Sleutelmaker Tiel Locked Safe Holland: safe voor al uw sleutelproblemen

Sleutelmaker Tiel Locked Safe Holland: safe voor al uw sleutelproblemen

Sleutelmaker Tiel in de Bommelerwaard

In Zaltbommel en wijde omgeving is Locked Safe Holland al jaren een begrip in de beveiliging. Minder bekend is Locked Safe Holland als sleutelmaker Tiel. Toch hebben wij al jaren ons eigen, unieke Locked Safe Holland sleutelprofiel als onderdeel van onze vergaande service op het gebied van beveiligingssystemen. Van cilinders in bestaande sloten kan het profiel zo aangepast worden dat u een serie gelijk-sluitende sloten krijgt die met één sleutel te openen is. Dit systeem kan altijd worden uitgebreid. Daarnaast is het goed om te weten dat alle cilinders snel kunnen worden omgebouwd om er voor te zorgen dat een oude sleutel niet meer past. Dat kan belangrijk zijn in geval van diefstal of verlies van de oude sleutel, maar ook als u een nieuwe, bestaande woning betrekt of om andere redenen zeker wilt weten dat u en de uwen de enige zijn die over een passende sleutel beschikken.

 

Locked Safe Holland opent alle deuren

Stel, u kunt uw huis niet meer in omdat u uw sleutel bent verloren of op andere wijze bent kwijtgeraakt. Of omdat de sleutel afgebroken is en nog deels in het slot zit. Of omdat de sleutel aan de binnenkant op de deur zit en de deur is dichtgevallen. Dit zijn nog maar een paar van de redenen waarom het nodig kan zijn zo snel mogelijk een sleutelmaker Tiel te laten komen. Soms zelfs midden in de nacht. Locked Safe Holland is dag en nacht bereikbaar, ook op zon- en feestdagen. En: wij hebben de middelen en de expertise waardoor wij het slot kunnen openen zonder het te beschadigen!

 

Waarom sleutelmaker Tiel Locked Safe Holland

  • Eigen, uniek sleutelprofiel;
  • Compleet sleutelplan;
  • Openen van alle deuren;
  • Spoedservice;
  • Dag en nacht bereikbaar;
  • Installeren van gecertificeerd hang- en sluitwerk;
  • Onderhoud hang- en sluitwerk;
  • Forensisch expert;
  • Ook voor brandkasten en kluizen;
  • Bijmaken sleutels.

 

Gecertificeerd sleutelmaker Tiel

Sleutelmaker Tiel Locked Safe Holland is gecertificeerd om uw woning of bedrijfspand van speciaal hang- en sluitwerk te voorzien dat voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Voor nieuwbouwwoningen betekent dit bijvoorbeeld dat alle sloten zijn voorzien van een trekbeveiliging. Deze voorkomt dat inbrekers eenvoudig de cilinder uit het slot kunnen trekken. Ook is sleutelmaker Tiel Locked Safe Holland forensisch expert. Dit betekent dat wij forensisch onderzoek kunnen verrichten naar sporen van braak als deze op het eerste gezicht niet te zien zijn. Het aantonen van inbraaksporen is noodzakelijk om aanspraak te maken op uw inboedelverzekering.

 

Ook voor kluizen en brandkasten

Locked Safe Holland plaatst brandkasten en kluizen en opent deze ook voor u als dat nodig is. Indien mogelijk, repareren wij ook beschadigingen die bijvoorbeeld ontstaan bij (poging) tot braak. Dat geldt overigens ook voor het hang- en sluitwerk van ramen en deuren. Tevens verzorgen wij het onderhoud van de sloten van ramen, deuren, brandkasten en kluizen. Met zijn zeer complete service is sleutelmaker Tiel Locked Safe Holland er ook voor u, ook voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.