Alarminstallatie Haarsteeg voor bedrijven en particulieren: Locked Safe Holland Haarsteeg

Alarminstallatie Haarsteeg voor bedrijven en particulieren: Locked Safe Holland Haarsteeg

 

Alarminstallatie Haarsteeg

Bij het woord ‘alarminstallatie’ of ‘alarmsysteem’ denkt men al gauw aan een inbraakalarm of brandmeldsysteem, maar er zijn ook detectoren die reageren op water – bij overstroming of lekkage – of gas. Alarmsystemen moeten worden aangesloten op een Particuliere Alarmcentrale (een PAC) voor een goede opvolging van het alarm. Het signaal kan daarvoor bijvoorbeeld via een gsm kiezer alarm gaan waarmee automatisch de voorgeprogrammeerde nummers gebeld worden. De sleutelhouder, eigenaar, politie of beveiligingsbedrijf neemt vervolgens poolshoogte. De tijd tussen het alarm en de opvolging moet natuurlijk zo kort mogelijk zijn. Locked Safe Holland heeft met haar beveiligingsbedrijf de snelste alarmopvolging van de regio Bommelerwaard.

 

Gelegenheid maakt de dief

Het grootste deel van de inbraken wordt gepleegd in woningen en bedrijven waar het op zeker moment makkelijk is in te breken, daarom maakt een goede alarminstallatie deel uit van de inbraakpreventie. Met een goede buitenbeveiliging (opritbeveiliging en terreinbeveiliging), worden ongewenste gasten al snel opgemerkt. Daarnaast is het belangrijk dat er inbraakvertragende maatregelen zijn getroffen, zoals schuifdeurbeveiliging, uittilbeveiliging of een meerpuntssluiting zoals een driepuntssluiting. Locked Safe Holland stelt voor u gratis een beveiligingsplan op en kan het totale pakket aan beveiligingsmaatregelen voor u uitvoeren. Als VEB erkend beveiligingsbedrijf – wat wil zeggen dat Locked Safe Holland bij de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven is aangesloten en aan alle gestelde eisen voldoet – kan de alarminstallateur de alarminstallatie op de juiste manier installeren.

 

Waarom Locked Safe Holland

  • Voor advies, installatie, alarmopvolging en onderhoud alarmsysteem;
  • Gescreend, vakkundig personeel;
  • VEB erkend;
  • Dag en nacht bereikbaar;
  • Gratis beveiligingsplan;
  • Scherpe tarieven;
  • Uitstekende service vóór, tijdens en na installatie.

 

 

Voor particulieren en bedrijven

Of u nu zelf graag een goede alarminstallatie Haarsteeg wilt of dat uw verzekering dit van u vraagt, wij kunnen op elk gewenst niveau de beveiliging van uw waardevolle spullen verzorgen. Wij leggen alarmsystemen voor bedrijven, woonhuizen en openbare gebouwen aan. Afhankelijk van de verzekeringseisen kunnen wij uw woning of bedrijfspand op klasse 3 beveiliging of klasse 2 beveiliging brengen. De normen voor deze beveiligingsklassen zijn wettelijk vastgesteld en behelst o.a. de camerabeveiliging, de brandbeveiliging en de inbraak- en brandvertragende maatregelen die worden genomen. Als het aanbrengen van de alarmcentrale plaatsvindt door een alarminstallateur van een erkend VEB beveiligingsbedrijf als Locked Safe Holland, kunt u met een VEB beveiligingscertificaat of opleveringsbewijs korting op uw verzekering bedingen.

 

Adviesbureau beveiliging

Locked Safe Holland is ook een vertrouwd adres als het gaat om adviezen voor beveiliging. Wij kunnen u alles vertellen over de beveiligingsklassen en de diverse detectiemogelijkheden en beveiligingsmethoden. Wilt u bijvoorbeeld meer weten over het juiste alarmsysteem voor uw bedrijf met bijvoorbeeld een mistmachine beveiliging of vraagt u zich af hoe de alarmopvolging het beste geregeld kan worden en hoe de alarmcentrale en meldkamer in uw geval kunnen werken, neemt u dan vrijblijvend contact op met Locked Safe Holland. Wij stellen een gratis beveiligingsplan voor u op. Ook als u uw alarminstallatie wilt uitbreiden of updaten, kunt u bij ons terecht.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.