HomeLock Imou DB60 Videodeurbel wifi intercom kit met 230volt Gong 5MP

Bekijk de video!
HomeLock Imou DB60 Videodeurbel wifi intercom kit met 230volt Gong 5MP
HomeLock Imou DB60 Videodeurbel wifi intercom kit met 230volt Gong 5MP
HomeLock Imou DB60 Videodeurbel wifi intercom kit met 230volt Gong 5MP
HomeLock Imou DB60 Videodeurbel wifi intercom kit met 230volt Gong 5MP
HomeLock Imou DB60 Videodeurbel wifi intercom kit met 230volt Gong 5MP
HomeLock Imou DB60 Videodeurbel wifi intercom kit met 230volt Gong 5MP
149,-
Nooit meer leverbaar
Dit product is nieuw nooit meer door ons te leveren. Alternatief? Neem contact op.

De prijs van dit product is op aanvraag.
Laat uw email adres achter om de prijs aan te vragen.

Op verlanglijstje
HomeLock Imou DB60 Videodeurbel wifi intercom kit met 230volt Gong 5MP
HomeLock Imou DB60 Videodeurbel wifi intercom kit met 230volt Gong 5MP
(1 review)
149,-
Nooit meer leverbaar
Deel dit product
Omschrijving

Dahua WiFi Imou DB60 Videodeurbel videointercom smartphone kit met 4gb interne opslag en oplaadbare batterij voeding of vaste voeding

Met de Imou DB60 videodeurbel kit heeft u eindelijk een product zonder abonnementen en een lokale interne opslagcapacicteit. Let wel, dit is een opslag die alleen de beldruk events opneemt. Hij neemt ook de motion op wanneer dit is ingesteld. De schatting is dat je de events van enkele weken kunt terugkijken. Het bewegende beeld wat hij opneemt is wanneer er iemand langsloopt of aan komt lopen binnen een straal van circa 3 meter.

Het is dus géén bewakingscamera.  

Standaard is hij draadloos én batterij geladen, tot 30 dagen bij fullcharched operationeel. Hij is ook met vaste voeding aan te sluiten op 24 volt gelijkstroom. Voeding zit er niet bij geleverd, kabeltjes om deze aan te sluiten wél!

Opmerking: Wij van LSH zijn géén voorstanders van WiFi videodeurbellen, er is door dan ook geen garantie te geven op een goede werking. Dit is namelijk volledig afhangkelijk is van de kwaliteit van het internet en de WiFi bij de te installeren omgeving. Ook WiFi van de buurt kan negatieve invloed hebben op een vlotte de werking. 

Echter de Imou is door ons het beste getest van alle op de markt verkrijgbare videodeurbellen. 

Wat zit er in deze complete kit IMOU DB60?

  • Deurbel unit draadloos 5megapixel met batterypack en 4GB geheugen onboard
  • Mounting bracket / ophangbeugel
  • Angle bracket / hoekbeugel horizontaal én verticaal
  • Oplaadkabeltje mini USB
  • Installatie schroevendraaiersetje
  • Imou Chime / 230 volt Gong voor in het stopcontact
  • Consumenten hebben twee jaar garantie op het product.

Als u de videodeurbel door ons laat installeren krijgt u één jaar garantie op de montage. (NIET op smartphone en WiFi instellingen, daar zit geen garantie op).   

Omschrijving Imou
De draadloze DB60 deurbel levert hoge kwaliteit beelden dankzij de 5 megapixel resolutie. Leg alle details vast met de brede 164° fisheye-lens. De DB60 beschikt over twee-weg gesprek en snelle respons, zodat u bezoekers overal en altijd op een praktische manier kunt zien en beantwoorden. De batterij van deze videodeurbel gaat onder normale omstandigheden tot 6 maanden mee. Bovendien is de DB60 IP65-gecertificeerd om alle weersomstandigheden te weerstaan ​​en beschikt hij over nachtzicht voor heldere beelden in de avonduren. Opnames kunnen lokaal worden opgeslagen dankzij built-in eMMC geheugen, maar er is ook keuze voor Cloud service. Inbegrepen in de DB60-kit is een chime om ervoor te zorgen dat u altijd en overal de bel hoort, zelfs indien u de smart device niet bij de hand hebt.

Beeldkwaliteit
De 5MP (QHD) lens biedt een geweldige beeldkwaliteit om bezoekers te begroeten en om de voorkant van het huis te bewaken, ook 's nachts dankzij de nachtzichtmodus. De toegepaste H.265 beeldcompressietechniek zorgt ervoor dat hoogwaardige opnames en streams relatief weinig ruimte innemen en dus minder bandbreedte nodig hebben. Op deze manier kan de beschikbare opslagruimte en bandbreedte optimaal worden benut. De Imou DB60 videodeurbel maakt gebruik van 2,4 GHz wifi en biedt een prima stabiele verbinding in combinatie met de Chime die tevens een wifi-extender is.

Batterij en voeding
De DB60 video deurbel kan volledig draadloos werken op accu. Dit betekent wel dat de video deurbel enkel opneemt in drie gevallen: bewegingsdetectie, audio detectie, aanbellen en handmatige activatie in de app. Het is ook mogelijk om de deurbel op een adapter of beltravo aan te sluiten: DC 12-24V of AC16-24V (deze is niet meegeleverd). Dit zorgt ervoor dat u de deurbel niet meer hoeft op te laden.

Twee-weg gesprek en snelle reactie
De DB60 is voorzien van een wide fisheye-lens die u van top tot teen zicht geeft op elke persoon voor de deur. U kunt luisteren en reageren op bezoekers met de bidirectionele gespreksfunctie. Wat ook handig is bij de bezorging van een pakket die voor de deur kan worden achtergelaten. Daarnaast heeft de DB60 een snelle reactiefunctie, waardoor het mogelijk is bezoekers te antwoorden met vooraf opgenomen berichten. Dankzij de high-end bewegingssensor en het slimme AI-algoritme verstuurt de DB60 realtime notificaties wanneer een persoon wordt gedetecteerd. In de instellingen kan het detectiegebied zo worden ingesteld dat er alleen op specifieke gebieden wordt gefocust.

Tot 180 dagen beveiligd op een enkele lading
Deze videodeurbel is voorzien van een oplaadbare batterij. Volledig opgeladen gaat de 6.200 mAh batterij onder normale omstandigheden tot 180 dagen mee, uitgaande van 5 minuten opname per dag. De prestaties van de batterij zijn afhankelijk van het aantal keren dat de camera is geactiveerd. Een buitengewoon hoge frequentie gaat ten koste van de levensduur van de batterij.

Chime
De Imou DS21 gong is inbegrepen in de verpakking om ervoor te zorgen dat u de bel altijd en overal in huis hoort, ook wanneer u het smart device niet bij de hand heeft. De DS21 gong functioneert bovendien als wifi-extender om de connectiviteit te optimaliseren.

Installatie
Download de Imou Life app (iOS, Android of Windows) en maak een Imou account aan. Selecteer na het inloggen het ""+"" teken rechtsboven in de Imou app om een ​​apparaat toe te voegen. Scan de QR-code op de deurbel en volg de stappen in de app. Selecteer vervolgens het wifi-netwerk en zorg ervoor dat het apparaat zich tijdens het installatieproces dicht bij de router bevindt. De deurbel is in een mum van tijd klaar voor gebruik! Voor het opnemen van beelden kun je kiezen voor de Imou Cloud-service, maar ook voor lokale opslag door middel van een MicroSD-kaart.