Blog

“Blog Inbraak Beveiligingsspecialist.”

Marcel Theunissen

Leuk dat je in ons blog kijkt.
Ik ben Marcel Theunissen en heb van mijn Marketingman te horen gekregen dat ik een blog moet bijhouden van alle artikelen die ik post op de social media en dergelijke.
Bij deze.

We zijn een familiebedrijf, bestaan dit jaar 2019 ruim 34 jaar. Ik ben inmiddels bijna 40 en weet eigenlijk niet beter dan dat mijn ouders dit bedrijf hebben.
Ik ben letterlijk opgegroeid tussen de alarmsystemen, als zoon van ex- politieagent, ADHD ondernemer, vakidioot en kritische controlfreak, m’n pa!

En heb vroeger altijd gezegd,.. Nee pa, ik ga de zaak echt niet van jou overnemen.

😉

November is de maand van de Strava Go ‘Locked Safe Challenge’

05-11-2019 Zaltbommel, De maand van de Strava Go ‘Locked Safe Challenge’. Op het Two Rivers Marathon Parcours zijn 4 segmenten uitgezet, om te kijken wie de snelste loper is op elk segment, verdeeld over de mannen en vrouwen. Einde van de maand is de ‘ludieke’ prijsuitreiking. Zie de segmenten! > https://tworiversmarathon.nl/ 

 

Klantendag bij onze Leverancier! Paxton, Hikvision, Dahua, Satel en Easysecure met o.a. Biometrie oplossingen.

30-10-2019 Vandaag, Maarssen. Osec klantendag, ze hadden al hun top leveranciers en klanten uitgenodigd. Leuke, nieuwe dingen gezien met name camera- en toegangscontrole, video intercoms en AI artifisial intelligence (toegang)technieken. Paxton toegangscontrole benadrukte ook, dat de gehele slotcombinatie met deur én kozijn in zijn geheel belangrijk zijn. Het liefst met gekeurd SKG hang- en sluitwerk. Gave biometrie oplossingen met vingerlezers en gezichtsherkenning van Suprema.

Een slot openen konden wij al goed, maar nu nog véél beter!

30-10-2019 Vorige week woensdag hebben we (Toine en ik) een cursus openingstechnieken gedaan in Volendam bij Lockmaster (collega vakidioot en vriend Frank van Drie).
Deze man is kluizen- en sloten specialist van het hoogste kaliber. Er is niemand in Nederland die meer van sloten weet dan hij. Het leuke is dat we elkaar scherp houden en ervaringen kunnen delen. Top dagje!!

Barbier & Kapper Clash in Den Bosch kiest voor Locked Safe Holland en LSH Security

De herfst, regen, veel regen, wind.. donkere dagen en kou, veel op pad of lekker thuis. Voor Barbier ‘Tinus’ Martijn Meulenberg en compaan van Barbershop ‘Clash’ Stoofstraat 22 in Den Bosch (midden in het oude centrum) kan en mag het allemaal gebeuren. Zij zijn wereld kappers, vaklieden van het hoogste niveau en vooral, twee hele toffe gasten. Wij mochten ze vandaag het ‘Feel Safe, Go Locked Safe!’ gevoel geven. Zij kunnen zich nu volledig focussen op hun vrije tijd, optimaal genieten en goed uitrusten, zodat zij de volgende dag helemaal fris beginnen. Hoe? Dat is simpel, wij regelen alles voor ze. We hebben het alarm gemaakt, die zit aangesloten op de meldkamer en als het alarm af gaat, terwijl zij genieten van hun welverdiende vrije tijd. Gaan wij kijken wat er aan de hand is. Mocht er inbraakschade zijn, ondanks dat zij hun beveiliging goed op orde hebben, dan zorgen we met onze unieke ‘Nachtschadeservice’ dat noodmaatregelen worden getroffen en we ’s nachts niemand hoeven te storen. Zie dat als een soort ‘Carglass service’. Wij doen dit inmiddels 34 jaar voor een grote groep trouwe klanten en onze aller eerste klant is ook nog steeds klant. Dat wil wat zeggen. Bent u benieuwd of wij ook iets voor u kunnen betekenen? Bel ons of email!

Buurt.Watch Download de app!

Vanaf vandaag! Bij Locked Safe Holland & LSH Security BuurtWatch de tegenhanger (wat wél goed werkt) van de Buurt Whatsapp-groepen waar het allemaal ergens anders over gaat dan de veiligheid in de buurt. (met alle respect) Helemaal AVG proof, we gaan er het fijne nog van laten zien en horen. Maar dit is echt een ‘super’ initiatief. Een Alarmsysteem HomeLock Jablotron die door Locked Safe Holland wordt geïnstalleerd kunnen we zelfs koppelen zodat de wijk óók, samen met u en ons kan opletten! Dus wij blijven het zeggen: FeelSafe GoLockedSafe Dit sluit helemaal aan bij onze visie!

De klanten van LSH slapen allemaal weer lekker en gaan ontspannen op pad.

Het is niet voor te stellen hoeveel rust het geeft, dat je niet continue aan het denken bent, goh heb ik de deur wel afgesloten. Wordt er nu niet bij mij ingebroken? Is er al iemand in huis geweest, terwijl ik er niet was? Als wij een alarm- in combinatie met een camerasysteem bij onze klanten hebben geinstalleerd, voorkomen we dat je bedrijf of woning on- opgemerkt wordt leeggehaald. Mocht er toch iets gebeuren, dan heb je iig alles op beeld staan en kunnen we de bruikbare beelden aan de politie overhandigen. Ze doen tegenwoordig écht wel iets met bruikbare camerabeelden. Locked Safe Holland & LSH Security, een gouden combinatie om onze klanten te voorzien van een gerust gevoel en een goede nachtrust. Wilt u meer weten, bel ons dan gewoon even op 0850768990 of lokaal 0418518001

Bedrijfspromotiefilm Locked Safe Holland & LSH Security

Goed hang- en sluitwerk op uw deuren en ramen ontmoedigd inbrekers.

Je woonhuis of bedrijf goed beveiligen begint met goed hang- en sluitwerk. Inbrekers komen via de kleinste raampjes naar binnen, gebruik je sommige ramen niet? Schroef ze dan gewoon lekker dicht en zorg dat je deuren goed op slot kunnen en dat je sleutelbeheer geregeld is. Locked Safe Holland & LSH Security zijn gespecialiseerd in het maken en uitvoeren van complete beveiligingsplannen. We zijn zowel bouwkundig als elektronisch erkend. We begeleiden onze klanten zodat zij aan alle gestelde verzekeringseisen voldoen. Past de CCV VRKI maatregel niet, dan bieden we maatwerk zodat we met gezond verstand de boel toch optimaal kunnen beschermen.

Al ons hang en sluitwerk is SKG en minimaal Politiekeurmerk goedgekeurd!

Vereniging van Erkende beveiligingsbedrijven

Goodmorning. Wat is het VEB? En wat doen zij voor ons als allround beveiligingsbedrijf, maar uiteindelijk natuurlijk voor u?! KWALITEIT! slotenservice #alarmsysteem #camerasysteem buurtwatch feelsafegolockedsafe

 

Zie promofilm VEB

Beveiliging mistmachine Mistmonster of Bandit?

Beveiliging mistgenerator van Mistmonster! Indrukwekkend, je ziet binnen enkele seconden écht helemaal niks meer!

https://www.facebook.com/lockedsafeholland/videos/388531832018613/

Verzekeraars hebben mist in hun kop.

Elk jaar worden de verzekeringseisen aangepast aan de hand van nieuwe inbraakmethodes. Dit wordt vastgelegd in de VRKI (de verbeterde risicoklasse indeling) opgesteld door het verbond van verzekeraars en het CCV (centrum criminaliteit en veiligheid) in samenwerking met de brancheorganisaties. Alle VEB en Borg gecertificeerde beveiligingsbedrijven moeten op zowel Organisatorisch, Bouwkundig, Elektronisch, Compartimentering, Meeneem beperkende en Reactieve beveiligingstoepassingen worden bijgeschoold en met regelmaat op herhalingscursus.

Dit is een goede zaak! De methodiek van inbreken veranderd namelijk wel degelijk. Inbrekersgereedschap is gemakkelijk via internet te bestellen en via YouTube kun je zien hoe je het beste een cilinderkern of sterker nog een hele cilinder eruit kunt trekken. Vervolgens wordt met een bouwsleutel elke ‘dure’ meerpuntssluiting simpel geopend. Easy as that!

Ramkraken op de meest lompe manier, terwijl ze niet eens weten wat de buit precies is. Steel een zwarte golf, een paar kentekenplaten van een andere zwarte golf vlak vóór de kraak en rijdt hem achteruit naar binnen. Stalen rolluik achter de winkelpui? geen probleem, twee keer rammen en ze zijn alsnog binnen. De vluchtauto en een paar iele mannetjes met zwarte mutsen en donkere kleding staan al klaar. Andere onherkenbare mannetjes grijpen wat ze grijpen kunnen en weg zijn ze. Dit hele proces duurt plus minus 6 minuten minuten.

Inbraken via het dak, we hebben het al diverse malen meegemaakt. Van bouwmarkt tot luxe fietsenhandel. De schade is niet te overzien. Dieven plannen hun inbraak in de dagsituatie, kijken hoe het pand beveiligd is, hangen er camera’s, waar zitten de bewegingsmelders etc. Je kunt aan de inbraakmethode zien hoeveel voorbereiding ze hebben getroffen. We maken mee dat er is ingebroken, er voor een fortuin is weggehaald en het risicoklasse 3 alarm niet eens is afgegaan. (was gelukkig niet ons alarmsysteem, we deden enkel de alarmopvolging)

De fanatieke lokale beveiligingsdienst of de Politie hebben ten tijde van een ‘raak’ alarm ‘geverifieerd’ vaak tussen de vijf en vijftien minuten de tijd nodig om bij het risico object te komen. Nog niet te spreken over de bekende landelijke beveiligers die vaak tussen de dertig en vijfenveertig minuten de tijd nodig hebben om ter plaatse te zijn. Het komt zelfs voor dat ze helemaal niet komen, maargoed dat is niet zo erg want dan krijgt de klant toch gewoon géén alarmrit in rekening gebracht.

De schade bij zo’n ramkraak klant is heftig, ook emotioneel, weten niet waar ze moeten beginnen en liggen een paar weken volledig uit de running. Je bent een gedeelte van je voorraad kwijt, je pand ligt aan gort, alles wat netjes en strak was is nu helemaal naar de klote.

Maar… we zijn wel verzekerd! Ja dat klopt, dat is heel fijn maar het leed is al geleden en je hebt een verschrikkelijke omzet derving en de tijd niet vrij om je met je business bezig te houden. Die tijd die je als MKB ‘er zo hard nodig hebt om alle eindjes aan elkaar te knopen moet nu worden gestoken in dingen waar je simpelweg niet mee bezig kunt zijn.

Vanaf mei dit jaar is de nieuwe VRKI beschikbaar, namelijk de VRKI 2.0 Vanaf 1 januari 2019 moeten wij als erkende beveiligingsbedrijven onze beveiligingsplannen hierop gaan toespitsen. Nieuwe regels voor een nieuw arsenaal aan inbraakmethodes.

Het tijdstip van de allereerste inbraakmelding moet zo vroeg mogelijk zijn, zodat de bewakingsdienst wordt aangestuurd terwijl de mistgenerator de tent vol poeft zodra de inbreker ook maar één voet heeft binnen gezet! De verzekeraars vinden het dus verstandig om vanaf risicoklasse 2 bij goederen met een hoge attractiviteit al een mistgenerator te plaatsen. Wij sluiten ons hier bij aan, want met een ‘goed poefende’ mistgenerator laten ze je spullen écht staan want je ziet werkelijk geen hand meer voor ogen.

Helaas géén goedkope oplossingen in deze, want ook bij deze geldt… goedkoop is duurkoop.

Laat een goed plan maken, door een specialist, gebruik alleen de beste producten en ga uit van de meest inventieve daders. Op deze manier blijven we ze altijd een stapje voor!

Camera in beeld op Politie.nl

Veel ondernemers gebruiken camera’s voor het houden van toezicht en het beveiligen van hun panden en goederen. Ook steeds meer particulieren gaan hun eigendommen beveiligen met camera’s. De politie gebruikt in het dagelijks werk vaak camerabeelden om misdaden op te lossen. Om te weten waar camera’s geïnstalleerd zijn en wat zij ‘zien’, maakt de politie gebruik van een databank, genaamd ‘Camera in Beeld’. Met deze databank kan de politie nog sneller zien waar in de buurt van een misdaad (bijvoorbeeld een woninginbraak) zich camera’s bevinden die mogelijk beelden van de dader hebben. Hierdoor kunnen daders sneller worden gepakt.

De Veiling Zaltbommel, al 32 jaar trouwe klant!

Peter van Osch en Jo van Liempt. Super bedankt voor de felicitaties betreft onze 1e plaats en de aardbeitjes! Daar gaan we onze mensen zéker blij maken 😍😘

Locked Safe Holland Security VEB Beveiligingsbedrijf van het jaar 2019!

BAM!! In the pocket… Locked Safe Holland Security ‘Beste Beveiligingsbedrijf van het jaar 2019 van héél Nederland Sectie PBO Mega blij, supervet! Branchevereniging VEB bedankt!!

Wie wil er nou niet door het beste beveiligingsbedrijf van Nederland beveiligd worden?