Jablotron 100 aanbieding Buurt.Watch draadloos alarmsysteem kit

Marcel Theunissen
20-05-20
 • 0
 • 0

Jablotron haalt flink uit naar Ajax, door met hun draadloze alarmsysteem meer dan 50% korting te geven

AANBIEDING JABLOTRON BUURTWATCH IS NIET MEER!

Dit in combinatie met de koppeling in de nieuwe Buurt.Watch app (AVG proof alternatieve groeps-Whatsapp)

Overweegt u om een draadloos alarmsysteem aan te schaffen of uw oude alarmsysteem te vervangen? Dan zou u ook eens moeten kijken naar de Jablotron 100 alarmsystemen. Zij hebben nu namelijk een grote kortingsactie speciaal voor de particuliere markt. De basis in nu heel goed betaalbaar geworden!

Review Jablotron of Jablotron 100 kopen? Dit is dé aanbieding van Jablotron Nederland om de Jablotron 100 te promoten en voordelig aan te kunnen schaffen

Door de jaren heen hebben wij honderden Jablotron alarmsystemen met succes verkocht en volledig naar tevredenheid van onze klanten gemonteerd. In ons HomeLock concept verkochten wij eerst de Jablotron profi. Vervolgens kwam al snel de Jablotron Oasis als opvolger van de Jablotron profi. Daarna kwam Jablotron weer met iets nieuws; de Jablotron 100 serie.

In de eerste instantie konden we de Jablotron 100 helemaal niet waarderen. Het was een 'bussysteem', helemaal anders dan de Profi en de Oasis. We stapten van de lithium batterijen weer over naar Alkaline, de hele software was anders en afzonderlijke componenten moesten telkens met software updates en een USB kabeltje ge-update worden. De programmeersoftware zag er compleet anders uit en er zat een hele andere gedachte achter.

Wij konden ons totaal niet vinden in de nieuwe weg die Jablotron had ingeslagen met de 100 serie. Daarom zijn we op zoek gegaan naar en waardige opvolger van de Jablotron Oasis. Deze werd namelijk net als de Jablotron Profi uit de markt gehaald en niet meer geüpdatet.

We hebben alle huidige draadloze alarmsystemen uitvoerig zelf getest en er was geen één goede opvolger voor de Jablotron Oasis

De Jablotron 100 vonden wij té duur, té omslachtig om te programmeren en we moesten ook heel erg wennen aan het design met alle schakelunits en 'kerstverlichting' bovenop het codebedienpaneel. Daarnaast gingen de batterijen ineens véél minder lang mee dan we gewend waren en we moesten ineens elk jaar de batterijen vervangen. Het bereik van de draadloze componenten was ook plotseling een stuk minder goed. Je zou verwachten dat daar juist over nagedacht wordt, zodat dat de batterij duurzamer wordt, langer meegaat en het bereik ook verbetert. Maar goed, we hadden dus allerlei redenen om niet direct voor de Jablotron 100 te kiezen.

Inmiddels (na een paar jaar) heeft Jablotron alle 'hickups' uit de 100 Serie gekregen en werkt het zoals we gewend waren van de Jablotron Oasis... Heel erg goed en prettig installeren

Veel componenten hebben weer lithium batterijen, dus dat is opgelost. De componenten met de firmware updates en dergelijke zijn ook niet meer zo omslachtig als in het begin. Aan het uiterlijk moesten we nog een beetje wennen want we kunnen niet meer om de naam 'Jablotron' heen. De naam of het logo is overal nogal opvallend te zien. Dat vind ik persoonlijk iets minder 'sjiek' en het paste dan ook niet helemaal meer in ons Homelock concept. Momenteel is alles van de Jablotron 100 veel beter dan in het begin. Ze hebben een super snelle app ontwikkeld, die weinig mobiele data verbuikt en er is een goede cloud omgeving. Als u meerdere bedrijfjes of panden heeft, is dat makkelijk en handig te bedienen. We denken erover na om weer een nieuwe Homelock aanbieding te gaan maken.

Ajax VS Jablotron; Ajax alarmsysteem geeft Jablotron en alle andere alarmsystemen een flinke uppercut

Ajax Security Systems is de absolute nieuwkomer op de MKB- en particuliere beveiligingsmarkt tot grade 2 draadloze alarmsystemen. Een echte 'Hit' dus. Ik zal in deze blogpost niet zover ingaan op de Ajax alarmsystemen. Maar er is wel een aanleiding dat ik erover begin, namelijk doordat Ajax zijn betaalbare en kwalitatief redelijk goede alarmsystemen massaal verkoopt aan iedereen die zijn/haar huis of bedrijfje draadloos wil beveiligen, is Jablotron eens flink achter zijn oren gaan krabben. Zij waren namelijk bijna twee keer zo duur als Ajax Security Systems en verloren daardoor flink marktaandeel. Erg zonde natuurlijk. Het antwoord op deze Ajax alarmsystemen invasie is de Jablotron 100 Buurt. Watch kit.

Met de Buurt.Watch kit's van Jablotron beveiligt u betaalbaar uw woning met veel meer uitgebreide opties

Er zijn een aantal kits samengesteld als 'basis Buurt.Watch alarmkits'. Met deze draadloze alarmsystemen kunt u als basis uw woonhuis of bedrijf aan huis goed beveiligen. De overige draadloze alarmcomponenten blijven op het zelfde prijsniveau. Wat Ajax alarmsystemen heel erg goed doet is de prijs-kwaliteitverhouding. Wat ze minder goed doen is dat er weinig in te stellen is, er zijn géén proximity schakeltags, er is géén codebedienpaneel met display en geheugen. Alles moet via de smartphone app.

Ten opzichte van de Ajax alarmsystemen heeft Jablotron veel meer parameters en opties om in te stellen. Dus puntje bij paaltje, is de Jablotron veel gebruiksvriendelijker te maken voor de digibeet en voor oudere mensen. Het is ook makkelijker in- en uitschakelen met een sleutelhangertje, met de sneltoetsen op het codebedienpaneel etc.

De Ajax is écht een budget alarmsysteem wat overigens goed werkt gekeken naar de prijs-kwaliteitverhouding, maar simpelweg ook zijn beperkingen heeft. Wilt u dus een goede basis voor uw woonhuis of bedrijf dan is Jablotron 100 een stuk uitgebreider en veel prettiger te beheren en in te stellen naar uw woon en slaapwensen. Ja, hij is iets duurder, maar je hebt er ook véél meer alarmsysteem/ beveiligingssysteem voor.


De buitendetectie van de Jablotron 100 is ook een stuk minder storingsgevoelig dan die van de Ajax alarmsystemen. Met de Buurt.Watch kits legt u dus een goede, professionele én betaalbare basis aan. Een basis die u geheel naar eigen wens kunt uitbreiden.

Overweegt u om een Jablotron aan te schaffen? Wij zijn Specialist voor alle draadloze Jablotron alarmsystemen en erkend Jablotron dealer

Stuur gerust een email naar info@lockedsafe.nl voor al uw vragen, advies, een vrijblijvende offerte of prijsopgaaf. U kunt simpel inloggen op deze website en uw voorkeuren bewaren door op het hartje te klikken bij uw favoriete producten. Wij helpen u graag door advies te geven om te zorgen dat u de beste keus maakt.

Jablotron zelf installeren of laten installeren?

U kunt bij ons kiezen hoe u uw Jablotron 100 geïnstalleerd wilt hebben. Wij kunnen hem helemaal vóór-programmeren zodat u hem zelf makkelijk kunt ophangen. U bespaard daarmee kosten en wij zorgen ervoor dat hij storingsloos wordt opgeleverd en goed blijft werken.

Als u het meeste uit uw Jablotron alarmsysteem wilt halen en geen foute alarmmeldingen wilt, dan kunt u het altijd het beste door een erkende Jablotron installateur of Jablotron specialist laten uitvoeren. U heeft dan de volledige productgarantie mits u hem in bedrijf laat stellen en programmeren door onze specialisten.

Hoe installeer ik een Jablotron 100 draadloos alarmsysteem?

 • U heeft een vrij stopcontact of een vaste 230 volt aansluiting nodig (in de meterkast of ruimte waar de centrale unit moet komen).
 • Het liefst een internetverbinding, dus vrije utp poort in de switch, router of uw internetmodem.
 • Het Codebedienpaneel van de Jablotron 100 Buurt.Watch kit heeft een draadje nodig met 4 aders.
 • Dit moet allemaal ongeveer in de buurt van elkaar zitten om het makkelijk aan te kunnen sluiten.
 • De CCS, centrale stuureenheid kan middels IP verbinding óf via Jablotron GPRS datakaartje verbinding maken met de Jablotron cloud en daarmee met uw smartphones.

Het gereedschap dat u nodig heeft om een Jablotron 100 alarmsysteem te installeren

 • Set kruiskop schroevendraaiers
 • 6 mm steenboor
 • 8 mm steenboor (tbv kabelgat voor codebedienpaneel)
 • Accuboormachine of lichte boormachine
 • Utp kabeltje t.b.v. modem of RJ45 connectors met tang en losse UTP Cat5-E kabel (niet nodig wanneer u enkel GPRS verbinding geliefd)
 • Schroefjes en plugjes worden meegeleverd en zijn van goede kwaliteit!
 • Jablotron Programmeer kabeltje voor interface

Kan ik mijn oude detectoren ook aansluiten op de Jablotron?

 • Ja dat kan vaak wel, u heeft hier wél een speciale print voor nodig. Als passief infrarood detectoren ouder zijn dan 10 jaar is ons advies om deze te vervangen voor nieuwe bewegingsmelders zoals deze Jablotron bewegingsmelder.

Nog meer voordelen van het draadloze Jablotron 100 alarmsysteem

 • Er zijn koppelingen en schakelunits om bijvoorbeeld uw rolluiken, poort of garagedeur te kunnen bedienen.
 • Dit kan vanuit uw smartphone app of uw afstandsbediening.
 • Snel en makkelijk in- en uitschakelen met proximity schakeltags.
 • Super goed en storingsloze buitendetectie ten behoeve van draadloos buitenalarm.

Met de Jablotron van Locked Safe Holland maakt u een uitstekende keuze om uw tuin of buitenterrein te beveiligen. Wij hebben veel ervaring met buitenalarmsystemen. Daarmee kun je een inbraak namelijk ook echt vóór zijn of voorkomen.

Verzekeringsbewijs of certificaat voor uw Jablotron alarm?

Er zitten natuurlijk veel voorwaarden, maatregelen en organisatorisch belangrijke eisen aan een verzekeringsbewijs. Jablotron kan tót grade 2 een verzekeringsbewijs afgeven. Wilt u meer weten over een Borg/ VEB verzekeringsbewijs of beveiligingscertificaat voor uw alarmsysteem?

 • Beveiliging Opleverbewijs, is deelverklaring
 • Beveiligingscertificaat is volledig verzekeringsbewijs

Politie keurmerk is ook een basis deelverklaring

Een deelverklaring is net als bijvoorbeeld het politiekeurmerk een klein stukje van de gehele beveiliging. Het politiekeurmerk is alléén voor woningen en zij kijken vooral naar buitenverlichting, hang en sluitwerk, minimaal 3 minuten inbraakwerendheid voor alle gevelelementen en minimaal één rookmelder op elke verdieping. Heel basic en simpel eigenlijk. Maar omdat het woordje Politie ervoor staat lijkt het natuurlijk heel erg goed en vertrouwd!

Wij kunnen uw bedrijf of woning voorzien van een deelverklaring of beveiligingscertificaat

 • Deelverklaring verzekeringsbewijs hang- en sluitwerk BouwKundig BK1 (is werkend hang en sluitwerk), BK2 (3 minuten inbraakwerend BK3 (5 minuten) BK4 (10 minuten)
 • Deelverklaring verzekeringsbewijs alarmsysteem Elektronisch Grade 1, Grade 2, of Grade 3 alarm EL1, EL2, EL3 of EL4
 • Jablotron 100 kan tot Grade 2 / EL2 is particulier en MKB gemiddeld risico

Borg of VEB beveiligingscertificaat?

 • U moet aan alle voorwaarden voldoen die gesteld zijn door de VRKI (verbeterde risicoklasse indeling)
 • Wijkt er ook maar een klein dingetje af, dan wordt het maatwerk en is het hoogst haalbare een deelverklaring voor uw alarmsysteem en een deelverklaring voor uw hang en sluitwerk. Dat noemen we een opleverbewijs.

Zoekt u een grade 2 of EL2 alarmsysteem t.b.v. uw verzekering?

Stuur uw aanvraag naar info@lockedsafe.nl of bel 085 0768990 voor een specifieke offerte of prijsopgaaf op maat.

Heeft u een oudere Jablotron of wilt u uw systeem ge-update hebben

Dan kunt u ook het beste even contact met ons opnemen.

Bekijk hier de nieuwste pakketten van Jablotron

 • 0
 • 0

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.