Een goede nachtrust begint bij Locked Safe Holland en LSH Security

Marcel Theunissen
24-04-21
  • 0
  • 0

Meer rust en een gezonde spanning in je relatie? Neem goede beveiliging en zet je alarm aan!

Een zorgeloze vrije tijd en een goede nachtrust werken op meerdere manieren positief voor je relatie. Goed slapen en regelmatig tijd voor jezelf nemen is ongekend goed voor alles, dat wijzen meerdere onderzoeken uit. Google daar maar eens op, talloze voordelen voor lijf en leden. Zelfs het allerbeste matras alleen kan er niet altijd voor zorgen dat jij en je partner ook echt samen goed en rustig slapen. Terwijl dat het zo belangrijk is voor een prettig en ontspannen leven.

Waar begint dat goede slapen en ontspanning nou mee?

Iedereen kent het wel, slapen op één oor omdat je dingen hoort die je normaal niet hoort. Jezelf afvragen zit de deur van de garage wel goed dicht en hoor ik geen gerommel aan mijn auto? Komen de kinderen thuis, of de buren? Het inbrekersseizoen is tegenwoordig het hele jaar door, zeker voor de gelegenheidsinbrekers. Iedereen heeft spullen waar ze zuinig op zijn, dure fietsen, een diefstalgevoelige auto, losgeld en of de sieraden van oma of andere onvervangbare kostbaarheden die ergens zomaar in de kast liggen. Er is in de buurt vast ergens een keer ingebroken, airbags uit auto’s of hele auto’s inclusief sleutels gestolen. Misschien is er zelfs wel een roofoverval geweest. Je hoort de gekste dingen. Aan camera's blijken ze lak te hebben.

Je veilig voelen en met een geborgen gevoel gaan slapen is één van de eerste drie allerbelangrijkste levensbehoeften.

Dat zijn namelijk veiligheid, voedsel en warmte. Wat heb je bijvoorbeeld nodig als in je eentje midden in de jungle en paar nachten wilt overnachten, denk daar eens aan, mensen onderschatten dit vaak. Daar heb je ook roofdieren die heel dichtbij willen komen om iets te doen wat jij helemaal niet fijn vind. Een slecht beveiligd onderkomen geeft enorme stress, stress die onbewust één op één negatief doorwerkt in je relatie. Inbrekers en overvallers doen ook dingen die je helemaal niet fijn vindt. Dat moet je dus te allen tijde zien te voorkomen.

Die goede slaap en ontspanning resulteert namelijk in een betere gemoedstoestand, dus supergoed voor je lijf en hoofd. Daarmee voor het hele gezin meer rust en meer zin in 'alle' leuke dingen. Dus meer ontspanning in huis begint bij de primaire beveiliging van je eigendom. Bijkomend voordeel is naast dat je weer goed slaapt ook echt met een gerust gevoel op pad gaat en ook weer thuis komt. Want je weet zeker dat er niemand in je huis is geweest zonder dat jij het weet!

Dit is de 35 jaar praktijkervaring van Locked Safe Holland Beveiliging met inmiddels heel veel vaste trouwe klanten, waarvan de nieuwkomers vaak letterlijk zeggen;

“In al die tijd dat we hier wonen heb ik me nog nooit echt veilig of prettig gevoeld. Ik had niet verwacht dat dit alles zo’n positieve impact zou hebben, maar sinds jullie de beveiliging hebben aangelegd voel ik me echt een stuk prettiger in mijn eigen huis. Ik weet ook zeker dat als ik alleen thuis kom er ook echt niemand aanwezig is en als het alarm afgaat dat de meldkamer meekijkt en de bewaking en politie er binnen enkele minuten zijn. Het geeft ons een stukje extra controle en een enorm fijn gevoel, dit hadden we achteraf gezien veel eerder moeten doen. Dus ja ik slaap inmiddels veel beter dan eerst!”

  • 0
  • 0

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.