Repeater 2 Ajax Extender REX 2

Ajax
Repeater 2 Ajax Extender REX 2
Repeater 2 Ajax Extender REX 2
Repeater 2 Ajax Extender REX 2
Repeater 2 Ajax Extender REX 2
Repeater 2 Ajax Extender REX 2
Prijs op aanvraag
100% Tevredenheidsgarantie
Bel ons voor een prijsopgaaf Contact
Repeater 2 Ajax Extender REX 2
Repeater 2 Ajax Extender REX 2
(0 reviews)
Prijs op aanvraag
100% Tevredenheidsgarantie
Deel dit product
Omschrijving

Ajax Range Extender (ReX) signaalversterker - wit

Ajax ReX (Range Extender Signaalversterker / Repeater)
Vergroot het bereik van het Ajax-beveiligingssysteem.
* Ondersteunt geen MotionCam-detectoren

Beveiligt grote objecten
ReX is een signaalversterker / repeater voor het Ajax-beveiligingssysteem. Het monitort en controleert de aangesloten Ajax componenten, zodat de gebruiker ze op een aanzienlijke afstand van de hub kan plaatsen – in een kantoor met meerdere verdiepingen, in een vrijstaande garage of in een grote productie-omgeving. ReX verdubbelt het signaalbereik waardoor het bereik van de Ajax-radio mogelijk wordt uitgebreid tot 16 km².

Vergroot de flexibiliteit van het Ajax-alarmsysteem
ReX fungeert als een betrouwbare koppeling tussen de hub en Ajax-componenten. Afhankelijk van de vereisten kunnen alle detectoren of slechts enkele daarvan werken via de intelligente signaalversterker. Het aantal apparaten dat op ReX is aangesloten heeft geen invloed op de snelheid van alarmafhandeling.

Verbetert het beveiligingssysteem
Installatie van reguliere range-extenders kan het risico op het verliezen van het alarmsignaal tijdens verzending verhogen, zodat ze de zwakste schakel in het beveiligingssystemen worden. ReX tilt de betrouwbaarheid van het Ajax alarmsysteem naar een nieuw niveau. Na de hub is ReX het tweede beslissingscentrum. Het integreert de detectoren in een autonome groep binnen het alarmsysteem. Als de verbinding met de hub om een of andere reden wordt onderbroken, neemt ReX de controle over: ontvangt het een alarmsignaal van een detector dan activeert ReX de sirene om de aandacht op het incident te vestigen en de inbreker af te schrikken.

Zo slim als een Ajax Hub
ReX draait op het intelligente besturingssysteem Malevich. Dit besturingssysteem heeft zijn betrouwbaarheid reeds bewezen – het wordt gebruikt in de Ajax-hubs en zorgt voor de beveiliging van honderdduizenden locaties over de hele wereld. ReX weet hetzelfde als het centrale paneel van Ajax en bestuurt de apparaten die op het systeem zijn aangesloten, neemt razendsnelle beslissingen en is altijd op zijn hoede. De mogelijkheden en de rol van ReX in het beveiligingssysteem zullen blijven groeien met OS Malevich-updates die gratis zijn voor alle gebruikers.

Klaar om indringeraanvallen te weerstaan
ReX is beschermd tegen software- en hardware-aanvallen. Het besturingssysteem OS Malevich met ReX is niet kwetsbaar voor virussen of exploits, wat verstoringen als gevolg van aanvallen op de firmwarecode voorkomt. Het is niet mogelijk om ReX te hacken door het signaal te onderscheppen – de informatie die het apparaat ontvangt en verzendt, is gecodeerd. Een plotselinge stroomonderbreking zal geen probleem zijn – ReX heeft een krachtige batterij welke tot 35 uur de ReX van stroom voorziet bij een 230v uitval en die de veiligheid van het pand niet in gevaar brengt.

Inhoud Ajax ReX Wit:
Ajax ReX (Range Extender Signaalversterker / Repeater)
SmartBracket montagepaneel
Stroomkabel
Installatie kit
Handleiding
Afmetingen 163×163×36 mm

Tot 5 Range Extenders
Hub - Maximaal 1 ReX
Hub 2 - Maximaal 5 ReX
Hub Plus - Maximaal 5 ReX
Hub 2 Plus - Maximaal 5 ReX