Sleutelspecialist Asperen Locked Safe Holland Asperen: safe, snel en goed

Sleutelspecialist Asperen Locked Safe Holland Asperen: safe, snel en goed

Sleutelspecialist en beveiligingsexpert

In onze moderne samenleving is het steeds belangrijker geworden onze persoonlijke eigendommen goed te beschermen. Een gewoon huis-tuin-en-keukenslot is al lang niet meer afdoende om ongenode gasten buiten te houden. Jarenlange expertise in de beveiligingsbranche en kennis van de grote verscheidenheid aan sloten en sleutels, heeft ertoe geleid dat Locked Safe Holland zich een echte sleutelspecialist Asperen mag noemen. Een gecertificeerde sleutelspecialist Asperen zelfs. Wij installeren bijvoorbeeld hang- en sluitwerk dat voldoet aan de normen voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

 

Het PKVW is eigenlijk een opzichzelfstaand product geworden waarbij de Politie als oom- agent wel eens even zal laten zien hoe een woonhuis beveiligd moet worden. Waar het Politiekeurmerk voor staat is gelijk aan de eis B1 Bouwkundig 1 en is minimaal alles drie minuten inbraakwerend, kerntrekbeveiliging, een rookmelder op elke verdieping en je moet zichtbaar iemand kunnen zien terwijl ze voor de deur staan. Wij proberen altijd om méér dan drie minuten inbraakwerend te halen omdat dat écht het minimale is.

 

 

Locked Safe Holland, ook uw sleutelspecialist Asperen

  • Wij werken binnen de gehele regio; Zie ons werkgebied https://lockedsafe.nl/locaties/
  • Van sleutels bijmaken tot een compleet sleutelplan;
  • Met jarenlange expertise;
  • Gecertificeerd sleutelspecialist Asperen;
  • Met bedrijfseigen sleutelprofiel;
  • Installatie en onderhoud hang- en sluitwerk;
  • Sloten openen zonder te beschadigen;
  • Ook voor brandkasten en kluizen;
  • Dag en nacht bereikbaar.

 

Bedrijfseigen sleutelprofiel

Gecertificeerd sleutelspecialist Asperen heeft de beschikking over een uniek sleutelprofiel. Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk een uniek sleutelplan voor uw woning of bedrijfspand te maken. Zo kunt u er voor kiezen om alle sloten gelijk-sluitend te maken. Of om te werken met moedersleutels. Het systeem is te allen tijde aan te passen en uit te breiden. En mocht het nodig zijn, dan kunnen wij de cilinders ombouwen zodat de oude sleutels niet meer passen. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn als u een sleutel bent kwijtgeraakt en u vermoedt dat deze in verkeerde handen is gevallen. Ook bij de overname van een woning is het vernieuwen van het hang- en sluitwerk of het ombouwen van de cilinders met het sleutelprofiel van Locked Safe Holland aan te raden.

 

Spoedservice

Er kunnen tal van redenen zijn waarom u snel een sleutelspecialist Asperen nodig hebt. Dat kan ook op ongelegen momenten zijn, zoals midden in de nacht of op een zondag of feestdag. Locked Safe Holland is dag en nacht bereikbaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Wij streven ernaar binnen drie kwartier bij u te zijn. Onze medewerkers hebben standaard nieuwe sloten met sleutels bij zich en installeren die vakkundig en snel als dat nodig is. Moet alleen een slot geopend worden – bijvoorbeeld een slot waar een afgebroken sleutel in zit – dan doen wij dat zonder het slot te beschadigen. Ook voor zaken die geen spoed eisen, kunnen wij bogen op een uitstekende service. U kunt in spoedeisende en niet-spoedeisende gevallen altijd contact opnemen met beveiliger en sleutelspecialist Locked Safe Holland.

 

Sleutels bij laten maken waar géén certificaat op zit, kunt u niet bij ons laten maken. Bij een certificaat cilinder sleutel hebben het certificaat nodig om die bij te (laten) maken. Levertijd verschilt per merk.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.