Dahua Video deurbel WiFi intercom

Dahua
Aanbieding!
Dahua Video deurbel WiFi intercom
Dahua Video deurbel WiFi intercom
250,-
205,-
 Leverbaar
Binnen 24 uur verzonden
Dahua Video deurbel WiFi intercom
Dahua Video deurbel WiFi intercom
(0 reviews)
Deel dit product
Omschrijving

Dahua Wifi deurbel of intercompost of deurintercom VTO2111D-WP-S1 is een draadloze WiFi intercom met een Mifare kaartlezer voor bediening van een elektrische dagschootopener of een elektrisch slot. 

Het buiten station kan worden gebruikt met de gratis Dahua DMSS mobile app zodat een audio/video gesprek overal ter wereld worden gevoerd. Een Dahua binnen monitor kan worden gebruikt maar dat is niet noodzakelijk. De Dahua VTO2111D-WP-S1 beschikt over SIP firmware.

Dahua DMSS smartphone Android en iphone applicatie is gratis en werkt grandioos snel.

De buitenunit van de Dahua intercom beschikt over een 1 megapixel HD camera met horizontale beeldhoek van 108 graden en is voorzien van een ICR infrarood filter voor goed zicht in het donker. De Dahua VTO2111D-WP-S1 is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft een IP65 classificering voor buiten gebruik. Uiteraard beschikt de VTO2111D-WP-S1 over een gevoelige omni directionele microfoon en een luidspreker voor een helder gesprek. Naast gebruik met de mobile app kan de VTO2111D-WP-S1 worden gebruikt met een of meerdere Dahua intercom binnen monitoren. Zodra de belknop wordt ingedrukt stuurt het buiten station een directe push notificatie naar de smartphone en laat een eventuele binnen monitor overgaan. Er kunnen op ieder moment live beelden met de app of binnen monitor worden bekeken.

De buitenunit van de Dahua intercom beschikt over een ingebouwd relais dat bedraad kan worden verbonden met een elektrische deurvergrendeling om op afstand een deur te ontgrendelen of door een Mifare kaart op het buiten station. Onder het tabblad "Gerelateerd" staan geschikte Mifare tags en Mifare kaarten. Er kan een, afzonderlijk te verkrijgen, extern RS485 relais (Dahua DEE1010B) worden aangesloten om een tweede deur of bijvoorbeeld een hek te ontgrendelen. Het DEE1010B relais kan ook als enig relais worden gebruikt en in het gebouw worden geplaatst voor extra veiligheid. Er is de mogelijkheid om een exit knop op het buiten station aan te sluiten voor het ontgrendelen van een deur om naar buiten te gaan.

De buitenunit van de Dahua intercom kan worden geconfigureerd en beheerd in de ingebouwde web interface via een browser op een Windows PC of Mac. De VTO2111D-WP-S1 werkt samen met de gratis smartPSS Dahua Video Management Software (VMS). In de VTO2111D-WP-S1 kan een microSD van maximaal 32Gb worden geplaatst voor opname van snapshots en audio/video boodschappen. Uploaden van beelden naar een FTP server is ook mogelijk. De beelden van de camera kunnen ook worden opgenomen op een Netwerk Video Recorder (NVR).

De web interface en de stem in het buiten station kunnen worden ingesteld in het Nederlands, Frans, Duits, Portugees, Italiaans, Engels en Spaans.

Monteren van de Dahua WiFi intercom

De Dahua Wifi intercom VTO2111D-WP-S1 kan worden gevoed met een niet meegeleverde 12VDC adapter of met Power over Ethernet.

Belangrijkste kenmerken

  • 4.xxx SIP firmware
  • 1.0 megapixel HD CMOS camera
  • 108 graden beeldhoek
  • Geen binnen monitor nodig
  • Weerbestendig (IP65)
  • Sabotage alarm
  • Openen van deuren op afstand
  • Achterlaten van video en audio boodschap door bezoeker
  • PoE voeding en signaal over 1 netwerkkabel of WiFi verbinding in combinatie met een 12VDC adapter
  • P2P verbinding, dus port forwarding is niet perse nodig