Alarmsysteem onderhoud Brakel voor bedrijf en woonhuis: Locked Safe Holland Brakel

Alarmsysteem onderhoud Brakel voor bedrijf en woonhuis: Locked Safe Holland Brakel

Alarmsysteem onderhoud Brakel

Voor uw veiligheid en die van uw medewerkers of gezinsleden hebt u een alarmsysteem laten installeren. Dat kan door ons – de mensen van Locked Safe Holland – zijn gebeurd of door een ander bedrijf. Een alarminstallatie moet regelmatig gecontroleerd en onderhouden worden, net zoals ook een verwarmingsinstallatie of uw auto onderhoud nodig heeft. Locked Safe Holland heeft al een kleine dertig jaar ervaring als beveiligingsbedrijf en in die tijd hebben wij met veel verschillende alarminstallaties gewerkt. We durven dan ook gerust te stellen dat wij het onderhoud van elk denkbaar alarmsysteem op ons kunnen nemen, ook als deze niet door onszelf is geïnstalleerd.

 

Waarom onderhoud van uw alarmsysteem belangrijk is

In de eerste plaats moet u er natuurlijk van op aan kunnen dat uw alarmsysteem goed werkt als dat nodig is. Mogelijke problemen kunnen tijdens het alarmsysteem onderhoud Brakel al in een vroeg stadium worden vastgesteld en bijvoorbeeld baterijen kunnen preventief vervangen worden. In de tweede plaats is het belangrijk dat vals alarm voorkomen wordt. Een vals alarm is voor alle betrokkenen vervelend en als het relatief vaak voorkomt, kan dit zelfs tot laksheid bij de alarmopvolging leiden. Bij het onderhoud en de controle van het alarmsysteem kunnen foutjes of gevoeligheden worden aangepast. In de derde plaats kan het zijn dat uw verzekering (jaarlijks) onderhoud van de alarminstallatie van u verlangt of de politie als u de alarmopvolging bij hen hebt ondergebracht. Tot slot kunnen bij het onderhoud kleine en grotere veranderingen in de omstandigheden worden vastgesteld waardoor aanpassingen aan het alarmsysteem moeten worden gedaan.

 

Waarom Locked Safe Holland voor uw alarmsysteem onderhoud Brakel

  • Specialisten in alarmsysteem onderhoud Brakel
  • Al bijna dertig jaar ervaring met totaal beveiliging
  • Aangesloten bij de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven
  • Met het VEB certificaat kunt u korting bij de verzekeraar bedingen
  • Vakkundig, geschoold en gescreend personeel

 

Hoe gaat het in zijn werk

Bent u een nieuwe klant voor alarmsysteem onderhoud Brakel voor ons, dan komen wij eerst bij u thuis of bij uw bedrijf om de staat van het alarmsysteem te beoordelen, de situatie te zien en met u te overleggen over uw wensen. U mag van ons ook een advies en eventueel een nieuw beveiligingsplan verwachten, dat doen wij geheel kosteloos voor u. Ook informatie over een eventuele update van uw alarminstallatie kunnen wij u gratis geven. Vervolgens krijgt u van ons een offerte voor een onderhoudscontract. Het jaarlijkse onderhoud bestaat uit een controle van alle apparatuur en het testen van het meldingsproces en de alarmopvolging. Tevens zijn onze medewerkers 24/7 bereikbaar voor storingsmeldingen. Alle alarmprotocol gegevens worden door ons nagelopen en eventueel aangepast. Na de onderhoudsbeurt kunt u weer volledig vertrouwen op uw alarmsysteem en de alarmopvolging.

Wat kan Locked Safe Holland nog meer voor u betekenen

Een aantal zaken hebben wij al aangestipt, zoals een gratis beveiligingsplan en advies. Maar ook het installeren van een nieuw alarmsysteem en de opvolging van het alarm horen tot ons takenpakket. Daarnaast adviseren wij over hang- en sluitwerk en andere vormen van inbraak vertragende middelen én andere soorten alarmsystemen als brandalarm of gaslekalarm. Bij Locked Safe Holland kunt u voor veel meer terecht dan alleen voor het alarmsysteem onderhoud Brakel!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.