Opleidingen

Opleidingen

BHV of EHBO Cursus en opleiding Gelderland, Brabant, regio Zaltbommel of Bommelerwaard

De BHV en EHBO cursussen van Locked Safe Holland en LSH Security worden gegeven in Hurwenen vlakbij Zaltbommel aan de A2. Deze locatie is goed bereikbaar voor deelnemers uit de wijde regio.

Vanaf de A2, afslag Zaltbommel en 3 minuten van de afslag hebben wij een prachtige trainingslocatie met goede parkeergelegenheid en professionele persoonlijke en ervaren instructeurs.

Alle examens worden mondeling afgenomen en gaan volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis en het Nibhv.

We richten ons met name op competentiegericht leren. E-learning is hartstikke handig als je goed kunt lezen maar bij al deze praktische handelingen in noodsituaties is het belangrijk dat je het juiste doet. Je kunt een 10 halen voor de theorie en alsnog verlammen wanneer er écht iets aan de hand is.

Vandaar bij ons méér aandacht voor de uitvoering, het practicum en het onthouden van de stof met daarbij behorende filmpjes en levensechte handelingen.

Wij houden van actieve lessen met de nodige dosis humor en betrokkenheid van een ieder. Onze trainer maakt er telkens weer een mooi onvergetelijke les van, die voor iedereen leuk en boeiend is!

BHV BASIS CURSUS (2 dagen €275,- excl. btw) 8.30 tot 16.00 uur

Deze 2-daagse klassikale BHV cursus in Hurwenen is voor medewerkers die nog géén BHV diploma hebben en is inclusief het BHV examen en het NIBHV cursusboek en het LSH / BHV pasje in creditcard formaat. De lunch, koffie en thee is tevens inbegrepen.

Dit is het programma dat u per cursusdag kunt verwachten:

Levensreddende handelingen

 • Reanimatie & AED
 • Hoe te handelen bij shock
 • Slagaderlijke bloedingen
 • Hoe te handelen bij brandwonden, botbreuken, vergiftigingen en
 • elektriciteitsongevallen
 • Rautek- en ondersteuningsgreep
 • Stabiele zijligging


Communicatie, Ontruiming en Brandbestrijding

 • Wettelijke achtergrond BHV
 • Ontruimingsaspecten
 • Preventie
 • Verbranding en blussen (theorie en praktijk)docenten.
 • Communicatie bij incidenten
 • BHV aspecten bij de opdrachtgever

BHV HERHALING CURSUS (1 dag €145,00 excl. btw) 8.30 tot 16.00 uur

Voor het up to date houden van de kennis en praktische vaardigheden van uw BHV’ers organiseert Locked Safe Holland Security ook op locatie de BHV Herhaling Cursus. Deze herhalingscursus wordt gegeven in 1 dag en behandelt de modules Eerste Hulp, AED-training, Beperking en Bestrijding van een beginnende brand, Communicatie en Ontruiming.

Deze cursus is alleen van toepassing voor cursisten die met goed gevolg de BHV Basis Cursus hebben afgerond en waarvan het certificaat niet ouder is dan 1 jaar en 3 maanden. De cursus is inclusief het BHV examen en het BHV pasje in creditcard formaat. De lunch, koffie en thee is tevens inbegrepen.

ALGEMENE INFORMATIE EN INSCHRIJVEN

Alle cursussen hebben een praktische aanpak. Klassen bestaan uit maximaal 12 deelnemers. Dus optimale begeleiding en persoonlijke aandacht. De examens worden mondeling afgenomen en d.m.v. praktijkopdrachten en kleine testjes. Dat wil zeggen persoonlijk en heel erg compentiegericht.

Hieronder vindt u een overzicht van alle cursusdata voor de BHV cursussen in Hurwenen. Bekijk de mogelijkheden en schrijf vandaag nog in. Stuur een email met uw aanvraag aan judith@lshsecurity.nl

*BMI Beheer Brandmeldinstalatie

Het is bij ons mogelijk om de cursus Beheer Brandmeldinstallaties te volgen

Nadere cursusdata volgt…

Cursusdata BHV, EHBO en BMI

*Bedrijfshulpverlening BHV / inschrijving is open! Dus mail Judith

judith@lshsecurity.nl

 

Onze Judith!

 

Wenst u graag op uw locatie een EHBO of BHV training, neem dan even persoonlijk contact op.
Indien uw locatie het toelaat kan alles bij uw bedrijf georganiseerd worden. Alle ander aanvragen of ontruimingsoefeningen op locatie, kunt u natuurlijk gewoon bij ons aanvragen.

Voorwaarden trainingen (op locatie)
Vanaf 6 personen en er moet VEILIG een brandje (in onze blusbak) geblust kunnen worden op de locatie.

Inschrijven via email aan judith@lshsecurity.nl s.v.p. aantal personen, namen met geboortedatum en bedrijfsgegevens doorgeven!

Alle door ons genoemde tarieven zijn exclusief btw.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact