aan de achterkant (om de hoek) van de muur. Het voordeel van de RVS kabelgoot om de hoek plaatsen is, dat je schuin (met een lange dunne boor) door de eerste rij stenen kunt boren naar de camera of lamp toe. Vanaf de voorzijde waar de camera of lamp hangt zie je de RVS kabelgoot dan ook niet zitten.

RVS kabelgoot kan zowel binnen als buiten gemonteerd worden.

Kabelgoot buitengevel

De kabelgoot kun je makkelijk aan de buitengevel monteren. Het is belangrijk voor een kabelgoot aan de buitengevel dat deze hufterproof en vandaalbestendig is. Het beste kun je de kabelgoot voor de buitengevel dan ook vastzetten met Torx of Assy schroeven. Eén toer schroeven, anti inbraakschroeven of beveiligingsschroeven raden we af, deze krijg je haast niet meer los. Zeker niet als ze een beetje verroesten, dan moet je ze afslijpen en kun je een hoop onnodige schade maken. Koop kabelgoot buitengevel simpel via onze webshop.

Kabelgoot voor buiten

Kabelgoot voor buiten die wij veel gebruiken is ons eigen ontworpen product. De speciale stevige kwaliteit en maatvoering zorgt ervoor dat de kabelgoot en sieraad aan je muur is. Tevens roest deze nooit en kan de kabelgoot voor buiten met metaallak of Hammerite in elke gewenste kleur geschilderd worden.

Kabelgoot RVS

Kabelgoot RVS hebben wij ontwikkeld voor onze beveiligingstoepassingen. De Kabelgoot RVS wordt ook veel toegepast om bekabeling buiten achter TV schermen weg te werken. Bijvoorbeeld in de veranda of onder een overkapping in de tuin. Ook om bekabeling voor verlichting weg te werken is de Kabelgoot RVS uitermate geschikt.

Kabel goot buiten

Bekabeling wegwerken kun je makkelijk doen met Kabel goot buiten. Voor kabel goot buiten verkopen wij veel RVS Kabel goot buiten. We noemen deze RVS Kabel goot buiten ook wel RVS kabelgoot buiten.

Heeft u speciale wensen voor RVS kabelgoot buiten, laat dit ons dan even weten.

Rvs goot buiten

Bekabeling monteren is altijd netjes in een RVS goot buiten. In een RVS goot buiten zijn kabels veilig en kunnen ze niet zomaar doorgeknipt worden. De RVS goot buiten wordt dan ook veel gebruikt om bekabeling netjes weg te werken via de buitenmuur.

Kabelgoot buitenmuur

Kabelgoot aan de buitenmuur, wat kun je nou het beste gebruiken. Kabelgoot aan de buitenmuur kan toch nooit echt mooi zijn? Nou Wij van LSH hebben een mooie oplossing bedacht voor kabelgoot aan de buitenmuur. Check deze.

Buiten kabelgoot

Wat belangrijk is aan buiten kabelgoot is dat hij van RVS moet zijn. Buiten kabelgoot roest anders helemaal weg en dat willen we niet. Buiten kabelgoot moet vandaalbestendig en weerbestendig zijn.

Laten wij nou een hele mooie oplossing hebben voor buiten kabelgoot. Check onze RVS kabelgoot voor buiten.


  • 0
  • 0

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.