Filteren
Filteren
Prijs
tot

HomeLock Vesta by Climax

Het bedrijf achter het HomeLock Vesta alarmsysteem is Climax

Climax Technology Co., Ltd. werd in 1985 opgericht in Taipei, Taiwan. Al meer dan drie decennia past Climax zijn expertise op het gebied van telecommunicatie en radiofrequentie (RF) -technologieën toe op de innovatie en productie van draadloze woonhuis beveiligingssystemen, medische alarmen, domotica- systemen, IP-camera's en een uitgebreid assortiment accessoires. Alle producten worden in eigen huis ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd. Tegenwoordig is Climax als lid van de ZigBee Alliance, Z-Wave Alliance en ULE Alliance een toonaangevende leverancier van beveiligings- en telecare- oplossingen op de Amerikaanse, Europese en Aziatische markten.

Alle beveiligingsproducten van HomeLock Vesta by Climax kunt u bij ons kopen

De producten uit de Vesta reeks zijn kwalitatief hoogwaardig en hebben zich reeds bewezen over de tijd. Het alarmsysteem van Vesta is Grade 2 gecertificeerd. De hybride Grade 3 centrale is onderweg. 

Beveiligings- technologie voor de mensheid

Climax onderhoudt nauwe samenwerking met de belangrijkste onderzoekscentra van het land, waaronder het Oriental Institute of Technology en het Industrial Technology Research Instituut, evenals de beste beveiligingsbedrijven over de hele wereld om Climax R & D voorop te houden op het gebied van innovatie. De kwaliteitsproductiefaciliteiten en managementsystemen van Climax zijn ISO 9000 gecertificeerd. Ons bedrijf streeft onophoudelijk naar perfectie in technologie, productie, waarde en service met als doel de beste bescherming en zorg voor elk huis en individu te bieden. Als erkenning van het belang bij het bevorderen van kwaliteitsmanagement en milieubeheer, heeft Climax de ISO 9001-, ISO 14001- en ISO 45001-certificering behaald en zal het deze certificeringen blijven behouden.

Hoofdkantoor Climax en kantoren over de hele wereld

Het hoofdkantoor van Climax is in 2006 verhuisd naar het Neihu Science Park in Taipei City en heeft momenteel ongeveer 400 medewerkers. Nu het bedrijf zich uitbreidt in Noord-Amerika en Europa, heeft Climax nu vier regionale kantoren op deze continenten om de belangen van klanten beter te dienen. Hun kantoren in Las Vegas en San Diego bieden technische- en verkoopondersteuning aan bedrijven in de Verenigde Staten. De Europese kantoren zijn actief in Keulen, Duitsland en Oslo, Noorwegen.