Camerabewaking ’s Hertogenbosch voor woningen en bedrijven: Locked Safe Holland ’s Hertogenbosch

Camerabewaking ’s Hertogenbosch voor woningen en bedrijven: Locked Safe Holland ’s Hertogenbosch

 

Camerabewaking ’s Hertogenbosch en brandmeldsysteem

Een cruciale factor bij inbraken en brand is tijd. Hoe sneller ongewenst bezoek of een beginnende brand ontdekt worden, hoe beter natuurlijk. Een goed werkend inbraakalarm en brandalarm kan de schade aanzienlijk beperken. Bovendien heeft een dief haast, een woning of bedrijfspand met een goed pakket aan beveiligingsmaatregelen die het de dief moeilijk maken binnen te komen, laat hij liever links liggen. Uit onderzoek is gebleken dat een goede beveiliging met bijvoorbeeld schuifdeurbeveiliging, uittilbeveiliging, een driepuntssluiting of meerpuntssluiting bij ramen en deuren de kans op inbraak met maar liefst 30% doet afnemen. Locked Safe Holland is een VEB erkend beveiligingsbedrijf (VEB staat voor Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven) en tevens adviesbureau beveiliging dat graag de maatregelen voor brandbeveiliging en inbraakpreventie voor uw woning of bedrijf met u bespreekt. Wij stellen gratis een beveiligingsplan voor u op!

 

VEB beveiligingscertificaat

Locked Safe Holland maakt volgens de VRKI 2015 (Verbeterde Risico Klasse Indeling 2015) eerst een risicoanalyse en stelt aan de hand daarvan een beveiligingsplan op. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever – en mogelijk ook die van de verzekeraar – kan het pand vervolgens voorzien worden van de juiste alarmsystemen op bijvoorbeeld het niveau van klasse 2 beveiliging of klasse 3 beveiliging. De alarminstallateur van Locked Safe Holland legt de terreinbeveiliging, opritbeveiliging, mistgeneratorbeveiliging, beveiligingscamera en/of het hang- en sluitwerk volgens de strenge maatstaven van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven aan. Als de camerabewaking en andere systemen juist geïnstalleerd zijn, kan er een VEB beveiligingscertificaat of opleveringsbewijs worden afgegeven. Bij de verzekeraar kan hiermee een mooie korting worden bedongen.

 

Daarom Locked Safe Holland

  • Vakbekwaam, gescreend personeel;
  • Lid van de VEB;
  • Gegarandeerd 24/7 bereikbaar;
  • Gratis beveiligingsplan;
  • Compleet pakket beveiligingsmaatregelen;
  • Concurrerende tarieven;
  • Uitstekende service, ook na aankoop.

 

Beveiliging voor particulieren en bedrijven

Locked Safe Holland verzorgt camerabewaking ’s Hertogenbosch en andere veiligheidsmaatregelen voor particulieren en bedrijven. U kunt daarbij zelf de alarmopvolging voor uw rekening nemen, maar ook gebruikmaken van onze meldkamer. Het alarmsysteem bedrijf kan bestaan uit speciale buitenbeveiliging en een pakket aan beveiligingsmaatregelen voor de opslag en bedrijfsinventaris binnen. Te denken valt aan camerabeveiliging, maar ook een kluis of brandkast of mogelijk zelfs een mistmachine beveiliging waarbij een ruimte binnen enkele seconden gevuld is met een ondoorzichtige mist. De (draadloze) alarmsystemen zijn uit te breiden met een gsm kiezer alarm, waarmee vooraf geprogrammeerde nummers gebeld kunnen worden. Hiermee kan ook een stil alarm naar bijvoorbeeld een particuliere alarmcentrale worden doorgegeven. Wist u trouwens dat Locked Safe Holland een diervriendelijk alarmsysteem kan installeren?

 

Advies, installatie en onderhoud

U kunt Locked Safe Holland inschakelen voor advies, een gratis beveiligingsplan, installatie door een VEB erkende alarminstallateur en onderhoud van het alarmsysteem. Met dit complete beveiligingspakket zijn we dé partner in beveiliging voor u. Onze aandacht richt zich bovendien niet alleen op inbraakpreventie en alarmopvolging, maar ook op een veilige brandbeveiliging. Wilt u weten wat de mogelijkheden en de eventuele kosten daarvan voor u zijn of wilt u uw bestaande alarmsysteem aanpassen of uitbouwen, vraagt u dan vrijblijvend een offerte aan voor camerabewaking of andere beveiligingsmethoden van Locked Safe Holland.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.