Two Rivers Marathon

Lekker werken bij LSH!

De Two Rivers Marathon in 2016 was de debuut marathon van de Two Rivers en van ons. Sinds 2016 is Locked Safe Holland hoofdsponsor. Op de eerste plaats vinden wij het natuurlijk leuk om reclame te maken en is dat ook gewoon nodig als je je producten en diensten wilt verkopen. En wij vonden de Two Rivers marathon een fantastisch initiatief, omdat de regio er een super sportief evenement bij krijgt wat Zaltbommel én de Bommelerwaard goed op de kaart zet.

Tevens is dit een geweldige duw om mensen aan het sporten te krijgen, sporten en bewegen levert zoveel positiviteit op. Wij werken daar als regionaal betrokken beveiligingsbedrijf gráág aan mee.

Het hardloopvirus is inmiddels overgeslagen naar onze medewerkers, Alex, Marina, Judith en ik (Marcel) zijn nu alweer flink aan het trainen om met één van de activiteiten mee te rennen.

Het evenement kent drie varianten (alledrie over 42 kilometer): 1. Marathon individueel, 2. Duo Marathon (op 21km wisselpunt), 3. Marathon Run-Bike-Run (met 2, 3 of 4 personen) Er is dus voor iedereen wat wils!

Wij hebben voor de Two Rivers een speciale slogan en pakkend bedrijfslogo bedacht nl;

Feel Safe