Alarmsysteem Drunen woning, bedrijf, terreinbeveiliging: Locked Safe Holland Drunen

Alarmsysteem Drunen woning, bedrijf, terreinbeveiliging: Locked Safe Holland Drunen

 

Alarmsysteem Drunen bij brand, inbraak en vandalisme

De impact van brand, inbraak en vandalisme is zowel voor particulieren als bedrijven groot. Ook al bent u goed verzekerd, voorkomen is daarom nog altijd vele malen beter. Goede inbraakpreventie begint met een risicoanalyse en het opstellen van een beveiligingsplan. De specialisten van Locked Safe Holland werken hiervoor met de VRKI 2015 (Verbeterde Risico Klasse Indeling 2015) waarna – afhankelijk van de wensen van de klant – de woning of het bedrijfspand volgens de geldende regelgeving beveiligd kan worden op bijvoorbeeld het niveau van klasse 2 beveiliging of klasse 3 beveiliging. Locked Safe Holland is aangesloten bij de VEB – Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven – en als de alarminstallateur het alarmsysteem heeft aangesloten, kan Locked Safe Holland een VEB Beveiligingscertificaat afgeven, de opvolger van het ‘BORG-certificaat’. Hiermee kunt u bij uw verzekeringsmaatschappij korting op de premie bedingen.

 

Voor uw veiligheid

Met een goed geïnstalleerd inbraakalarm en brandalarm wordt de veiligheid van uzelf, uw huisgenoten of medewerkers aanmerkelijk verhoogd. Hiertoe staan u diverse methoden ter beschikking, zowel voor binnen als buiten beveiliging of opritbeveiliging. Van speciale deur- en raambeveiligingen – zoals een uittilbeveiliging, schuifdeurbeveiliging, een meerpuntssluiting of een driepuntssluiting – tot elektronische alarmsystemen met camerabeveiliging, brandmeldsysteem, of zelfs een mistmachinebeveiliging als extra veiligheid voor uw kostbaarheden. Het draadloze alarmsysteem kan worden uitgevoerd met een gsm kiezer alarm, zodat een stil alarm kan worden uitgezonden naar de telefoonnummers van uw keuze. Wist u dat ook een poging tot inbraak strafbaar is? Met een stil alarm is de pakkans groter!

 

Locked Safe Holland

  • Vakkundig, gediplomeerd, gescreend personeel;
  • VEB erkend installatie- en bewakingsbedrijf;
  • Gegarandeerd dag en nacht bereikbaar;
  • IJzersterke beveiligingsfilosofie;
  • Compleet pakket aan beveiligingsmaatregelen tegen concurrerende tarieven;
  • Beveiligingsplan gratis;
  • Uitstekende aftersale.

 

Compleet pakket aan beveiligingsmaatregelen

Of het nu gaat om een alarmsysteem voor een bedrijf of een particuliere alarmcentrale, brandbeveiliging of inbraakpreventie, Locked Safe Holland staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor uw veiligheid en probeert uw bedrijfscontinuïteit zo goed mogelijk te waarborgen. Wij geven advies, stellen – gratis! – een beveiligingsplan voor u op, installeren op professionele wijze volgens de geldende normen, geven zo mogelijk een VEB beveiligingscertificaat af, bieden een perfecte aftersale en zorgen desgewenst voor het onderhoud van uw alarmsysteem. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor meldkamerdiensten. Met onze meldkamer bieden wij de snelste alarmopvolging van de regio Bommelerwaard!

 

Meer weten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor beveiliging van uw woning of bedrijfspand passend bij uw wensen en budget? Of wilt u uw huidige alarmsysteem laten aanpassen, een gratis beveiligingsplan laten maken of meer weten over een specifieke beveiligingstechniek? Neemt u dan contact op voor een persoonlijke afspraak of vraag onze bedrijfsbrochure aan. Locked Safe Holland heeft al dertig jaar een grote en tevreden klantenkring in Drunen en verzorgt ook graag voor u een alarmsysteem dat aan al uw wensen én de huidige regelgeving en normen voldoet.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.