Locked Safe Holland & LSH Security

Over Locked Safe Holland

sinds 1987

Locked Safe Holland is in 1987 gestart in Hurwenen, op een centraal gelegen punt aan vlak bij de A2 en midden in ons directe verzorgingsgebied. Inmiddels zijn we verhuisd naar Zaltbommel. Een ideale uitvalbasis om onze klanten te voorzien van onze service en dienstverlening. Locked Safe Holland is één beveiligingsorganisatie, maar bestaat uit twee bedrijven. Samen bieden wij een uniek totaalconcept voor onze klanten. Locked Safe Holland inbraak- en brandbeveiliging is het installatiebedrijf en is zowel bouwkundig als elektronisch erkend. LSH Security is het erkende bewakingsbedrijf dat voornamelijk buiten kantoortijden met een eigen surveillancedienst en speciaal opgeleide beveiligingsmedewerkers in de regio werkzaam is.

De kracht van onze organisatie is dat we een ijzersterke beveiligingsfilosofie hebben, een compleet pakket aan beveiligingsmaatregelen bieden tegen concurrerende tarieven en zeer korte aanrijdtijden hebben bij alarmmeldingen. De leidende gedachte is altijd, “zo snel mogelijk een alarm detecteren”, waarop direct actie kan worden ondernomen. Het liefst nog als de inbrekers buiten staan, zodat een inbraak voorkomen kan worden, of in ieder geval de diefstal beperkt!

Doordat de politie meer taken los laat en zowel particulieren als ondernemers steeds meer op zichzelf aangewezen zijn om in hun eigen veiligheid te voorzien, wordt deze taak veelal overgenomen door particuliere beveiligingsorganisaties. Ondernemers regelen de beveiliging vaak zelfstandig of slaan de handen ineen door het opzetten van bijvoorbeeld een beveiligingscollectief. Particulieren verenigen zich inmiddels ook tegen het inbrekersgilde. Middels een groeps-app blijven ze in contact en waarschuwen ze elkaar als er iets gaande is.

Locked Safe Holland is initiatiefnemer van het project ‘Veilige woonwijk’. Een betaalbaar alternatief om in de kritieke uurtjes extra veiligheid in de wijk te hebben. Door een kleine financiële bijdrage van de deelnemers surveilleren de surveillanceauto’s in betreffende woonwijken en letten zij speciaal op panden en meldingen van de deelnemers.

We zijn een fit familiebedrijf en hebben als doel onze klanten zoveel mogelijk te ont-zorgen. Inmiddels bestaan we bijna 30 jaar als regionale beveiligingsorganisatie. Met vallen en opstaan hebben wij ons een weg gebaand in de professionele beveiligingswereld door dag én nacht keihard te werken. Maar die moeite loont! We hebben inmiddels talrijke, fijne en trouwe klanten en een professioneel team van medewerkers die 24/7, paraat staan voor de veiligheid en bedrijfscontinuïteit van al onze opdrachtgevers. De tweede generatie heeft onlangs besloten het complete beveiligingsbedrijf door te zetten. Medewerkers en klanten zijn ervan verzekerd dat zij nog lange tijd een beroep kunnen blijven doen op het complete servicepakket van onze organisatie. Wat ons betreft gaan we nog jaren door en bezorgen we nog vele mensen een onbezorgde vakantie en een veilig gevoel.

In deze online omgeving laten we u graag zien, wat Locked Safe Holland en LSH Security voor u in huis heeft.

Bij beveiliging en alarmering is de complete keten namelijk belangrijk. Alles moet op elkaar worden afgestemd. Van klantbehoefte en budget tot verzekeringseis, van beveiligingsplan tot beveiligingsinstallatie en van opvolgprotocol tot uitvoering. Locked Safe Holland is hierin gespecialiseerd en blijft altijd aan de weg timmeren om service en vakkennis op een hoog niveau te houden. Wij zijn u graag van dienst!

Met veilige groeten,

Wij kunnen u met trots vertellen!

1300

tevreden klanten gingen u voor

9,2

als beoordeling

30

jaar ervaring

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact