Camerasysteem Hurwenen woning, bedrijf, openbaar gebouw: Locked Safe Holland Hurwenen

Camerasysteem Hurwenen woning, bedrijf, openbaar gebouw: Locked Safe Holland Hurwenen

 

Camerasysteem Hurwenen voor woonhuizen, bedrijfspanden en openbare gebouwen

De twee hoofddoelen voor een camerasysteem zijn observatie/toezicht en bewaking. Bij observatie/toezicht valt te denken aan een camera op de baby- of kinderkamer, de kennel of paardentrailer, bij de voordeur of oprit, in openbare ruimten met als doel handhaving van de openbare orde, enz. Ook voor het verifiëren van een alarm kan een camerasysteem worden ingezet. Een bewakingscamera is gericht op het voorkomen van criminaliteit en – als dat niet lukt – het vastleggen van beelden waarmee daders kunnen worden opgespoord of die kunnen dienen als bewijslast in een rechtszaak. Een camerasysteem kan gecombineerd worden met andere instrumenten als een microfoon, luidspreker, verschillende soorten detectoren, gsm kiezer alarm en een Particuliere Alarmcentrale (PAC) voor de opvolging van een alarm.

 

Wet- en regelgeving voor een camerasysteem Hurwenen

De eigenaar van een pand of terrein mag een bewakings- of beveiligingscamera ophangen als er aan de wet- en regelgeving voldaan wordt. De belangrijkste wet in dezen is het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens. Hierin staat dat een camerasysteem noodzakelijk moet zijn voor het doel, de aanwezigheid ervan kenbaar moet worden gemaakt, het middel in verhouding tot het probleem moet zijn en dat het middel niet erger mag zijn dan de kwaal. De andere wet is de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Hierin staat dat de eigenaar zorgvuldig met de beelden moet omgaan en dat er een beperkte bewaartermijn voor de beelden is. Locked Safe Holland is lid van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven en zal uw camerasysteem volgens de geldende wetten en installatienormen installeren.

 

Locked Safe Holland

  • Advies en installatie camerabeveiliging;
  • Gescreend en geschoold personeel;
  • VEB erkend beveiligingsbedrijf;
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar;
  • Gratis beveiligingsplan;
  • Concurrerende prijzen;
  • Uitstekende service.

 

Adviesbureau beveiliging

Locked Safe Holland is niet alleen op het vlak van camerasysteem de aangewezen deskundige voor u, maar als adviesbureau beveiliging kunnen wij voor u een beveiligingsplan opstellen – dat doen wij zelfs gratis – en u adviseren over alle soorten alarmsystemen zoals een inbraakalarm en brandmeldsysteem. Als VEB erkend beveiligingsbedrijf kunnen wij uw woning of bedrijfspand beveiligen op het niveau van klasse 3 beveiliging of klasse 2 beveiliging en nadat de alarminstallateur het alarmsysteem volgens de geldende weten en normen heeft geïnstalleerd, kunt u een VEB certificaat ontvangen voor uw verzekering om korting te krijgen. Ook voor eenvoudige beveiligingsoplossingen kunt u bij ons terecht. Wij zijn expert op het gebied van inbraakvertragende oplossingen als meerpuntssluiting, driepuntssluiting, uittilbeveiliging of schuifdeurbeveiliging.

 

Alarmsystemen en alarmopvolging

Wij adviseren en installeren beveiligingssystemen voor particulieren, bedrijven en instellingen. Elke situatie vraagt om een andere aanpak. Tot het alarmsysteem van een bedrijf kan bijvoorbeeld een mistgenerator beveiliging behoren terwijl voor een school of horecabedrijf de brandbeveiliging extra aandacht vraagt. Voor sommige particulieren en bedrijven is de buitenbeveiliging – bijvoorbeeld de opritbeveiliging – erg belangrijk, voor anderen niet. En in sommige gevallen is bijvoorbeeld een huisdiervriendelijk alarmsysteem gewenst. Naast installatie van een camerasysteem of andere beveiligingsmaatregelen, kunt u bij Locked Safe Holland ook terecht voor alarmopvolging en onderhoud alarmsysteem.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.