Slotenmaker Tiel Locked Safe Holland: ook safe voor het unlocken van sloten

Slotenmaker Tiel Locked Safe Holland: ook safe voor het unlocken van sloten

Slotenmaker Tiel Locked Safe Holland

Locked Safe Holland is gespecialiseerd in beveiliging en weet derhalve alles over sleutels en sloten. Onze sleutelservice gaat daarom verder dan het maken van reservesleutels en het plaatsen van goed en veilig hang- en sluitwerk, hoe belangrijk ook. Wij zijn er ook voor het onderhoud van het hang- en sluitwerk en plaatsen bijvoorbeeld kluizen en brandkasten. In voorkomende gevallen openen wij deuren – ook van een kluis of brandkast – en vaak kunnen wij beschadigingen herstellen. Tot slot kunt u bij ons ook terecht voor een advies op maat of een totaalplan voor het sluitsysteem van uw woning of bedrijfspand.

 

Eigen sleutelprofiel

Onze bestaande klanten weten het al, slotenmaker Tiel Locked Safe Holland beschikt al jaren over een eigen, uniek sleutelprofiel. Daardoor is het bijvoorbeeld mogelijk om bij u ter plaatse een serie gelijk-sluitende profielcilinders te maken, ongeacht het gebruikte model cilinder of de lengte ervan. Eventueel is deze serie later ook nog uit te breiden. Bij diefstal of verlies van een sleutel kunnen alle cilinders in korte tijd worden omgebouwd zodat de verdwenen sleutel niet meer past. Dat is een hele geruststelling, vooral als de mogelijkheid bestaat dat de sleutel in verkeerde handen is gevallen.

 

De voordelen van slotenmaker Tiel Locked Safe Holland op een rij

  • Jarenlange expertise in beveiliging;
  • Eigen sleutelprofiel;
  • Totaalplan sluitsystemen;
  • Plaatsen, openen en eventueel repareren van kluizen;
  • Plaatsen gecertificeerd hang- en sluitwerk;
  • Onderhoud van al het hang- en sluitwerk;
  • Openen van deuren;
  • Spoedservice;
  • Dag en nacht bereikbaar;
  • Bijmaken sleutels.

 

Gecertificeerd slotenmaker Tiel

Locked Safe Holland is gecertificeerd slotenmaker Tiel. Dat betekent dat wij – als u dat wenst – hang- en sluitwerk kunnen plaatsen dat voldoet aan de kwaliteitseisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Daarnaast is Locked Safe Holland forensisch expert. Door onze jarenlange expertise in beveiliging zijn wij op de hoogte van allerlei soorten inbraken, ook die waarbij op het eerste gezicht geen braaksporen zijn. Met ons forensisch onderzoek kunnen wij onzichtbare sporen van braak naar boven halen en zo de inbraak aantonen. Dat is nodig om de geleden schade op uw verzekering te kunnen verhalen.

 

Spoedservice

Als u zichzelf hebt buitengesloten of als er bij u is ingebroken, moet u snel een beroep op een slotenmaker Tiel kunnen doen. Helaas zijn er tal van bedrijfjes die van dergelijke situaties misbruik maken en u de hoofdprijs laten betalen wanneer u ze bijvoorbeeld midden in de nacht laat komen. Locked Safe Holland is een vertrouwd adres en staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Wij werken snel en vakkundig en openen een slot zonder dat er nog meer schade ontstaat. Ook hebben wij altijd vervangende sloten met bijbehorende extra sleutels bij ons die wij meteen ter plekke kunnen installeren. Voor deze sloten rekenen wij de standaard prijzen. Daarom: Locked Safe Holland, een safe adres waar u op terug kunt vallen als u snel – of gepland – een slotenmaker Tiel nodig hebt.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.