Ajax Hub Plus Centrale - Wit

Ajax
Ajax Hub Plus Centrale - Wit
Ajax Hub Plus Centrale - Wit
Ajax Hub Plus Centrale - Wit
Ajax Hub Plus Centrale - Wit
515,-
Leverbaar
Prijs incl. montage of exacte levertijden? Neem contact op.
Ajax Hub Plus Centrale - Wit
Ajax Hub Plus Centrale - Wit
(0 reviews)
Deel dit product
Omschrijving
AJAX Hub Plus Bedieningspaneel - Wit

Intelligent bedieningspaneel van de tweede generatie met vier communicatiekanalen, een nieuwe krachtige processor, een verdrievoudigde RAM-capaciteit en een verdubbelde capaciteit van het flashgeheugen. De Hub Plus controleert de werking van alle Ajax-detectoren en waarschuwt direct de eigenaar en het beveiligingsbedrijf.

De Hub Plus is ontworpen om grote faciliteiten met een groot aantal ruimtes en mensen te beschermen. De nieuwe krachtige processor en de verhoogde geheugencapaciteit hebben de mogelijkheden van het bedieningspaneel uitgebreid: er kunnen tot 150 detectoren en 50 camera's op de Hub worden aangesloten en u kunt 50 gebruikers toevoegen en 25 groepen aanmaken voor het beheer van de ruimtebeveiliging.

Een complete lijn van Ajax beveiligingsproducten zijn beschikbaar om uw Ajax Alarmsysteem uit te breiden.

De Hub Plus is uitgerust met een gsm-module met twee simkaartslots die 2G- en 3G-netwerken ondersteunen. Nu kunt u simkaarten van twee verschillende communicatieproviders gebruiken zonder risico op communicatiestoringen. De Hub schakelt direct tussen 2G- en 3G-netwerken. Als één van de simkaarten niet reageert, wordt de tweede automatisch geactiveerd.

De Hub Plus maakt het mogelijk om een overtollige internetverbinding te gebruiken door de centrale eenheid te verbinden met netwerken van twee onafhankelijke communicatieproviders: de hoofdleiding - via ethernet - en de reserveleiding - via wifi. Als de verbinding van één provider uitvalt, blijft de hub verbonden en blijft hij de situatie op de locatie volgen.

Gebruik Ajax-scenario's om het beveiligingssysteem niet alleen te leren om bedreigingen te melden, maar ook om er actief weerstand tegen te bieden. Pas de nachtmodus aan volgens schema's, schakel de kantoorverlichting uit bij het inschakelen, programmeer projectoren om aan te zetten als de buitenbewegingsdetectoren onbevoegde aanwezigheid detecteren, of implementeer een automatisch overstromingspreventiesysteem. Het systeem blijft scenario's uitvoeren, zelfs als de verbinding met de Ajax Cloud wegvalt.

De Hub Plus beschikt nu over een wifi-module, dus is het niet nodig om een kabel te leggen voor de verbinding met de router. Het bedieningspaneel kan direct uit de doos gebruikt worden. Het wordt ingesteld met behulp van de mobiele applicatie, en de detectoren zijn verbonden met slechts één klik. Het apparaat kan in slechts een paar minuten tijd worden opgehangen met de SmartBracket-beugel.

Inhoud Ajax Hub Plus Zwart:

  • Ajax Hub (Centrale met Wifi, Lan, 2G GPRS, 3G GPRS)
  • 2 Simcard slots op het paneel
  • Tot 150 draadloze zones
  • 99 gebruikers
  • 50 camera’s
  • 25 groepen
  • Afmetingen 162.7×162.7×35.9 mm
  • Gratis stickerpakket
  • Gratis Ajax App (Configuratie en Bediening)