Ajax Relay - Zwart

Ajax
Ajax Relay - Zwart
Ajax Relay - Zwart
Ajax Relay - Zwart
Ajax Relay - Zwart
Prijs op aanvraag
100% Tevredenheidsgarantie
Bel ons voor een prijsopgaaf Contact
Ajax Relay - Zwart
Ajax Relay - Zwart
(0 reviews)
Prijs op aanvraag
100% Tevredenheidsgarantie
Deel dit product
Omschrijving
AJAX Relay

Ajax relais is het draadloze relais voor het Ajax alarmsysteem. Een draadloos relais met een spanningsvrij contact dat apparaten en apparaten in- en uitschakelt, aangedreven door een 7-24 V DC-bron. Kan tevens ook een knop of een schakelaar imiteren. Het Ajax relais wordt bediend middels de Ajax APP of webbrowser.Maximale prestatie

Werkt tot 1000 meter van de Ajax Hub in open ruimte of op verschillende verdiepingen. De Ajax relais heeft een maximale belasting van 13Amp op 230V AC en 5A met 24V DC en is beveiligd tegen oververhitting en overbelasting. Het draadloze relais van Ajax wordt gevoed met een spanning van 7-24V DC.

Bescherming tegen indringers en falen 
Het Ajax relais heeft een polling periode van 12-300 seconden is beveiligd tegen overbelasting en oververhitting 

Reikwijdte De Ajax relais heeft een reikwijdte van maximaal 1000 meter in open veld. Heeft u een schuur, garage of ander object wat u wilt beveiligen wat vlak bij uw woning staat, is dat normaal gesproken geen probleem.

Soepele werking
-Tweewegcommunicatie met Ajax Hub maakt periodiek testen en maatwerk mogelijk
-Bespaart energie door het stroomverbruik te regelen op basis van de afstand tot Ajax Hub
-Heeft een levensduur van de batterij van maximaal 7 jaar bij het pingen eenmaal per minuut Gebruikt twee-factor detectie van gebroken glas bij lage en hoge frequenties om valse alarmen te voorkomen

Eenvoudige installatie op professioneel niveau 
De kwaliteit van de verbinding en het detectiegebied kan op afstand worden getestVerbindt met Ajax Hub met een enkele klikTechniek meesterwerkEenvoudig te installeren.