Nanda van Alebeek

De grootste kijkdoos van Nederland

Wij denken zelfs de grootste van heel Europa of de hele wereld!

Nanda van Alebeek is in mijn ogen dé meest bevlogen en meest ondernemende kunstenares die Zaltbommel kent. Ze is vooral bekend geworden door haar prachtige kleurrijke beelden in de grachten van Zaltbommel, Uiterwaarden van de Bommelerwaard en natuurlijk het body-painten. Zij was daarmee de eerste in Nederland die daarmee begon, er trainingen in geeft en er zelfs een boek over heeft uitgebracht.

Een vrouw met ongekend veel energie en creativiteit, de kunsten van Nanda horen ook echt bij de regio waar we wonen. Ze is puur gevoelsmens en is altijd bezig met anderen mensen een andere kant van zichzelf te laten inzien. Voor Nanda doen wij graag wat extra!

Best beveiligde kijkdoos van Nederland

Als sponsoring beveiligen wij de Grootste kijkdoos van Nederland.

De gemaakte kunst ‘De grootste kijkdoos’ moet natuurlijk goed beveiligd worden tegen vandalisme of vernieling. We hebben direct gezegd, ‘natuurlijk doen wij dat!’

We kunnen als lokaal betrokken beveiligings- bewakingsbedrijf natuurlijk zorgen dat niets onopgemerkt blijft. Door middel van een Schok- en trildetectie gecombineerd met LSH Live View in de surveillanceauto zorgen we voor een super oplossing.

Wij sponsoren dit project voor 100% en dragen hierbij mee aan een kleurrijke en creatieve omgeving. Er is al genoeg ellende op de wereld.

Nanda je bent een toppertje!

“Dus allen… kom kijken bij de grootste kijkdoos van Nederland (wij denken de grootste van de hele wereld…) vanaf morgen zondag 19-05-2019 om 10.30 uur op het Monseigneur Zwijsenplein te Kerkdriel wordt de grootste kijkdoos feestelijk geopend in de muziektent”.

De kijkdoos van Nanda wordt wekelijks verandert en zal in totaal zo’n drie maanden in de muziektent van het centrum blijven staan.