Sponsor

Two Rivers Marathon 2019

2019- De vierde editie, met bijna twee keer zoveel deelnemers als de derde. Méér dan 700 enthousiaste lopers op de been.
Wat een superdik evenement is het geworden. Veel toeschouwers, live muziek, alles goed geregeld.
Dit alles mede mogelijk gemaakt door vele sponsors en circa 125 vrijwilligers. Hoéveel? 125 vrijwilligers!!

De Sint Maartenskerk én het centrum van Zaltbommel is er inmiddels bij betrokken, hele gave locatie en iedereen kan hem natuurlijk vinden!

“Gaan we toch nog met z’n allen naar de Kerk op zondag!”

Two Rivers Marathon 2018

2018- De derde editie, met twee keer zoveel deelnemers als de tweede. Totaal 400 lopers! Gaaf man. Nu zelfs met live muziek langs het parcours en steeds meer toeschouwers. Je merkt toch wel het verschil. Meer deelnemers is meer aanmoediging, dat kun je wel gebruiken op deze barre bikkeltocht. Ik kan me de laatste paar kilometers nog goed herinneren.. Volle bak wind tegen vanuit Bruchem door het veld (wéér geen gebouwen of bos die je uit de wind houden) richting Zaltbommel. Je bent eigenlijk al ff leeg en moet dan nog tegen de wind in doorbikkelen om naar de finisch in het centrum te komen.

De laatste loodjes wegen het zwaarst zeggen ze,.. bij een marathon is dat écht zo. Helemaal kapot. Het janken staat je nader dan het lachen. Dan uiteindelijk met kramp in je benen over de finish, wauw wat een prestatie. Echt mooi om mee te maken.

De Bommelerwaard is een top evenement rijker!

Two Rivers Marathon 2017

2017- De tweede editie, Two Rivers marathon was met 200 deelnemers al best een leuk evenementje aan het worden. Wat een kou en wat een wind.
Eenzaam en koud op de dijken en landweggetjes. Maar gelukkig was er aan het einde de lekkere BRAAI!! Gezellig kletsen met mensen die Zelfs uit Zuid Afrika komen om deze officiële Two Oceans qualifier te lopen ter voorbereiding.

Two Rivers Marathon 2016

2016 – De Two Rivers Marathon in 2016 was ‘met 56 deelnemers’ de debuut marathon van de Two Rivers en van ons. Sinds 2016 is Locked Safe Holland hoofdsponsor. Op de eerste plaats vinden wij het natuurlijk leuk om reclame te maken en is dat ook gewoon nodig als je je producten en diensten wilt verkopen. En wij vonden de Two Rivers marathon een fantastisch initiatief, omdat de regio er een super sportief evenement bij krijgt wat Zaltbommel én de Bommelerwaard goed op de kaart zet.

Tevens is dit een geweldige duw om mensen aan het sporten te krijgen, sporten en bewegen levert zoveel positiviteit op. Wij werken daar als regionaal betrokken beveiligingsbedrijf gráág aan mee.

Het hardloopvirus is inmiddels overgeslagen naar onze medewerkers, Alex, Marina, Judith en ik (Marcel) zijn nu alweer flink aan het trainen om met één van de activiteiten mee te rennen.

Het evenement kent drie varianten (alledrie over 42 kilometer): 1. Marathon individueel, 2. Duo Marathon (op 21km wisselpunt), 3. Marathon Run-Bike-Run (met 2, 3 of 4 personen) Er is dus voor iedereen wat wils!

Wij hebben voor de Two Rivers een speciale slogan en pakkend bedrijfslogo bedacht nl; Go Locked Safe!