Werkwijze Locked Safe Holland

De slimme manier van beveiligen en controleren

Signaleren

Alarmeren

Vertragen

Reageren

Bekijk onze referenties

Werkwijze

Inbraak- en brandbeveiliging

Locked Safe Holland heeft als doel inbrekers zo spoedig mogelijk te detecteren. Bij particulieren gaat onze eerste aandacht uit naar inbraakpreventie. Bij bedrijven richten wij ons op diefstalbeperking om de bedrijfscontinuïteit te garanderen. Onze werkwijze is gebaseerd op de PIVA-ALRE Theorie en de OBE-maatregelen die wij altijd opnemen in ons beveiligingsplan.

PIVA-ALRE Theorie

De sleutelhouder moet voldoende ‘tijd’ hebben om naar het beveiligde object te gaan en de dader geen kans geven om er met de buit vandoor te gaan. De afkorting PIVA staat dan ook voor Plannen, Inbreken, Verzamelen van de buit en de Aftocht aan de zijde van de inbreker.

Op het plannen van een inbraak, hebben wij geen invloed. Als er sprake is van inbraak, moeten we ervoor zorgen dat de inbreker véél tijd nodig heeft om bij de buit te komen, zijn buit te verzamelen en om zijn de aftocht te vertragen.

De afkorting ALRE staat voor ALarmering en REactie door een beveiligingsbedrijf met alarm- opvolgingsdienst. Locked Safe Holland werkt volgens het principe om de indringer al voordat hij binnen is, te signaleren. Zo kan er tijdens de eerste inbraakactiviteiten al daadwerkelijk een alarm gegenereerd kan worden behulp van met buitenbeveiliging of detectiepunten op ramen en deuren. Op deze manier kunnen LSH Security, de sleutelhouders of de Politie snel ter plaatse zijn voor de alarmopvolging. Daarnaast betekent een vroegtijdige detectie tijdens het inbreken meestal ook een eerdere aftocht (vlucht) van de inbreker, dit willen wij uiteraard het liefst voordat hij binnen is of voordat hij zijn buit heeft verzameld. Deze theorie werken wij altijd uit in een beveiligingsplan.

Door de installatie te koppelen aan onze eigen alarmopvolgings-dienst durven wij te stellen: ”Elk door ons gegeven en uitgevoerde beveiligingsadvies u absolute veiligheid en zekerheid biedt”.

Een beveiligingsplan van Locked Safe Holland wordt altijd opgesteld aan de hand van de organisatorische, bouwkundige en elektronische (OBESCAR) maatregelen, aangevuld met eventuele specifieke maatregelen voor uw woning of bedrijfspand zoals de compartimenterings (C) plus meeneem beperkende (M) maatregelen plus alarmering (A) en reactie (R) maatregelen hierin mee.

Beveiligingsmaatregelen “OBE(SCAR) maatregelen”

De inbraakgevoeligheid van uw woning, winkel of bedrijf wordt bepaald door de aanwezigheid van attractieve zaken voor inbrekers. De totaal verzekerde waarde hiervan bepaalt de risicoklasse. Een beveiligingsmatrix geeft voor iedere risicoklasse de bijbehorende beveiligingsmaatregelen, gebaseerd op de OBE(SCAR) maatregelen.

Organisatorische, Bouwkundige en  Electronische maatregelen >
Signalering > Compartimentering / Meeneem beperkende maatregelen > Alarmering en Reactie

De organisatorische maatregelen omvatten de standaard maatregelen, zoals wat u zelf aan beveiliging kunt doen, u krijgt beveiligingsadvies van Locked Safe Holland en uitleg over het complete beveiligingssysteem.

De bouwkundige maatregelen bestaan uit de aanwezigheid van goed hang- en sluitwerk en eventueel rolluiken of traliewerk en inbraakwerende beglazing. De elektronische maatregelen bestaan uit een alarminstallatie met doormelding naar een particuliere alarmcentrale. Daarna is de snelle R (reactie) de sluitende schakel d.m.v. alarmopvolging van sleutelhouders/ bewakingsdienst én politie.

Alleen een combinatie van deze OBESCAR maatregelen, zorgt voor een goede beveiliging en benoemen wij in elk beveiligingsplan.

”Elk door ons gegeven en uitgevoerde beveiligingsadvies biedt absolute veiligheid en zekerheid”.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact