Ajax Button Paniekknop - Wit

Ajax
Ajax Button Paniekknop - Wit
Ajax Button Paniekknop - Wit
Ajax Button Paniekknop - Wit
49,-
Offerte product
Wordt niet (zomaar) los geleverd, instructie of extra info zijn benodigd. Bij sommige producten kunnen prijzen afwijken. Vraag ons gerust om een persoonlijke prijsopgaaf voor een actuele aanbieding! Neem contact op.
Ajax Button Paniekknop - Wit
Ajax Button Paniekknop - Wit
(0 reviews)
Deel dit product
Omschrijving
De Button licht een bewakingsbedrijf onmiddellijk in bij een inbraak, gaslek of brand. Met één muisklik vraagt het medische hulp en informeert het familieleden over een plotselinge verslechtering van de gezondheid.

In de paniekmodus ondersteunt het apparaat 4 alarmtypes. Zij bepalen de code van de gebeurtenis die naar een bewakingsbedrijf wordt gestuurd en de meldingstekst die door de gebruikers wordt ontvangen. Een nauwkeurige reactie op het alarm wordt zo gegarandeerd. Bovendien kan de Button slimme huishoudelijke apparaten beheren door scenario's te activeren met een enkele of dubbele klik.

Bevestig de Button aan een touwtje of monteer het aan het bed van een persoon wiens gezondheidstoestand voortdurend moet worden gecontroleerd. Met één klik wordt er een ambulance aangevraagd.

Specificaties
-Paniekknop
-Signaalbereik tot 1300 m
-Versleuteling met een aangepast AES-algoritme
-Frequentieverspringing
-Tot 5 jaar werking op een batterij
-IP55-behuizing