HomeLock Vesta glasbreukmelder draadloos ACGS-23-F1

HomeLock Vesta
HomeLock Vesta glasbreukmelder draadloos ACGS-23-F1
HomeLock Vesta glasbreukmelder draadloos ACGS-23-F1
125,-
 Leverbaar
Prijs incl. montage of exacte levertijden? Neem contact op.
HomeLock Vesta glasbreukmelder draadloos ACGS-23-F1
HomeLock Vesta glasbreukmelder draadloos ACGS-23-F1
(1 review)
Deel dit product
Omschrijving

De HomeLock glasbreukmelder ACGS-23 Acoustic Glass Break Sensor-serie van Climax dient als uw eerste verdedigingslinie voor perimeterbescherming. 

Deze serie draadloze sensoren waarschuwt huiseigenaren en bedrijfseigenaren wanneer een glazen raam of deur wordt ingeslagen of gebroken. Deze gepatenteerde microfoontechnologie herkent akoestische patronen om volledige dekking te bieden, met een straal van maximaal 8 meter van sensor tot glas. Bereik 8 meter rondom dus. Met vier selecteerbare gevoeligheidsniveaus kan de ACGS-23-serie eenvoudig worden aangepast aan grote of kleine kamers. De ACGS-23-serie biedt een extra laag geavanceerde beveiliging voor de buitenkant van uw huis of bedrijf, zodat u snel actie kunt ondernemen om uw eigendommen te beschermen en schade aan eigendommen te voorkomen.

Het ACGS-23-F1-model integreert Climax-toonaangevende F1-technologie om versnelde signaaloverdracht en recordbrekende communicatie te leveren. De verbazingwekkende mogelijkheid om met de centrale over uitgestrekte gebieden te communiceren, zorgt voor meer installatieflexibiliteit, vooral in grote of gecompliceerde gebouwen, waardoor de ACGS-23-F1 niet alleen geschikt is voor woongebouwen, maar ook voor commerciële gebouwen.

De ACGS-23-serie kan worden ingezet met een beveiligingsalarmsysteem om een ​​sirene te activeren bij glasbreuk, wat inbrekers kan afschrikken en een volledige inbraak kan voorkomen. Wees u bewust van en op de hoogte van elke glasbreuk waardoor uw huis of bedrijf waardevolle spullen kan achterlaten die worden blootgesteld aan wind, regen, hitte of sneeuw, waardoor schade kan worden verminderd en onnodig energieverbruik kan worden verminderd. De ACGS-23-serie houdt uw huis en bedrijf nog beter beveiligd.

Kenmerken

  • Detecteert ingeslagen ramen en gebroken glazen deur
  • Draadloos voor flexibele installatie
  • Gemonteerd op wand of plafond binnen een straal van 8 meter van beschermd glas
  • Vier selecteerbare gevoeligheidsinstellingen (Max, Medium, Low en Laagste)
  • Rode en groene LED's geven de testmodus, alarmen en sabotagecondities aan
  • Sabotagebeveiliging voorkomt ongeoorloofde verwijdering
  • Lage batterij-indicator
  • Regelmatige supervisiesignalen om de systeemintegriteit te controleren
  • Geschikt voor residentiële en commerciële beveiligingstoepassingen