Beveiliging mistgenerator Neerijnen laten plaatsen: Locked Safe Holland Neerijnen

Beveiliging mistgenerator Neerijnen laten plaatsen: Locked Safe Holland Neerijnen

Beveiliging met mistgenerator Neerijnen

Beveiliging door mistgenerator Neerijnen is een relatief nieuwe manier van beveiligen die veel voordelen biedt. Als de mistgenerator wordt geactiveerd, ontstaat binnen 10 seconden een zeer dichte mist die de indringer het zicht ontneemt. Waardevolle spullen worden aan het oog onttrokken en kunnen alleen nog maar op de tast meegenomen worden. Ook is de kans op escalatie bij een confrontatie met de indringer veel minder groot omdat u elkaar niet ziet. Bovendien wordt het oriëntatievermogen van de indringer nadelig beïnvloed. Door dit laatste wordt de pakkans flink verhoogd. De aanwezigheid van een mistgenerator kan om die reden dan ook preventief werken. Maar u kunt zelf bepalen of u gewenste en ongewenste gasten op de mistgenerator wijst of niet. Locked Safe Holland helpt u graag bij uw keuze.

 

Mistgenerator veilig in gebruik

De mist die wordt gegenereerd door de mistgenerator is niet schadelijk voor de longen van mens en dier. Bovendien laat de mist geen sporen na op uw kostbaarheden. U hoeft na afloop niets schoon te maken of op te ruimen, goed luchten is voldoende. Afhankelijk van het merk is ook de voedselveiligheid gewaarborgd en de veiligheid voor bijvoorbeeld elektronica. Beveiliging door mistgenerator Neerijnen is om deze reden niet alleen populair bij magazijnen, winkels en andere bedrijven, Locked Safe Holland plaatst de mistgenerator namelijk ook steeds vaker bij particulieren, zeker wanneer er een of meerdere huisdieren aanwezig zijn.

 

De voordelen van beveiliging met een mistgenerator Neerijnen van Locked Safe Holland Neerijnen

  • Voor elke situatie de juiste mistgenerator;
  • VEB erkend beveiligingsbedrijf;

  • Gecertificeerde installatie;

  • Gescreend en vakkundig opgeleid personeel;

  • Tevens alarmopvolging;

  • Deskundige adviezen;

  • Compleet beveiligingsplan;

  • Ook voor onderhoud mistgenerator;

  • Al dertig jaar ervaring in beveiliging;

  • Concurrerende tarieven.

 

Plaatsing van de mistgenerator

Kiest u voor beveiliging met mistgenerator Neerijnen, dan zijn er meerdere mogelijkheden voor de plaatsing. Het vaakst wordt gekozen voor een installatie aan de muur. De juiste hoogte is afhankelijk van de ruimte en het type mistgenerator. U kunt hem in het zicht laten plaatsen – zodat de aanwezigheid een preventieve werking heeft – maar ook verdekt op laten stellen. Bij hogere ruimtes is ook plaatsing aan het plafond mogelijk. Een vuistregel hierbij is dat de uitstoot al uitgewolkt moet zijn voor deze de vloer raakt omdat anders de verspreiding over de ruimte te langzaam gaat. Locked Safe Holland werkt volgens de NEN-EN 50131-8:2009- certificering en volgt de richtlijnen en voorschriften in verband met projectie en prestatie-eisen van de mistgenerator.

 

Integratie in beveiligingsplan

Een mistgenerator wordt meestal gekoppeld aan een alarminstallatie en natuurlijk een detectie-installatie. Locked Safe Holland adviseert een dubbele detectie zodat de kans op een vals alarm zo klein mogelijk is. Bij koppeling aan een alarminstallatie wordt ofwel de politie ofwel Locked Safe Holland gealarmeerd. Ook is het mogelijk een handbediening aan te brengen zodat u, uw personeel of uw bewaker de mistgenerator handmatig kan activeren in geval van nood. Wilt u meer weten over beveiliging door mistgenerator Neerijnen, neemt u dan vrijblijvend contact op met Locked Safe Holland.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.