NVR 8 Kanaals 8 x PoE WizSense AI 16MP, zonder HDD

Dahua
Ai WizSEnse!
NVR 8 Kanaals 8 x PoE WizSense AI 16MP, zonder HDD
NVR 8 Kanaals 8 x PoE WizSense AI 16MP, zonder HDD
725,-
Leverbaar
Prijzen en levertijden kunnen soms afwijken Neem contact op.
NVR 8 Kanaals 8 x PoE WizSense AI 16MP, zonder HDD
NVR 8 Kanaals 8 x PoE WizSense AI 16MP, zonder HDD
(0 reviews)
Deel dit product
Omschrijving

NVR 8 Kanaals 8 x PoE WizSense AI 16MP, zonder HDD

De NVR4000-EI serie is uitgerust met WizSense technologie, waarmee AI aan camera's die daar nog niet over beschikken kan worden toegevoegd. Deze ingebouwde intelligentie maakt het ook mogelijk om beelden snel en slim terug te vinden via Quick Pick. De krachtige hardware biedt extra decodering capaciteit, waardoor het mogelijk is om tegelijkertijd 4 x 8MP-kanalen of 16 x 2MP-kanalen te bekijken. De hogere bandbreedte van 256 Mbps maakt het ook mogelijk om opnames en transmissie in hoge resolutie te realiseren.

Pluspunten:

 • AI Intelligentie in de recorder: De recorder is uitgerust met de ingebouwde WizSense-technologie. Dankzij deze technologie kun je reguliere camera's uitrusten met detectie op basis van deep learning-algoritmen, zoals AI Perimeter en Smart Motion Detection. Door de ingebouwde WizSense-technologie is het ook mogelijk om AI-camera's nog krachtiger te maken, bijvoorbeeld voor gezichtsherkenning en Quick Pick.

 • Ondersteuning WizSense en WizMind camera's: De recorder ondersteunt ook de AI gerelateerde functies uit de WizSense en WizMind camera's.

 • HDMI en VGA afzonderlijk in te delen: De HDMI en de VGA uitgang op deze recorder zijn gelijk of los van elkaar in te delen.

 • Ondersteuning ANPR camera's: ANPR camera's worden ondersteunt tot maximaal 4 camera's per NVR. De kentekendatabase voor toegang, verlenging of weigering kan centraal in de recorder worden beheerd.

 • Extra decoding capaciteit: De krachtige hardware biedt extra decoderings- capaciteit, waardoor het mogelijk is om meer beelden in hogere resoluties tegelijkertijd te bekijken.

Aandachtspunten:

 • Lagere data verwerking bij gebruik AI functies vanuit de NVR: De NVR beschikt over een in- en uitgaande bandbreedte van 256Mbps. Echter bij gebruik van AI functies vanuit de NVR zelf gaat deze terug naar 180Mbps.

 • WizSense technologie vanuit NVR niet geschikt voor thermisch camera's: De algoritmen in de NVR zijn gebaseerd op normale camera's. Deze toepassen op thermisch beeld zal geen goede werking geven

 • Quick Pick: Quick Pick is alleen beschikbaar lokaal op de NVR en niet via de webbrowser.

 • Thermische camera's. De NVR4 Series biedt geen ondersteuning voor alarmen van thermische camera's.

Advies:

 • Met een WizSense NVR is het dus mogelijk om een reguliere camera te voorzien van detectie functies op basis van AI algoritme zodat onderscheid kan worden gemaakt tussen bijvoorbeeld personen en voertuigen. Een goede werking van deze detectievormen is wel afhankelijk van de kwaliteit en de positionering van de camera waarop dit wordt toegepast.

 • Bij het gebruik maken van AI gerelateerde functies lees altijd eerst de specificaties goed door. Veel AI functies worden wel ondersteund door de NVR maar kunnen niet tegelijkertijd worden toegepast.